![]() |
Geçmiş Zaman
koordinatları eksik bir hedef gibi yanlış yer ....yanlış zamanda ........vurdun beni oysa sen ...hep dost bildiğim anahtarlar paspasın altındaydı sormadan gelebilirdin sahtekarlık ve riya ..........yersizdi almak istediğini .istemeden alabilirdin haydi şimdi ...bir daha gelme ....söz bitti şimdi sükut kan kaybında. Ahmet Aksoy |
Geçmişten, Kopuk Yansımalar
I ben bir hisarın soğuğunu bilirim çünkü öfkelenince ………taş taş kule kuleydi ……………………….yüreğin yüzleşmekten korkan ………….utangaç meleğim ki sen hep öfkeliydin ve bitmiş olan herşey gibi …….sevdamızda çok güzeldi yalnız, tatlılığı kadar acıydı işte bu yüzden hep öfkeliydin tatmin olmakla tatminsizlik arasında sıkışan yüreğin ……dayanmadı huzursuzluğa ………………….çekildi uzaklara II bir zamanlar aşıktı bir seveni bir sevildiği vardı birlikteyken elinden geleni ……..verirdi aşkına onca şey vermişti de onca şey arasında bir tek bir kaç kitabı vardı ayrıldığı gün geri istediği çünkü o kitapları verirken ortak bir kitaplıktı hayali Ahmet Aksoy |
Gel Gitlerinde Geçiyor Günlerim
bugün şu saatlerde fecirle dağılıyor içimdeki umutlar tıpkı gün batımında birbirlerinden ayrılan sevgililer gibi öylesine mutsuz öylesine muhtaçlarki birbirlerine biliyorum buluşacaklar ergeç yine ama ne zaman öğlen mi akşam mı belki de gece peki ya ben ne yapacağım onlarsız onulmaz kederimle onca vakit onca çile. Ahmet Aksoy |
Gelir Gitmez'im Olur musun?
......................'Yüreğimin izlerini taşısın gözlerin' nicedir bir imgeye hasret yüreğim ........................imgem olur musun ..........hatta onu bırak ............................ihtiyacım bir tayf ömründe ................musam olur musun Ahmet Aksoy |
Gelme Gelme Gelme
ne zaman bir sudan …başka bir suya geçse ayaklarımız açılıyor göz kapaklarımız oysa gözlerimiz hep kapalı …..aynı monotonluktan gelme gelme gelme gelme …göz kapaklarım kapalıyken sende gelme olağanlıktan sıyrılmalıyım …….senden önce savrulmalıyım bir yerden ……bir yere yoksa hapsi boylarsın ….sensiz geçmişimde gelme gelme gelme gelme ….uykum açılmadan …..sende geri gelme geleceksen ıslat beni ……….auranda söküleyim mahmurluğumdan ki ne zaman bir sudan …başka bir suya geçse ayaklarımız açılıyor göz kapaklarımız. Ahmet Aksoy |
Gelmişin Geçmişi
Gelmişin geçmişi Geçmişin gelmişi olmadığında Ne ben, ben olacağım Ne sen, sen olacaksın Bitmişi olacak her şey Ne zaman olacak geçecek Ne de gelecek, gelecek Bitmiş olacak her şey Geçmişi olmadığında gelmişin Gelmişi olmadığında geçmişin Bitmiş olacak her şey Ne sen ne ben olacağız. Ahmet Aksoy |
Genç
Gençliğinin dumanı tütüyor henüz Çağlara meydan okunan yaştasın Gençliğin yakar önünü tutanları Bedenin küllenene dek korkma Körükle gençliğini durmadan Körükle ki boşa geçmesin zaman Yapacaklarını yap, unutma Yalnız yaptıkların senin. Ahmet Aksoy |
Gerçek Asker
Sen, tek bacaklı asker Tek bacağınla da Basar mıydın? Düşmanının üstüne Ya sen bacaksız asker Bacakların olmadan da Yapışır mıydın ellerinle Düşmanın yakasına Kaçma imkanın olmadan, Sağlam askerler kaçarken. Ahmet Aksoy |
Gerçek Aydınlık Gerek
Sokağın ışıkları yakıyor gözlerimi Sahte aydınlıktan nefret ediyorum Bırakın beni karanlığımda Söndürün bütün yapma ışıkları Beni aydınlatamaz ışıklarınız Bana gerçek aydınlık gerek Sahte ışıklarınız batıyor yüreğime Bana gerçek aydınlık gerek. Ahmet Aksoy |
Gerçek Kurtuluşa
Bir imdat uğultusunda kulaklarım Hep aynı ses hep aynı çığlık Yetişmem gerek kurtarmaya Çünkü bu benim kurtuluşum Ama yok istemiyorum gerçekte Bir kurtuluş kurtuluş değil, gerçek Kurtuluşa, ayaklarımı itemem zorla Bana tek değil bütün bir kurtuluş gerek. Ahmet Aksoy |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:15 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.