![]() |
ağlıyorum işte için rahat olsun
ağlıyorum işte ağlamaman için şimdi diyorum ben bunları hak ettim mi? öğrenci olduk fayda etmedi fedakar olduk, evet demedin. serseri olduk para etmedi. peki ne yapayım? ağlamam için çektiriyorsun ağlıyorum işte. sana betdua etmem çümkü insan kendisine betdua ettmez. sen canımın bir parçası hayatımın anlamısın ağladım hergün fayda etmedi haykırdım deli dediler;ama yine deeğer şimdi gidiyorum arkama baka baka, ağlaya ağlaya sevmek suçsa ağlamak, su |
İçimde kıyıya vurmayan batık bir gemi... Kimseye anlatamadığım
acılarım gibi!!! Ne el sallarım ardından... Ne de bir haber!!! Gidişine üzülmeyecek kadar!! Nasır tuttu yüreğim....!!!!!!!! |
yağmur kokulum
güneşim eşim seni seviyorum gökkuşağının şeritlerini süsleyen her,rengin çılgınlığında ve seviyorum seni kalbimin her atışında güneşin ne zaman sonu gelse ve dünyada bütün saatler dursa kumların her bir tanesi yok olsa çiçekler ne zaman son bulsa tabiatta ve saatlar dursa zaman karşısında bende ozaman tüm sevgilere inat daha çok seveceyim seni bir annenin yavrusunu sevdiği gibi toprağın gökyüzüne secdesi gibi yeşilin güneşe muhtaçlığı gibi bir bebeğin emziğe |
Bir Parça Koptu Içimden Gittiğin Gece
Yasyığındaki Kokun Kesiyor Nefesimi öylece Dokunamıyorum Saçının Tek Bir Teline Bile özledim Seni Ruhumu Toprağa Gömercesine Dudaklarımda Bir Fısıltıydın Bir Kelebeği öpercesine Yokluğuna Binlerce Lanet Ettiğim O Gece Titriyor Yalnızlığım şimdi O Masum Yüreğinin Gölgesinde Geri Dön Bitir Bu Suskun Yalnızlığımı Dercesine |
Karanlık Gecenin Umursamaz Yalnızlığında
Ruhumu Buldum Iki Satır Karalanmış Satırda Baştan Sona Adın Yazıyordu Yıpranan Sayfalarda Yüreğim Bir Başka Hızlı Atıyor Bu Sonbahar Yalnızlığında Yüreğim Bir Başka ürkek Bu Parlament Mavisi Sokaklarda |
ben hala 18 yaşındayım hala hayallerimin başındayım..
gidenler geriye dönmeyecek olsa bile. kaybettiğim ben geriye gelmeyecek olsa bile...ben hep aynı yaştayım.. gözlerim isyanda yüreğim firarda.. umut etmek zindan köşesinde paslı prangaysa... ya beklemek ya gelmeyecek benii..umut etmek hayal kurmak sen ne dersen de.. ben hala 18 yaşındayım hala hayallerimin başındayımmm....... |
affet allahım onu senin kadar seversem eğer
çok seven kulunu affet allahım ona bu canımı verirsem eğer gücenme ne olur affet allahım aşkıma yenik düşersem eğer her söylediğine boyun eğersem bir gün bu halime isyan edersem benim isyanımı affet allahım sevdim onu köle olacak kadar yoluna canımı verecek kadar güzel yaratmışsın tapacak kadar taparsam eğer affet allahım |
Gelip geçicidir dediler
Çocuksun,unutursun dediler Boşuna üzme kendini kimleri seveceksin dediler AMA YANILDILAR Benim İLK ve TEK AŞKIM SENSİN ÖYLE KALACAKSIN... <<<Sanma ki adını bir başkası silecek seninle başladı seninle bitecek ömer!>>> |
Ben sensiz bir dakika bile nefes alamazken
Bir ömrü nasıl yaşarım Verebilir misin bana gençliğimi Verebilir misin hayallerimi Sen ruhumu bedenimden almışken Sen benden yüreğimi çalmışken Geri verebilir misin bana o eski beni Söyle... |
Gecenin bir yarısı karanlık bir odadayım
Ve hala seni yazıyor,seni düşünüyor,seni yaşıyorum... Elimde fotoğrafın,kulağımda bir zamanlar söylediğin o şarkı,o sözler,dilimde nağmeler, AKLIMDA SEN VARSIN... <<<sonum oldun birtanem>>> |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:17 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.