![]() |
sevgi
adının baş harfiyle başlamak bismillah kadar sana yakın olmak,allah,a yakın olmak seni sevmek,yaradanı sevmek yarat,tılışından seni seviyorum limonun damakta bıraktığı etki kadar etkilendiğimde ve seviyorum elma kokusunu teninin ürettiğinde sevgi farklı bir anlatımdır sevildiğinde seni seviyorum herdefa sevildiğimde başakları seviyorum saçlarının her telinde sarımsı kokun ekmek kokusu fırında sana kurulmak sofrada alın teri ırgatın seni sevmek emeği sevmek emek ve |
Sevmek ille de kan akıtmaktır diyorsan senin için dünyanın şah
damarını keserim! Yok ille de senin kanın diyorsan olsun be gülüm Seni kara toprakta da severim... <<<Sanma ki adını bir başkası silecek SENİNLE BAŞLADI SENİNLE BİTECEK!!!>>> |
Çok uzun yıllar önce iki kır çiçeği birbirlerine aşık olurlar.Her
bahar diğer çiçekler gibi onlar da açıp güneşe merhaba derler.Fakat bir bahar başlangıcı bu çiçeklerden biri diğerine: "biz diğer çiçekler gibi bu bahar açmayalım,kışın ortasında herkesin soğuktan kaçtığı karlı günlerde açalım ki,bütün doğa bize ait olsun"der ve ikisi de o bahar açmamaya karar verirler Biri açmak için kışın gelmesini ve karın yağmasını beklerken... Diğeri o yaz açar. O gün bu gündür karda açan çi |
Yıllar sonrası geçmişi düşündüğünde
Hayal edip o günlere imrendiğinde İçini çekerek derince bi "of" dediğinde Belki o gün sen de anarsın beni Kenarda kalmış bir şiirim geçer eline İki damla yaş düşer o kara gözlerine Mendil aramak için atınca elini cebine İşlediğim mendili çektiğin an anlarsın beni Aklından gelip geçer silinmez hatıralar Rüyaya daldığın o gün anlarsın beni Kulakların çınlar bir ateş düşer kalbine Sus diyemezsin ki azap çeken yüreğime |
seninle...seninle sözcükleri olumsuz kalsın
sen aşkın, sen umudun,sen özlemin,hayatın adısın şimdi içimde çoğalttığım sesimle haykırıyorum herkes duysun diye ___HİÇ KİMSE SEVDAMA SENİN KADAR YAKIŞMADI VE SEVDAM HİÇ KİMSEYİ SENİN KADAR YAŞATMADI!!!___ |
İstediğin kadar ayıpla beni ağladığım için
Beni alatmanın ayıbını silemezsin Öyle kederliyim,deliyim,divaneyim Öylesine yanmışım yıkılmışım bilemezsin... Nasıl düşünüyorum seni günler boyunca Nasıl doluyum seninle anlayamazsın Zalimim güzelim taş yüreklim benim Sev desem sevmezsin bilirim Ağla desem ağlayamazsın Bilirim |
varya nihal daha dün seni unutmam diyodun
ama diyeli iki gün olmadan unuttun tamam kabul sen unuttun ama ben ben ben ben seni hala unutamadım...... |
hayatıma attıgın çiziklerden biri ,
bu son gidişin fazla geldi,her gidişin gibi nefret ettirdi,sensiz hergün oldugu gibi,hergün öldürdü, nekadar çok söledin beni sevmediğini, belki olur derler ya belki olur zamana kaydır,zaman kayar ama bana yardımcı olamaz,seni biran olsun unutturamaz,bukadar zaman silemediyse seni kalbimden,bir asır koyarmı sanıyosun,olamz sevdiğim olmaz mehtap seni unutamaz olsun herkez kolay sansın anca beni yananlar anlasın:(( |
senin resmini gözlerime çizdim
nereye baksam seni görüyorum her yerde seni kokun senin sesin güneşim sensin yıldızım sensin dünüm sensein yarınım sensin **************************************** şaire ilham kebaba et sin sen güzel olanalarda eksik olansın sen sebebsizlere sebeb gçersizlere onaysın sen yaralara merhem develara çaresin sen |
Sexgide ölümgibi be aşkım sen sevmeyi blirmisin be allahsız hiçççç
günah işledimmi kitapsız ben seni sevdim ben senin için ölüme bile gittim ben var ya ben seni sevdim haaa_ ölürsem var ya ben seni sevdimmi di artık sevdalı maşıma delicesine sevdimdi, sevgilim hayatım sensiz gecen hayatıma bir düşünce bile olsa yaşamdaki evren bile, dünya bile seni sevdfigim kadar yetişemezler ama aşkın ne oldugunu anlamıyosun ki bu aşkı bilmeyen ler için SENSİZİM SEVGİLİM ...... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.