![]() |
Senınle.....senınle Sozcuklerı Olumsuz Kalsın....sen Askın Sen Umudun
Sen Ozlemın Hayatın Adısın...sımdı ıcımde Cogalttıgım Sesımle Sesımle Haykırıyorum Herkez Duysun Dıye...hıc Kımse Sevdama Senın Kadar Yakısmadı Ve Sevdam Kımseyı Senın Kadar Yasatmadı!!!!! |
Beklıyorum...senı Ozlemeyı En Cok Ben Bılırım..hıc Yakınmadım Senı
Ozlemekten...ustelık Sana Kavusamama ıhtımalı ıslenmıs Soguk Bır Tas Gıbı Onumde Dıkılıp Dururken...sana Dokunmamak Yuregımı Boylesıne Acıtırken...yınede Bıl Ey Yar....bılkı Ben Yuregımı Kanatan Bu Acıya ınat Dokunmadan Tenıne Saatlerce Sevısebılırım Senınle...... |
Hasretin çökünce garip gönlüme
Yaş dolar gözlerim susar ağlarım Aklıma gelince iki kelime Kapanır gözlerim susar AĞLARIM Umut yabancıdır sanki dünyama Izdırap yazılmış alın yazıma Hayatım gelince birden aklıma Kapanır gözlerim susar AĞLARM Bir garip duygudur düşer gönlüme Sanki götürecek gibi beni gönlüme AŞK için söylenen her kelimeye Kapanır gözlerim susar AĞLARIM |
aşk kelimerini dökerken seni hatırladım seni sevdiğimi ama göz
damlaları akıyordu neden biliyormusun beni sevmediğini hatırladım ölüm geldi aklıma ama seni sevdiğm zamanda kalmadı sevgi yokdur diyorlar ben yalan diyorum ama şimdi anladım çünkü kalp acısından ölmüşdüm mehtap anlamıyorsun seni ne kadar sevdiğimi yalansın işte yalan yok hayat şimdi yeniden doğmayı bekliyorum |
son bu sondu işte
içimdeki yakarışların sonuncusuydu belkide senden sonra sevgiyide öldürdüm kalbimde koparıp attım kalbimi olduğu yerden unutmaya calışıyorum adını boş şişelerde sen ;sen sondun işte sevdiğim tek ve son kişiydin belkide |
Adını kalbime canımdan can kopararak yazıp,
kırmızıyı sevdiğin için canımla yazdığım adını kanımla süsledim. artık kalbim her saniye adını okuyarak irem diye atacak... benim olsanda olmasanda kalbimin en güzel sesi olacaksın... kalbim her saniye seni bana hatırlattığı sürece seni unutmak ölümden daha zor olacak... |
Adını Kalbime Canımdan Can Kopararak Yazıp,
Kırmızıyı Sevdiğin İçin Canımla Yazdığım Adını Kanımla Süsledim. Artık Kalbim Her Saniye Adını Okuyarak, İREM Diye Atacak. Benim Olsanda Olmasanda !!... Hep Kalbimin En Güzel Sesi Olacaksın. Kalbim Her Saniye Seni Bana Hatırlattığı Sürece Seni Unutmak Ölümden Daha Zor Olacak. |
Sen yoluma çıkan son aşkmıydın
Öylece çaresiz bıraktın beni Yoruldum beklemekten Sen de beklermiydin beni Seni beklediğim kadar Söyle.. Beklemezdin, giderdin Yarım kalan bir aşkın parçasısın Evi yok ki aşların Yoluma çıkan son aşksın Sende yalnızmısın benim kadar Söyle… Gidince yarım kaldım Kapadım kalbimin kapılarını Açılmaz belki de ebediyen Sen beni özlermisin Seni sevdiğim kadar severmisin Söyle.. |
Ben Her Şeye İnat Sadece Seni Sevdim.
Hiç Kimseye Aldırmadan, Bir Çıkar Kolkamadan... Tüm Karanlıklara İnat Asla Vazgeçmedim, Doğan Her Günün Sabahında; Bir Kez Daha, Bir Kez Daha Sevdim Seni. Ben Sadece Sevdim Seni... Bir Tebessümünü, Sıcacık Nefesini, Masum Bakışını, Bana Kaş Çatışını Bile Sevdim... *******ime Yıldız Misali Düşen Gözlerini, Her Defasında Sevgiler Sunan, Sözlerini, En Güzeli Senin Yüreğini Sevdim Ben... Her Şeye İnat Sadece Seni Sevdim Ben!.. Sadece Seni... SE |
kavuşmak ölümse .
hasretin zulüm, elbet kavuşuruz, bekle be gülüm. teki sana aittir ... kanayan şu gönlüm , ben yolumu çizdim ya sen ,,, yada ölüm... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.