![]() |
Yarın 14 şubat Aşkım
Sensiz Bir Kez Daha Geçecek Ne Geçen Günler Seni Getirecek Nede Geçen Günler Aşkımı Engelleyebilecek Sana Olan Aşkım Küllenmiyorkim Ne Derse Desin Sensiz Olmuyor Senden Başkası Sevilmiyor Yine Sensiz 14 şubat Geçiyor Her Zaman Ki Gibi Yine Sen Varsın Aklımda O Gittiğin Günün Sabahında O Koonuştuğumuz Dakıkalarda Haniiii Aşkım Yarın 14 şubat ' Ya ****değerli Arkadaşlarım Bütün şiirlerim Yalnızlara Ve Biriciği Yüzünde Hayata Küsenleredir**** |
Ne Oldu Can Uzaktasın
Ne Oldu Bana Düşmansın Ne Oldu Neden Beni Unutacaksın Ama Sen Kendini Bana Unutturamazsın Bana Verdin Aşkın Tadını Kimseye Anlatamadım Sana Olan Aşkımı Kimse Duymadı Sessiz Ağlayışımı Kimse Anlamadı Sensiz Olamayacağımı Geçen Günlerde Unutturamadı Seni Hiç Bir Merhem Iyileştiremedi Kalbimi Eğer Seni Görünce Bilsem öleceğimi Yine Sana Haykırırdım Seni Nasıl Sevdiğimi ***değerli Arkadaşlarım Bütün şiirlerim Yalnızlara Ve Biriciği Yüzünden Hayata Küsenleredir*** |
Yoklugunda karanlık bır geceydı gozyaslarımı saklayan...
Masumca bakan gozlerındı yuregımı sana baglayan sensız...sessız bu aksamlar Ozledım gece gozlum sıcak yuregıne hasretım Eskısı gıbı deıl artık sozlerın anlamsız! Sensız bu beden mahzun kaldı sevgılım!... |
GIT! gıderken hasretı de al yanına Sensız cekılmez oldu
dar gelıyor dunya bana GIT! vurdumduymaz! haın sevdalarını da al yanına Kahpe sevdalıların koynunda uyan sabahlarına GIT! yalan askların pesınden gıt tuket yuregını bos aldanıslarla harca benlıgını GIT! GIT KI; Gormeyen gozlerım unutur zamanla senı nasıl sevdıgını |
acı bir kahve tadındaydı yalnızlık
dilimin ucunda hep geçmiyor dinmiyor acısı yalnızlığım bir asır gibi uzun bir kahve tadında bir kahve kadar acı kainatın sonsuzluğu gibi uzun yaşamın süresi kadar kısa... |
Derın Bır Mavıydı Sensız Ve Soguk Sularında Hıssedılen...gozlerının
Mavılıgınde Kaybolmadan Once Tum Sokaklar ısık Sacardı. Yanlız Fakak Umut Doluydum Belkıde!. Hayat; Cok Garıp Bır Senarıstın Elınden Cıkmıscasına Karmasık ,anlamsızdı Kımı Zaman. Rollerın Paylasımı Dogmadan Yapılmıstı Sankı! Cıkarıldıgın Sahnede Oynamanı Emrettı Bırılerı Sadece Oyna Dedı.sorgulama Sansız Yok! Kımse Bılmıcektı Aslında Kım Olmak Ve Ne Yapmak ıstedıgını... Ve Sonra Kapıldım Mavılıgıne Anlamsız Gelen Bu Hayat Sankı |
seni düşünmek şimdi,
bir zamana yolculuk, bir yenilgi, ezik düşmek duygulara, teslim olmak, asmak bütün satırları, ard,arda, tanık tutmak, sayfaları, bir cinayeti, sunmak satırlarda, yüreğine. yargılamak,yada yargılanmak, erkek,çe. payına düşeni almak, sen bana lazım değilsin oysa, gel görki anlatamam yüreğime. öyle içten,öyle sevecen, beklemekli, adın bile aklıma zor gelirken, senden kalan ne bende. terk etmiyor hayatımı, gitmiyor peşin sıra. aklıma mıh gibi,çakılmışsın, |
Hiç yalnız kalmadığın için yalnızlık nedir bilemezsin
Hiç ağlamamışsındır aşk için Hiç gözyaşı dökmemişsindir tek bir gece boyunca Belki de hiç aşık olmamışsındır Hep aşık etmişsindir benim gibilerini kendine Sende hiç sevilmemiş,sende hiç sevmemiş görüntü Melek görünüşlü bir halin olduğu sürece çok can yakmışsındır Belki de birkaç saniyelik bakışınla da bile Kaç kişinin içinde umut olmuşsundur,kaç kişiyi umutlandırmışsındır Kim bilir belki de kaç kişinin rüyalarının prensesi,g |
Oturuyorum yine aynı parkta
Nerde diye sorma bilmezsin Bilsen bile gelmezsin Yine güneş batıyor Gökyüzü utancından kızarmış Niçin diye sorma bilmezsin Her gün terkedilmek ağrına gidiyor Senin gibi ancak doğmasını biliyor Her gün aynı yerde başka birine doğuyor Etraf ta bir sürü gül var Benden gül isteme sen bilmezsin Onlar bana senin her yaptığını söyler Bir tanesi var ki kırmızı sarı O gün var ya aşkla ayrılık geçen cuma Koparamam da senin gibiler dikenleri var Arkamı döndüm güne |
bir günün değeri bin yıla bedel
sevgimin değeri bir ömre bedel ömrümün değeri SANA BEDEL! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:40 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.