![]() |
Ruhum Suskun Ve Durgun
Yüzüm Sararmış Ve Solgun Beynimin Kıvrımlarında Bir Ses Bogazımda Tıkanan Bir Nefes Acı çekiyorum Nedendir Bilmemki Bendeki Bu Durum Ve Ne Oluyor Bilmiyorum Belkide Gerçek Bir Sevdaya Tutuluyorum Ve Ya öyle Sanınıyordum Ama Ben Yeni Anlıyorum Aşıkmışım Ve Acı çekiyorum Ve Ben Bunları Yeni ögreniyorum Ve Sevdalandığım Kişi Imkansız Birisi Ve Yine Acı çekiyorum... |
Senu Hamsinun karadenuzu sevdugu cibi seviyrum.misir ekmegunun
garalahanaya verdugu dad cibi hayatumadad verdun.gözlerun ayder yaylasi gadar cüzel culdugun zaman yuzün cunes cibiparlay sesun kemence sesu cibi adami costuray agasar bali cibi dadlisun.giresun findugu cibi sirunsun rizenun cayi cibi dogulmaysun varligun adami ruzgarun yelkeni savurdugu cibisaray...OYYYY daha ne dşyeyum seni sevdugumdan beri garaya vurmuscibiyum kalbimsanki horon tepii KİMDEN: karadenuzzzun güselii RANA İST |
Hiç Bİrşey İstemedim Sevdiğim
Sen Olsaydın Akşamlarımda Belki Şarkılar Böyle Çalmazdı Bardaklar Dolup Boşalmazdı Masamda Ve seni Aramazdım Sabahlara Dek Loş Işıklı Issız Sokaklarda Aşkımızı Sıfırdan Başlatırdık Sen Olsaydın Adın Donup Kalmazdı Dudaklarımda seven çocuk |
buruk bir mevsimdi son bahar
senin gidişin vardı her anında kim diye bilirdi ki seni bukadar seveceğimi beni terk edip gidişinden sonra kim bile bilirdi seni bukadar özliyeceğimi her anımda seni yaşarken |
Rüzgar estiğinde ürperen tenler
Bu kalabalık dünyada yanlızlığı hisederler Kendilerinedir aslında duydukları öfkeler Her an pişmanlıklas yüz yüze gelirler |
-Cantonese: Moi oiy neya
-Cantonese: Ngo oi ney -Catalan: T'estim (mallorcan) -Catalan: T'estim molt (I love you a lot) -Catalan: T'estime (valencian) -Catalan: T'estimo (catalonian) -Cebuano: Gihigugma ko ikaw. -Chickasaw: chiholloli (first "i" nasalized) -Chinese: (see the entries for mandarin or cantonese!) -Corsican: Ti tengu cara (to female) -Corsican: Ti tengu caru (to male) -Croatian: LJUBim te -Czech: miluji te -Czech: MILUJU |
Hasret üzdü Bizi Kopardı Herşeyimizi
Senden Hiçbişey Bırakmadı Geriye Gülüşünü Bile Unuttu Gözlerim Birlikte Yürüdüğümüz Yolda Bile Yürümüyor Artık Ayaklarım Hayat Bana Hiç Gülmedi Tek Umudum Sendin Sende Diğerleri Gibi çıktın Bu Saatten Sonra Neyapar Bu Yaralı Yürek Bilemem Kendi Haline Bıraktım Onuda Seni Mazime Gömdüm çıkman Imkansız Artık üstünde Ahım Var Sen Gittiğin Gün Beni Kaybettin Gelsende Ne Farkerder Bir Zamanlar Gülümdür Hep Gözlerine Bakıp Sensizlik ölümdür Derdim |
Birgün eğer beni terk edersen
Yıldızlara emredeceğim onu gözleyin diye Onlara son bir sözüm daha olacak Eğer yanında sevdiği varsa raharsız etmeyin o yeterki mutlu olsun!..... |
yagmurun yagmasına gerek yok
baharı sevmiyorum zaten gözlerinin esrarı benliginin gizemi sararan yapraklar ve toz duman kuru bir ayaz ölen kelebekler seni sonbaharda seviyorum ****************** çünkü sana son bahar yakışıyor severken öldürüyorsun seviyorum diyor küstürüyorsun aşkım sararan yaprak misali yüretigim toz dumanda insafında ALLAH tan kork insafsız ruham bedenimden firarda |
Dünyanın neşesi içime dolsa ! güzeller toplanıp hep beni sorsa !
istanbul diyarı altın olsa! hiç birinde gözüm yok sen olmayınca ! Kurtlar kuşlar dile gelseler dertlerimiz bitti diye müjde werseler !! şu fani dünyayı bana werseler hiç birinde gözüm yok sen olmayınca |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:34 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.