![]() |
Bizim yedikuleli Baryama sayısaldan büyük ikramiye vurur.Baryam parasını alıp evine son model bir mersedesle gider.Baryamın altındaki mersedesi gören karısı
-Tebe baryam nerden bulmuşsun bu arabayi? -Sorma be hatun sayısaldan büyük ikramiye bana vurmuştur onunla almışımdır bu arabayı -Tebe doğrumu söylersin baryam öyleyse ben bu akşam sana iyi bir muamele çekeyimde benim şu kollarımı bilezikle doldur beyav -Olur hatun neden olmasın" Hanımı bir güzel muamele çeker ve baryam ertesi gün hatunun kollarını bilezikle doldurur. Hatun da direk kız kardeşinin yanına gider,bilezikleri gören baldız hatuna -Tebe nerden buldun bunca bileziği? der.Hatunda anlatır olayı -Tebe oyleyse bende gidip enişteyi tebrik edeyim der ve gider baryamın yanına -Tebe enişte tebrik ederim büyük ikramiye sana vurmuştur gelsana iyi bir sakso çekeyimde bir iki bilezikte bana al beyav olur baldız neden olmasın." der ve alır baryamın malzemeyi eline ve -Tebe enişte senin alet bok kokar beyav -He baldız az ön ce bacanak yanımdaydı motosiklet istedi bende kıramadım neyapayım beyav. |
Iki kadin uçaklari düstükten sonra ilkel bir adaya düsmüsler.Adadaki yerliler bunlari direge baglayip sormuslar:
-"Ölüm mü, Mokoko(sex) mu?".Ilki çok namuslu oldugu için ölümü seçmis ve öldürmüsler.Ikincisi ise hayatini kurtarmak için Mokokoyu seçmis.Reisleri bagirmis: -"Ölene kadar Mukoko!" |
Karısı Bill Gatesten boşanmak istemiş. Hakim şaşkın, aklı almıyor. "Hanımefendi lütfen sıkıntınız nedir söyleyin , böylesine dünyanın en zengin adamından insan neden boşanmak isteyebilir?" diye sormuş.
Kadıncağız çok dertli. " Ah Hakim Bey", demiş "nasıl sıkıntım olmaz, biliyorsunuz işte hem < micro >, hem de < soft >". |
Kari koca yemek yiyorlarmis..O sirada masaya yaklasan heykel gibi güzel bir esmer hatun, adami selamlayip geçiyor.Adamin karisi soruyor:
- Kim bu afet? Adam: - Eger mutlaka bilmek istiyorsan söyleyeyim, metresim Kadin: - Bir de bu kadar pervasizca söylüyorsun. Bosaniyorum senden! Adam: - Yani Etilerdeki apartmani, Kandillideki yaliyi, Göçekteki tekneyi ve Nicedeki saleyi birakiyorsun. Uzun bir sessizlik olur.Çift yemegini çatallarken kadin birden sorar: - Su arkada oturan Fuat degil mi?Yanindaki kadin kim? Adam: - Fuatin metresi. Kadin: - Ayy bizimki çok daha güzel! |
Bir doktor, bir avukat ve bir bilgisayarci bir metres ya da bir es edinmenin iyi ve kotu yanlarini tartisiyorlardi.
Avukat der ki: -"Kesinlikle metres daha iyidir. Eger bir kariniz varsa ve bosanmak isterse, bir suru yasal problem cikar." Doktor der: -"Bir karinizin olmasi daha iyidir cunku es bir tur guven duygusu verir ve stress duzeyinizi dusurur, bu da sagliginiz icin yararlidir." Bilgisayarci der; -"Ikiniz de yaniliyorsunuz. Hem metresiniz hem de kariniz olmali ki kariniz metresinizle ve metresiniz karinizla oldugunuzu dusundugunde siz rahat rahat bilgisayarla calisiyor olabilesiniz." |
İki samimi zampara arkadaş yolda giderken karşıdan gelen 2 kadın görürler.bir tanesi "şu karşıdan gelen 2 kadın varya onlardan biri benim karım biride metresim" der.diğerinin rengi kaçar.ne oldu neyim var hastamısın ? hayır. O halde... o 2 kadın varya... eee... onlardan biri benim karım biride metresim....!!!!
|
Adamin biri yolda ilerlerken bir bayani arabasinin lastigi patlamis bir sekilde görür ve yardim etmek için durur.Ugrasir ugrasir ama bijonlari bir türlü sökemez.Sonra kadin bijon anahtarini alir ve hepsini takir takir söker. Adam ise saskinlikla:
-"Aaa nasil yaptiniz?" der.Kadin ise kalin bir sesle: -"Ayy beni Merter E5te bulabilirsin" der. |
Şövalyelerin gözüpek oldugu eski zamanlarda bu şövalyelerden biri Haçlı Seferlerine çıkmaya karar verir.Yola çıkmadan önce kahyayı yanına çağırır:
-"Haçlı Seferlerine katılacağım. Karımın bekaret kemerini sana veriyorum.Sana güveniyorum. 10 yıl içinde dönmezsem anahtarı kullanabilirsin." Şövalye baştan aşağı donanır, tozlu yollara revan olmadan önce dönüp son bir kez şatosuna bakar.Birden kahyanın, bağırarak nefes nefese şatodan dışarı koştuğunu görür: - "Durun! Durun Majesteleri. Oh, iyi ki size yetişebildim. Bu yanlış anahtar!" |
Kadin elindeki ipek mendili kocasina gostererek: Bu senin sekreterinin degilmi?
Adam da :nerden buldun onu? Kadin:Ben degil postaci yatak odamizda buldu.... |
Kadın, köyden birisiyle iş tutuyormuş. Bu işi de ahır duvarları ince olduğu için ahırda yapıyorlarmış. Bu köylüler de kimse davayı çakmasın diye duvarı delmişler. Adamın canı isteyince "Melemez, melemez" diye seslenince kadın ahırdaysa, adam aleti duvara dayıyor, böylece *ikişiyorlarmış. Bunu kocası farketmiş. Karısından intikam almak istemiş. Birgün komşusunun haberi yokken elinde kızgın bir demirle komşusunun ahırına girmiş ve "Melemez, melemez" demiş. Kadın *mını dayıyıvermiş. Herif de kızgın demiri karının *mına sokmuş. Aradan birkaç gün geçmiş. Adam ahırda olduğu sırada komşusu da ahıra gelmiş ve adam "Melemez, melemez" diye seslenmiş. Karının komşusu da "*mı yandı gelemez" demiş...
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:05 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.