![]() |
Rüzgârları savurdum saçlarına Serpildi kıvrımları alnına Yağmurları aldım gözlerinden Senden habersiz Türkülerimizle bekledik Kayın ağaçlarını Ateşimizi şehirlerimize götürdüm Serptim karları kirpiklerine Göçmen bulutlarda arayacaksın Kırmızı karanfilimi Karanfillerim akarken göz ucuna Sen kayınları unutmuş Habersiz yapayalnız kalacaksın. |
Aşkın hala gönlümde yemyeşil taze bir fidan Solar mı acaba çeşm-i ahunu görmediği zaman Denilir ki bu aşktır çabuk gelir geçer Hiç saplanınca gönülden çıkar mı hançer. |
Sessizliğe gömülmüş, var olan tüm sevinçler
Acılar şimdi nerde? Sorma gülüm her yerde Ezberimde ki umut, yüreğimi kılınçlar Amacım vurulmaktı, görülmemiş bir yerde |
Dostu yok *******in ******* çok uzun ******* bir ömür ömür dediğin bir tutam ümit ümidi yok yarınların tıpkı senin yokluğun gibi ve ben biraz daha sana hasret... hasret bir ip boğazıma düğümlenmiş düğümler her tarafımda bütün yolllar kör düğüm ve ben biraz daha ölüyorum sensizliğin ortasında. |
Yıllar geçse bile unutamam sesini, gülüşünü ve seni, Dolduramaz hiç kimse kalbimde sana ayırdığım yeri. Sevdanın yoluna düştüm, dönüşü yok geri. Aklımdasın, unutmadım, unutamam asla seni. |
Güzele, saflığa, temizliğe,İyiliğe, doğruluğa,Yükseğe, daha yükseğe, Erişmek ister misin? Pek kolay görünmese de Zor da değil dileyince Ulaşır insan isteyince Sen de ister misin? Unuttum yanlışları, Sildim hatalarımı, Taşıyor olsam da izlerini, Yine de umutluyum Benimle gelir misin? |
Ben tüm *******im de sana ağladım sevdam Acılarım sığmaz oldu isyankar yüreğime Yine de sana seni sevdiğimi anlatamadım Göz yaşlarımı içime akıtıp, dolaştım sahte gülüşlerle |
Ben güneşe çıplak gözle bakarım, Rüzgara rağmen yakarım son kibritimi Ağlarım yağmura inat... İkimizde topraktanız bilirim de Bakamam sana çaresizce Bakamam gözlerine inat. |
Gitme aklım sende kalır Uyuyamam *******i Hiç ayrılmadık seninle Değil birsene bir gün bile gitme. Belki bir şey olmaZ ama Korkuyorum elde değil Hiç ayrılmadık seninle Değil birsene bir gün bile gitme. |
Dikensiz gül gibi görse de gönül, Ümidi acıyla bilemektir aşk. Kapanınca bir gün bütün kapılar, Vuslatı ahrette dilemektir aşk. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:35 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.