![]() |
sen yoksun
Sen yoksun deniz yok yıldızlar arkadaşım ya bu gece harika bir şeyler olsun yahut bir bomba gibi infilak edecek başım. Ağzımda eski mısralar uzanıp kalmışım İstanbul minareler odamda gibi gökyüzü temiz ve parlak işte kol kola girmiş en mesut günlerimiz muhalif bir rüzgâr karşı sahilden. Fosforlu ışıklarıyla gökyüzü bir deniz havada kanat sesleri ve çılgın kokular. Deniz yok yıldızlar uzaklaşıyor ben yine ya |
Bir gül mevsimiydi bizim aşkımız
güllerle beraber açtı bütün güzelliğini saçtı etrafına bülbüllere sırdaş aşklara yoldaş oldu belkide kötülüklerin canını yaktı sevdasından, seveninden başkasına koklatmadı kendini hergün bambaşka olgunlaştı, büyüdü, açıldı ama kış gelmişti artık soğuk vuruyordu güllere bülbüllerde uğramaz olmuştu, aşklarda hatta kötüler bile... en çok zoruna gidende sevdası oldu sevdasıda unutmuştu onu bekledi bekledi ve birgün; yaprakları dökülmeye başladı solmu |
hayat yaptı yine yapacağını
üzdü yine beni herzamanki gibi yine sürükledi uçurumun kenarına |
Ey İstanbul! Duy şimdi sesimi
Seviyorum ben bu serseriyi Yeniden sesleniyorum sana yeni bir aşkla Bu sefer itiraz ,isyan değil Binbir umutla... Evet seviyorum, hemde çok Kalbime aklıma sana bile sığdıramıyorum onu Bir o kadarda korkuyorum Ya biterse İstanbul'a bile sığdıramadığım Ya giderse bir gün diye O zaman ne olur umutlar? Ne olur benim aşkım? Olsun be aşkların şehri Kısacıkta olsa sen duy sesimi SEVİYORUM BEN BU SERSERİYİ.... |
Bu Senin Adına Yazdığım En Son şiirim Olacak,
Belki Kırdığın Kalbimle, Belkide Sana Hiç Bakmayacak Gözlerimle, Yazıyorum Bu Satırları.. Sakın Merak Etme Seni Birdaha Ne Arayacak Nede Soracağım.. Adını Bile Anmayacağım Belki.. Ama Ne çok Sevmiştim Seni Seni Sadece Sevdim Ben.. Seni Severken Hiçbir Karşılık Beklemedi Sevgim, Sesini Duymayıiseninle Konuşmayı,tanışmayı Bile Ben Istememiştim Oysa.. Uzaktan Sevecektim Seni.. Hep Uzaktan Bakacaktım Sana çünkü Hep Uzaktın |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
hala son aşkımsın sen
seni silip yoluma devam etmek istesemde senin yerini doldurayacaklar belki ama seni unutmamı sağlıcaklar unutmak çözüm değil biliyormusun zamanı gelir unutursun ama içinde izi kalır yaranı kanatmaya çalışırlar.... seni hala sewiyorum.... unutma ilk ve son aşkımsın.... |
Işte Gidiyorum..
Elimi Etegimi çekip Bu Sevdadan Seni Son Kez Göremeden Gidiyorum... Istediğin Oldu Işte! şimdi Gidiyorum... Sana Son Kez Sarılamadan, O Cennet Kokunu Duyamadan Gidiyorum.. Işte Gidiyorum... Aşkımı Kalbime Gömüp, Gözyaşı Dökmeden, Seni Bir Kez Olsun öpmeden, Geldiğim Gibi Yani Hissettirmeden, Gururluca Gidiyorum!!! Aslında Biliyorum üzülmeyeceksin,o Taş Kalbin Sızlamayacak Biliyorum... Ama Ben Yine De Gidiyorum! O Kahrolası Yosun Gözlerini Aklıma çivileyip, Güzel |
Anılarımı Yaktım Bu Gece
Kopardım Yüreğimden, Duygularımı Yaktım.. Lanet Ettim Binlerce Kez, Sensizliiğimi Yaktım.. Vazgeçtim Sevmekten, Aşkımı Yaktım.. Son Kez Aglayarak Gözyaşlarımı Yaktım. Sen Yoktun Bilmiyordun! Yalnızlığımda Derdime Ortak Olan, Gözyaşlarımı Durduran, Yeri Geldiğinde Ağlatan, Yüreğime Binlerce Ok Saplayan, Hergün Yaralarımı Dağlayan, Beni Ben Yapan Yaşama Sebebim Olan, Seni Yaktım!!! Yaktım Ama Bende Yandım.. Hani Derler Ya Alevler Seni Sararken Kıskandım... |
ey yalnızlık!
neden neden herkesi ağlatan, üzensin neden hep üzmeyi seçersin işte yine üzdün beni, ağlattın özlettin onu ey yalnızlık! neden yaparsın bunu neden ağlatırsın bıkmadın mı sıkılmadın mı ağlatmaktan ey yalnızlık! işte her zaman yaptığını yapıyosun yine doyamadan ona aldın elimden. ey yalnızlık!..... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.