![]() |
Beni Unutmak Icin Yemınler Etmıssın...
Gözlerım Gelmıs Aklına Vazgecmıssın. Benden Habersız Cekıp Uzaklara Gıtmıssın... Benı Yakmakla Kalmayıp , Küllerımın üstüne Gül Dıkmıssın!!! Sonrada Sadece Kendını Kandırıp Gitmişsin.... Yıldızlarda Arayısın Tek Sebebı Senmıssın... Ufuk çizgisinde Ilerlerken, Yol Aşkı Secmıssın... Ayagın Kayıp Düşerken, Bir Tekme Daha Yemıssın... Askınıda Kaybetmıssın...:) Beni Unutmak Icin Yemınler Etmıssın... Gözlerım Gelmıs Aklına Vazgecmıssın... Benden Hab |
Bir gece yarısı uyanıp uykudan
Göz yaşlarını sildin mi sen Rüyalarında beni görüp Benim için ağladın mı sen Bir gece yarısı kalkıp sıcak yatağından Benim yokluğuma ağladın mı sen Pencerenin önünde oturup Yağmurla birlikde benim için ağladın mı sen Bir gece yarısı bırakıp tatlı uykunu Oflar çekerek bensizliğe isyan ettin mi sen Yanaklarından yaşlar süzülüp Sensizim deyip göz yaşlarına boğuldun mu sen Yanarken ben hasretinle Düşündün mü beni bir kere Sevdiğim bensiz diye |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum duyuyormusun oradamısın,hadi uyandır beni söyle gördüğüm zamansız bir düşmü hadi git yokluğuna inandır beni gerçekten yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten |
kıymetsiz küskünlüğüm
küçüğüm aceleci öfkem nasıl güleyim,öyle umarsız sonuç,bize çıkar çalınan bizim kul vefasız öfkesi tabiatın zehir çilenin ekmeğimize alnımız ak kardan beyaz soğukluk onların kapalıyım dört duvarda şikeyetim var özledim her şeyini kim bilmez bu sevda adına sevda bu yasak hürrüyetime burnumda tütersin sümbüllerde çayımda karanfil kokun içime işlemiş yok yalanı arzunun hırçınım sevişmem tutmuş hayellerinle ısıtırsın ranzamı bütün dirençler sana da |
Sen bu şehirden gidince
Martılar öksüz şimdi Göçmen kuşlar bekliyor Boş dönüyor balıkçı tekneleri Deniz lodosa verdi kendini Köpürüp, çırpınıyor Geçtiğin sokaklarda gece kuşları ötüyor Korkuyor yavru kuşlar şimdi, ürküyor Gölgene hasret sokak lambaları Titriyor Ağaçları çiçeksiz, suskun kuşları Sen bu şehirden gideli Her akşam güneş yorgun dönüyor Sen gidince Bulutlar geldi önce gözlerime Gezdiğin sokaklarda,caddelerde Damla damla düştü yere Değmedi başım |
Sende birini sevecek kadar yürek var mı
Veya biri için ağlayacak,gözyaşı dökecek Seni seviyorum diyebilecek Uğruna ölebilecek Sanmıyorum olacağını Sen sadece ağlatmayı bilirsin,kaçmayı Sevene acı çektirmeyi bilirsin Söyle başka birşey bilir misin? Bilemezsin nerden bileceksin Ama bunu unutma birgün sende seveceksin Acı çekeceksin,kan ağlayacaksın Belki beni o zaman anlayacaksın Sevmek cesaret ister Birgün o cesareti bulacaksın Ama yaralanacaksın Tıpkı yaralı bir kuş gibi uçamayac |
garipce bakısına gariğce tutuldum
sana sevgimi söylemeden vuruldum ben onu severken seninle savruldum neolur sen bari bana yüz cevirme zaten canıdan bıkmısım beni öldürme.... kaptanı kaybolmuş gemi gibiyim sagda solda gezen askın seliyim sana ulan (vefasız) sana deliyim neolur sen bari bana yüz cevirme zaten canımdan bıkmışım beni öldürme aklıma gelmiyo degil kafama sıkmak sana olan garip aşkıma kıymak seni sevmesem kolay ankarayı yakmak ne olur sen bari bana yüz cevirme za |
Yanlış seçilen sevgiyi ben....
Vazgeçilmeyen sevgiliyi hep sen oynadın... Sevmeyen hep aynıydı seven ise hep dertliydi bu rolde.... Ve nedense bu piyesde yanlış sevgiyi seçen hep BEN OLDUM...... |
Mantığın sus diyorsada ben kapıdan çıkarken
Gözlerin kal diye bağırıyordu sanki... Gitme dur yanımda kal diye yakarıyordu... Ne olurdu ne olurdu sanki dudaklarından... İki kelime dökülseydi İki sözcük senin yanında kalmama yetecekti << GİTME BEBEĞİM BENİMLE KAL<< |
Sen gittin sevgili içim yanıyor.
Ayrılığı hayra yoramam asla. Sözüm de sitem var, dilim kanıyor. Adını ellere soramam asla. Hazan mevsimiydi ayrılık vakti. Verdiğin sözlerin bitti mi akti? Kumrular ağlayıp, gözyaşı döktü. Nağmeler duyulmaz duramam asla. Duygular ah eder yorgundur dünden. Yüreğim bin parça gittiğin günden. Yaralı kalbimi isteme benden. Yeminler etmişim veremem asla. Resimleri yaktım anılar ağlar Serdar'ım sürgünde karalar bağlar. Şahidim yıldızl |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:56 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.