![]() |
Hep Bekliyoruz
Hep bekliyoruz Sevgiliyi, daveti Sevilmeyi, saadeti Hep bekliyoruz Ölünce mahşeri Sevince sevilmeyi Ağlayınca gülmeyi Doğum günlerini Evlilik yıldönümlerini Ev kiralarını Telefon faturalarını Çocukların büyümesini Maaşlarımızın zammını Hep bekliyoruz Bitsin diye acılar Silinsin diye acı hatıralar Çalsın diye telefonlar Patlasın diye toplar Açlıkla. Sefaletle. Onurla Yalnızlıklarla bekliyoruz Daha ne kadar bekleriz Allah bilir. 10.11.2005 Ertuğrul Bayam |
Hep Sevdim Hep Sevildim
Adı Bahardı ilk aşkımın Bahar gibi güzel Ve heyecan vericiydi, Utangaç bakışları.. Ve ilk evlenmek istediğim di Makbule Benim Baharı sevdiğim kadar sevmişti beni O da iyi niyetli,ve neşeliydi benimle Nurgüldü askerden sonra sevdiğim, Anlayışlı ve bir o kadar değerli Başak tı Nurgülü unutmak için sevdiğim Eş olarak gördüğüm Hoş haketmedi ya neyse Kafanızmı karıştı ey dostlar Belki bir kaç kişi daha İsmini vermek istemediğim Ama hepsini gerçekten sevdim Ve hepsi tarafından sevildim Şimdi çoluk çocuk mutlular mı bilmem Ama görürseniz hepsine sorun Eminim hala beni hatırlar Belki benim için ağlarlar.. 28,11,2005 01,07 Ertuğrul Bayam |
Hep Umut
seni hep umut edeceğim hep umut asla muradıma eremeyeceğim seni hep düşleyeceğim hep düş asla gerçekleşmeyeceksin ki mümkün olmayan bu sen umut sen düş sen bir öykü öylece kalacaksın sadece sesin yetecek bana kulaklarımda şen bir melodi 06,01,2006 saat: düşleri hafife almadım asla senin olmadığın yerde bana fazla bile geldiler Ertuğrul Bayam |
Hep Yalnızız Aslında
soğuk sözlerime aldırış etme içim hala senin, aldırma kanadığına sabrı bilirim ben kimsesizliğide sevmeyi de bilirim midye kabuğunda küçük bir inci, mercanlara tutulmuş yosun kıvamında ve hep yalnızız aslında gereksiz kalabalıklarda duyduklarımız, konuştuklarımız, hep boşuna atılan kahkaha biz biz oluyoruz, odamıza karanlık dokunduğunda.. süzülen sıcak bir şey tarifi imkansız götüren bizi geçmişe.. yanımızdaki kim? elimizi kim tutan dudaklarımız soğuk ve hep kurmaca yaşam aslında yalnızız hepimiz bir göçmen kuş kadar maviyi tanıyan... 24,12,2005 saat maviyi, tanımaktı önceleri sevgi seni tanıdım, gökyüzünün rengi değişti.. Ertuğrul Bayam |
Her akşam Aynı Yorgunluk
Her akşam Evimin yokuşunda gördüğüm ağaç Arabaların farlarından uzayan gölgem Ağır ağır yürüyen yaşlı adam Ve evimin yakınından görünen mezarlık Her akşam aynı yorğunluk 97 Şiir'lerimden Ertuğrul Bayam |
Her Ayrılık Bir Vuslat
sür içime acısını gözyaşlarımı akıt yokluğunun denizlerine sensiz geçen her gün kanasın yüreğim varsın adı ayrılık olsun gidişinin ama unutma! her ayrılık özlenen bir vuslat ve her gidiş gebedir pişmanlıklara 22,12,2006 sen gittin yine hüzün yağmurları başladı yalnızlığımın sokaklarına Ertuğrul Bayam |
Her Dilde Güzelsin
Her dilde güzel Seni sevdiğimi söylemek. Tüm kıtalara yakışıyor, İsmin ve güzelliğin. Ben sende Kalbime anlam kazandıran, Dünyayı sevdim. 05.12.2005 13,23 Sana Ertuğrul Bayam |
Her şeyim
Toprakta yağmur kokusu Yanağımda tuzlu gözyaşısın Kalbimde sarmaşık misali Yeşerip durmaktasın Bulutta bir damla yağmur Benliğimde gizemli bir aşksın Evimde sıcacık bir soba Düş olup beni uyutmaktasın 23.01.2006 Her şeyim olmaktasın Haberin var mı? Ertuğrul Bayam |
Hiç Bilemeyeceksin
Hep tuttum sana uzanan ellerimi Gözlerimi sorguya çektim Sevgiyle bakmasınlar diye Bırakmadım konuşsun dudaklarım Dudaklarım Dudaklarım sanki benim değildi. Bilmedin Yağmur ormanlarında Kökünü salan ağaçlar gibi Aşkımın acılar içinde büyüdüğünü Ne yazık hiç bilmedin 31,01,2007 Nedenini sorma ne olur Bırak sevgimi Hüznümle arkadaş edeyim Ertuğrul Bayam |
Hiç bir şeyim
Her şey, Hiç bir şeyle başlar. Çocuk hiç bir şeydi rahme düşmeden, Güneş buz gibiydi, Sabaha gün doğmadan, Yaprak kupkuruydu, Yağmurla tanışmadan, Ve sen hiç bir şeysin, Yanımda olmadan 28,11,2005 00,10 Ertuğrul Bayam |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:19 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.