![]() |
Aşkımızın sémbolü
Duvardaki son résmin Unutmak imkansız Unutulmak ayrı bir duygu Résminé bakıp avundukça Sénin yokuluğun hançér gibi Yüréğimi dağlıyor Mazidé kalan son hatıra Sénin o gözlerin var ya İsyanım doruklarda Bırakıp gidişin var ya Bir yolunu bulup Hérséyi haykırsan ya |
Acılarla dolu bir hayat
Ufuklara yelken açmış Denizlerin ortasında Fırtınaya bırakmış Yalnızlar rıhtımında Kimler var, kimler yok ki Sevgililer buluşuyor Belki acı, belki tatlı |
Kalbimden vuruldum yaralıyım
Bilmem deli bilmem divaneyim Senin aşkın yaktı beni Esmer güzeli sevdiğim Bu aşk çıkmazsa sevgiye Sersefil olurum ölesiye Düşümde bile göremedim seni Allah ayırmasın sevdiğim Yollarına güller döksem Yaban çiçekleri dersem Bu aşkın sonu hüsran olmasın Narin ellerine buse kondursam Tatlı yanaklarını okşasam Kucağında uyuyup kalsam Bir daha uyanmasam |
bak deniz kenarındayım yine
çekiyorum havayı ciğerlarime sen yoksun ne fayada bu kalabe acıyor yüreğim seninle birlikte ağlıyorum bak siliyorum göz yaşlarımı mendille belki tama hissdemesemde seni gözlerin kazınmış bir kere beynime istediğin kadar anlar dinlemiyor işte senin o saf düşüncelerinle bak çekiyorum havayı ciğerime aklıma senin geliceğini bile bile bir anı gibi kalıcak yüreğimle unutmaya çalışıcam büyük bir kederle |
Gideceksen Eğer Durma Git
Ardına Dönüp Bakma Ne Olur Sanıyorsun Dünya Mı Durur Sanki Dönmezmi Bir Daha Sen Git Bende Gitmek Istiyordum Zaten Her Gece Niyetlenip Sabahında üzülürsün Diye Söyleyemiyordum Ama Madem Ki Gitmek Istiyorsun Git Kendine Iyi Bak Ara Sıra Uğra Geçmişi Hatırlayıp Gülelim Beraberce Belki Benden Daha Iyisini Bulursun Seversin Yine Zaten Sana Aşkların En Güzeli Yakışır Desem De Gitme Sevgilim Beni Bırakıp Gitme Ne Yaparım Ben Sensiz Soğuk Kış *******inde Ki |
seni sana bırakıyorum ve ben gidiyorum
bir daha görüşmemek üzere sanmam ama belki ağlayacaksın ama sen ağladıkça ben uzaklaşacam sen beni hiç anlamadın ki hep kendinden bahsettin şimdimi anlayacaksın beni hayır gene kendini savunacaksın seni sevdim delicesine ama sen ne dedin ben bula bula bir deliyemi kaldım yine hançeri batırdın yüreğime orda ama seni sevmekten vazgeçmedim geçmemde gidiyorum gidiyorum çünkü seni unutamıyorum gidiyorum çünkü kalbimden atamıyorum |
dava:bir aşk hikayesi
davacı:yalnızlık davalı:ayrılık şahit:yeminler suçlu:sevgilim ceza: SONSUZA DEK SEVECEĞİM(aşkım) |
En güzel anlarımı gecirdigim
yanında kendimden gectiğim yasadıgımı hissettiğim biricik askımsın dagın zirvesindeki el degmemiş cicek gibi saf melekler kadar masum kalbime taht kuran biricik askımsın seni cok seviyorum sen benim herseyimsin |
Penceremden Dışarı Baktığımda Izlemekten Mutluluk Duyduğum O Kar
Yaşının Bana Ne Anlam Ifade Ettiği çok önemliydi. Nasılki O Yağan Kar Bir şehri Kaplamıştı Nasılki Her şeyi Unutturmuştu Sadece Beyazı Saflığı Ve Svgiyi Belli Ediyordu Nasılda Esen Rüzgar Onu Yeryüzündeki Buluşma Vaktine Yetişmesi Için Elinden Geleni Yapıyorsa Nasıl Delicesine Bir Hırçınlık Bir çoçuk Kadar şımarık şekilde Tane Tane Az Az Minik Birbirine çarpmadan Yere Inen O Küçük Sevgi Tanecikleri Gibi Ben Farkında Olmadan |
sesleniyorum yarrabbi göklere
aşkımı ilan edicek yere sevdamın anahtarı sende kaldım yalnız böylece seviyorum deliyim işte işittim sesini kendime belkş acıyorsundur halime ama bak şu sözlere yüzüm bakıyor öylece aşık oldum işte sığdıramıyorum onu gönlüme bak acıyor kalbim gene 2008 sene gözlerinle sözlerinle bak düşünüyorum seni şu camın önünde nedendir ki buharlanan her cam yenileniyor eriye eriye nedendir bilmiyorum AMA seni çokk seviyorummm.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.