![]() |
şimdi başladı aşk akşamlarımda
gece sen,gecede sev bir gülden medet ummak kalbini çalmak,bir türküye sığınmak hoş seni sevmek çocuklaşmak duygularda gülümsemek mevsimi dört yaşamak baharda yedi iklimi dört kıtayı ana karayı sana dair bütünleşmek memleketle küskünsüz yeşerdikçe yeşermek avuçlarında sevgili seni seviyorum yağmuru,rüzgarı karıyorum hayatı anılarla sen oluyorsun fotoğraflaşıyorsun gözlerimde her karesi sen ömrümün gülümseyişlerini sığdırıyorum satırlarıma oku |
bugün yağmur yağacak istanbulun üstüne
toprakla kucaklaşıp dereler çağlatacak. çiçeklerin kokusu büyülüyor ruhumu ihanetin burkusu yüreğim ağlatacak... yalnızlığı yanıma arkadaş bildim yağmura karışan akan yaşları sildim. yenilmem yıkılmam ben yine ayaktayım geçmişler olsun sana seni dünyamdan sildim... |
Yine yokluğun kapıma vurmuş
gözlerimde yaş,yokluğunun bekçiliğini yaparım. her yere adını yazdım. haftaları ,ayları,yılları saydım. ama sen yoksun. beni yanlızlığımla baş başa bıraktın. şimdi ben sensiz ne yaparım. |
Yasarmi sandin sensiz bu beden
Umudumsun herseyimsin sevgilim Sensiz olmaz bu hayat sensiz yasayamaz Unutmam unutamam imkansiz Feryadimsin canimsin hayatimsin anlasana!!! |
This face thats on the outside
Is the face you see! The real me is on the inside Is the one thats really me! This face thats on the outside Looks happy as can be! But the real me thats on the inside Is crying silently! This face thats on the outside Doesn't give a clue! Of the love thats on the inside Longing so for you! But this face thats on the outside Is the only one to be... Until the day you love me Then the real me You'll see!!!!! |
Yine Yağmurlu Bir Günde Aradım Seni
öylesine özlemişim Ki Içimdeki Dertleri Bile ,senle Kaplamışım. Ben Senle Yaşıyormuşum. Seninle Başlamışım Bu Hayata. Ben Senle Unuttum Her şeyi. Tek Derdim Oldun, Içimde. Sönmeyen Bir Aşk şarkısıydın. Dilimdemden Gitmeyen. Gözlerine Tek Hasret Kaldığım. Sendin Sevdiğim......... |
Iyi Ki Tanımışım Seni.
Sensiz Ben Hayatı Yaşamazmışım Meğer. Iyiki Varsın. Gözlerimdeki Yaşı Aşkınla Erittin. Bütün Benliğimi Sevgine Köle Ettin. Ben Senin Kölenim. En Güzel Hayat Kölesi. Yokluğunun Tek çilesiyim. Sevdiceğim.......... |
Gözlerin yalan söylüyor bu akşam.
Gözümü kapatsam açsamda ayrılmamış olsam.. Ayrılık vakti olsam..gece olsam karanlık olup Sabahın kirlerini kapasam. Ama yapamam geldi ayrılık çattı gözlerini.. Dudakların haykırı verdi beni sevmediğini. Ne yapsanda yinede aklımdasın. Ama sadece uzaktasın. Olmuyor sensiz olmuyor!!.. Sensiz bu yüz gülmüyor.. Dokunmak ellerine bu kadar zor değildi. O!güzel gözlerin var ya bi zamnalar benimdi! Bu günherşeyi yapmayı göze aldım Senin için yanmaya |
hayatımın ilacı sandım,
dertlere derman günlüme ilaç, ama sen bana dert, bana karanlık getirdin. hayat bu ne yapalım bize gülmeyecek. dikenli olsan da, ********lik yapsan da yine bu kalp seni unutmaz. kalp bu başka birşey değil silsende yine izi kalır. hayat diyelim geçsin. nasıl olsa kader bize gülmeyecek bari ağlayarak ölelim |
Ağlayan gözlerle bıraktın beni
Bir yığın hüzün göz yaşı Bilmek neydi, varlığını Hssetmek, dokunmak mı? Yaşamamıştım belki ama sevmiştim seni Yalan mı? Cevap verecek dermanın yok belki Vicdan azabı çekiyor olman neyi değiştirir ki Hiçbir şeyi Bırakıp gittin ya beni sevgimi... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:58 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.