![]() |
su gibi akmak hayata
gür ve özgürce yarmak uçsuz bucaksız ovaları aşmak dağları,tepeleri kavuşmak azimle güçlü dökülmek damar,damar yüreğine oynaşmak heybetiyle sevdanın istek dolu kucaklaşmasıyla sevdalın olmak hayat sunmak damar,damar topraklarda dokunuşun olmak can vermek köklerine hayatın hayatı sevdirmek sevmek doğuzdurmak tutkuları sevdalarınla ıkını,ıkına sokmak hayata sancıların mutlak geleceğimizdir sevinçlerimizle adını anne koymak çığlıkların içimizdeki sancılarla |
konuş! konuş sevdiğim
durma öyle sesizce karşimda bakma öyle gidecek miş gibi ne olur konuş sevdiğim sesini unuttum aslında yüzün cat pat hala aklımda kalbimde öyle durma sesizce ne olur konuş sevdiğim terk edip gitmiş olsanda beni unutmam demiştim unutmam seni bakıyorum resmine günlerden beri neolur susma konuş sevdiğim |
Sustuğu kadar konuşur şair. Aslında suskunluğu söz eyler, dillendirir.
Birilerinin dudak arasında ezdiğini, suskunun arkasına ittiğini elinden tutup teselli eder şair... Şairlerin erkekler arasından çıkmasına çoğunlukla aldırış etmeyiz. Şiirlerin çoğunu erkeklerin kadınlar hatırına yazdığını biliriz de ondan belki... Peki ya kadın şairler nasıl yazar? Onların ifadelerini ayna edindikleri yüzler nerede? Üstelik erkek suskunluğundan daha derindir, daha kırışıktır kadın suskunluğu. İçinde hiç umulm |
uyan tutak uyan
bir çığ düşmüş ağlayan son nefesin de seni sayan ah uyan tutak uyan. kimi motor bilmez kimi araba sürücü kursu açmış bizim amca içinden geliyorsa ağla uyan tutak uyan : seçim meçim bahane kimi derman kimi ahane . derdini sen de bilmessin oda bahane uyan tutak uyan bu şiiri okursan çok bahane ağlarsan sakın gülme uyan TUTAĞIM uyan gerisi bahane.......? |
Seni Cok Seviyorum Aşkım
Seni Cok Seviyorum Seni Cok Seviyorum Seni Tek Kelimeyle Anlatamam Biliyorum Bitanem Seni çok Seviyorum Herkese Aşkımı Haykırmak Istiyorum Seni çok Seviyorum Ramazan Seni çok Seviyorum Canımın Içi Sende Beni Venim Aşkımla Sev Benim Sevgim Ikimizede Yeter Bitanem Yüreğimdeki Cesaret Uyandı Kalbim Sana Tutuklandı Bitanem |
seni düşünüyorum yine
karanlık gecemde parlayan yıldızım gibisin seni özlüyorum yine sensiz gecen bir günümü düşünemiyorum bile seni sevdiğimi söylüyorum yine senden başkasını sevemeyeceğimi hatırlatmak istiyorum yine |
Sebepsiz yere ağlamak istedin mi hiç Ağlarken boğazına bi düğüm
saplandımı Yanağından süzülüp yüreğine düşen her damlada SENİ SEVİYORUM diye haykırmak geldimi içinden sevdiğine Şimdi de ağlıyorum SEVDİĞİM ama sana değil bir kalemde sildiğin AŞKIMIZA ağlıyorum SENİ SEVDİĞİM için özür dilerim |
seni yazdım sahildeki kumlara ismini fısıldadım içimdeki duygulara
sordum dalgalara gelsindedim yeter dedim ve sen bitenem yanlızca dinlediğim sarkılarda duyduğum dalgalarda sigaramın dumanında hir hayal olup bir özlem olup kaldın seni sordum sevdalara gökteki yılızlara içimdeki korkulara gönlümdeki arzulara günler geçti sen gelmedin sevgilim.. |
Sen Vurdun da Ben Ölmedim mi?
Yoklugunda ne atesleri hasretimle yaktim da, Bir seni yakamadim beni yaktigin gibi. cölde su, mahpusta gün, oructa ekmek gibi bekledim seni. Sense araya korkular koydun, Yasaklar koydun, Bitmez tükenmez engeller koydun. simdi nerdesin diye sakin sorma. Sen cagirdin da ben gelmedim mi? Sen varken darilmazdim ciceksiz baharlara, Yagmurlu havalara, bu kasvetli aksamlara. Sen varken; Bakip iclenmezdim tren istasyonlarina, Otobüs duraklarina... |
BENİMKİDE BÖYLE AŞK İŞTE
Yanında gölge olmuştum,sen hiç farkıma varmamıştın. Her sabah yolunu gözler,dersten çıkışını beklerdim. Herkes mutluluğun tadını çıkarırken ben ayrılıkları ezberledim. Oysa ben gözlerine bakıp yüreğine dalmak için neler vermezdim...Hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım. Çatlamış dudakların suya muhtaç olduğu gibi ben de sana muhtacım. Her gece hayaller kurardım. Kurduğum hayallerde bile benim olmazdın. Sabaha kadar uyutmazdın beni. Gece gündüze kavuşurken ben hala sana |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.