![]() |
Seni sen olduğun için sevdim
Değer vermeni bekledim hep Karşılıksız sevdim Ama sen bilmedin Bu zamana kadar Ya ben kendimi ifade edemedim Ya da sen anlamak istemedin sevgimi Anlasaydın gelirdin Ama sen gelmedin Ben çok şey istemedim ki senden Sadece sevmeni istedim Bir kez bile olsa gülümsemeni bekledim Ama sen sevmedin Uzaktan sevdim seni hep Sakladım sevgimi Güzel gülüşünü izledim Ama sen görmedin Sen ne sevdin ne de değer verdin Sadece ardında ağlayan bir yürek bıra |
dayanmıştım duvara
elimde fotoğrafın yüreğimde acılarım gözlerimde ki yaşlarla seni düşünüyor ve özlüyordum... sensizdim bu gece acılarımla kapanmıştım bir odaya odanın sessizliği yalnızlığımla birlikte köşe kapmaca oynuyorlardı sanki giderken sahile gitmiyordu gözlerimden gözlerin ta ki beni bırakıp gidişin aklıma gelene kadar... o acılarımla yürüyordum sahilde ay ışığıyla birlikte dalgaların kıyıya çarpması sanki beni götürüyorlardı yüreğimdeki mazilere sensizlik |
Engellenen Aşk
Gözlerim kalbime tercüman Sevgimi görmeliydin Bu zamana kadar Sevmeliydin engellere rağmen Zaten bekliyorum hep Yine beklerdim 14 şubatları Ayrılıkların ve engellerin yok olmasını Ben mutlu olunca başkaları üzülecekse Şimdi mutlu olmanın sırası bende Birazda gülenler üzülsün Sevgi nedir bilsinler işte Belki ben bilmiyorum sevgiyi Çünkü ben tapıyorum Aşkı yaşıyorum gizlice Ama sen sevmiyorsun Görseydin sevgimi Anlasaydın aşkımı Engellerde yok olurdu Çeki |
sen sevdigim kara gözlüm
al yanaklım ay yüzlüm incitirsem seni dilden dilim kopsun inceldigi yerden ****************************** sana sebebim ol dediysem ol seni sevmek varmış kadarde sende kadere teslim ol sen ,ben diye bir şey mi var bir beden iki sayılamaz seni benmden kim se alamaz |
Oyle bir hayat yaşadım ki,
Cenneti de gordum, cehennemi de Oyle bir ask yasadim ki Tutkuyu da gordum, pes etmeyi de Bazilari seyrederken hayati en onden Kendime bir sahne buldum oynadim Oyle bir rol vermisler ki Okudum okudum anlamadim Kendi kendime konustum bazen evimde Hem kizdim hem guldum halime Sonra dedim ki ' soz ver kendine ' Denizleri seviyorsan, dalgalari da seveceksin Sevilmek istiyorsan, once sevmeyi bileceksin Ucmayi seviyorsan, du |
Uzaktasın
Bu yakıyor yüreğimi Aramızdaki her kilometre kırbaçlıyor bendenimi Ayrılık silahından çıkan kurşun ortasından vuruyor kalbimi Kime anlatsam anlamıyor derdimi Yalnız kaldım gurbet alde kapattım kendimi Aşk bu olsa gerek Kavuşma günü elbet birgün gelecek O gün geldiğinde bu deli yürek önüne serilecek Bir daha ayrılmamak için herşeyini vercek |
Varmı beni içinizde tanıyan?
yaşanmadan çözülemeyen sır benim... kalmasada şöhretimi duymayan kimliğimi tarif etmek zor benim... bülbül benim lisanimla ötüştü, bi gül için can evinden tutuştu, yüreğine toroslardan çığ düştü, yangınımı söndüremediler benim... niceler sultandı,kraldı,şahtı, benimle değişti talihi bahtı, yerle bir ettim tac ile tahtı, akıl almaz hünerlerim var benim... kamil iken cahil ettim alemi, vahşi iken yahsi ettim zalimi, yavuz iken zabun ettim selimi, her |
Hani sen gülünce yüzünde güller açardı
O güzel gözlerin etrafa ışık saçardı Bana bakınca yüreğim yerinden fırlardı Gözlerim dolardı,betim benzim atardı Artık gülmüyorsun;beni derinden yaralıyorsun Kalbim aşkına aşkına tutsak beni yakıyorsun Olsun aşkınla yanmakta güzel ama bensiz yaşıyorsun Ama şunu unutma Sensiz geçen hergünbeni hançerliyorsun Sen aşkııııım BENİ BENDE BİTİRİYORSUN |
Günden güne soğuyorum senden
Bakışlarını yersiz buluyorum bu yüzden, Artık yerini başkaları alıyor Siliyorum seni ebediyyen gönlümden. Ağlamıyorum ben artık *******i, Sen yoksun düşlerimde eskisi gibi, Sana hiçbirşey değmez,bunu anladım imdi, Yazık ki harcamışım geçen günleri. Yeni aşklara yelken açıyorum imdi, Aşk defterimden siliyorum ben seni, Sonsuza kadar veda ediyorum sana, !!!'''ELVEDA,ELVEDA'''!!! |
Sımsıcak Bir Yazgünü Yolda Ilerlerken
Kim Bilir Belki Geç Belki Daha Erken Karşıma Sen çıktın şaşırdım Birden öylece Kalakaldım Olan Oldu Aniden Koştum Hemen Yanına Aç Kediler Gibi Ismini Sordum Ona Ah Deliler Gibi Mis Gibi Gül Kokuyordu Aynı Ismi Gibi Tuttu Ellerimi Baktı Gözlerime Sevgililer Gibi Adını Sen Koy Bu Sevdanın Senle Geçen Bu Yılların Tek Sayfaya Sığdıralım Biz Aşkımızı Adını Sen Koy Bu Sevdanın Hiçbir Zaman Unutmayalım ölene Dek Severek Yaşayalım Biz Aşkımızı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:27 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.