![]() |
bakma sakın gözlerime;
orda sana ait bişey yok artık dokunma sakın kalbime; sevgimi hakedecek kadar masum değilsin artık bakma sakın yüzüme; gülümsememi haketmiyosun eskisi gibi sakın sevme beni; benim seni sevmediğim gibi........ |
Sus susta, birazda sen beni dinle,
sen hiç karanlık *******de aglayarak uyandınmı, kendi hıçkırıklarınla kalkıp,karanlıklarda kaldınmı o zifiri karanlıkta sana ışık olacak, seni ısıtacak gece güneşini aradınmı? Karanlık *******de sahilde dolaşırken sana ışık olacak bir yakamoz bile yokken tek ışıgın içerine çektigin sigaranın ateşi olmuşken rüzgarın, dalgaların, gökteki martıların sesiyle gece güneşini aradınmı? Sevgi dolu kalbin sıgınacak bir liman aradıgında pusulan bozulup, kar |
durmuş bir zamandan bahsediyorum
ve herşey hayalimsi,gözlerinde ben kaldemek için pazarlıkta yüreğimde sen gitmekten bahsediyorsun bilsem anlamını çıldırışlarımın ve sana söyleye bilsem sonunu bitmemiş bir seneryo elimde okumaktan aciz bir hayat sen acemi bir oyunca sokakta gitsem durduramam kendimi ayaklarımdan giderim |
her gün batışı
gününeşin üstüne örtülen karanlık örtü bomboş sokaklarda ıssız caddelerde pencereme vuran yağmur damlaları bana seni hatırlatır |
Işte Bende Girdim Aşk Denizine Içinde Gezer Oldum Yazda Kışta Işte
Seni Buldum Bu Aşk Denizinde Bütün Saflığınla O Güzel Bakışlarınla Artık Bırakmam Seni Ver Ellerini. Sarıl Bana Perimmm!!! |
Ne Müslüm Ne Ferdi Hiç Kimse Anlamadı Benı Sen Söyle Güllü Abla
Nereden Sewdim O Zalimi.... |
*******e Sor Beni ... Seni Nasıl Sewdiğimi... O Kara *******de
Tenimin ürperişini ... O Hain *******e Sor Ki Sor Ki Anlatsınlar Sana ... Seni Nasıl Sewdigimi We Hayallaerimi =*******e Sor= |
Aslinda hala belki o gun gelir diye bekliyorum
Belki bi gun seversin beni Belki duyarsin sensizlikte cektigim acilarimi Tamam..tamam biliyorum yine cok hayal kurdum Dursun artik burda hayallerim Sinirlarimi zorlayan bu hayaller mi yoksa beni ayakta tutan?? Artik gercek yasamda yerimi kaybettim Bos ani buldugum zaman gozumu kapatir Kaptiririm kendimi olmayacak hayallere Bana birisi seslense.. Ayrilmak istemem o guzel deli dolu senli dunyadan Ses vermem..kapatirim gozlerimi Dalarim yen |
Bir zamanlar bu sevgi hic bitmez diyordum
Surer uzunca bi zaman Bilmezdim ki daha en basindan aldanmisim Bilmezdim ki kalbime kanip yalanlarla yasamisim Bu kadar saf bu kadar aptal oldugumu bilmezdim Bilemezdim....cunku Gozlerindeki o isik O hic bitmeyecekmis gibi duran sevgi Her konustugunda kalbimi isitan o sozlerin Kandim iste bu guzelliklere... Ne kadar cocukmusum meger Cok kormusum biliyormusun?? Ama insanim iste... Kalbim beynime hukmetti Kan o vefasiza dedi Simdide ceksin b |
slm arkadaslar, yazin GENCO ile CEYDANIN dügünleri vardir haberiniz
olsun !!!! Duvağımda beyaz güller Girmesin araya eller Allah (c.c) yazmış bizi bize Duyuruyoruz şimdi size Ömür boyu beraberiz Sevgi dolu kalplerimiz Düğünümüze sizleri de ( özellikle kizlari )bekleriz !!!! CEYDA SENI SEVIYORUM ASKIM GENCO |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:51 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.