![]() |
Böyle olmasını ben istemedim
Sessizce çekip giden ben değildim Yalnızca boyun eğdim! Çünkü seni sevdim ve hala seviyorum! Biricik aşkım, seni affedemiyorum! Sessizce kalbime gömüyorum Fakat unutmuyorum; Ne SENi ne de YAPTIKLARINI!!!........... |
sen diyerek başlıyorum sözlerime
öyle işlemişsin ki bedenime ruhuma senden bir perdeyi bağlıyorum gözlerime bembeyaz bulutlar serilmiş yoluma ben sana geliyorum |
Ben şu kısacık ömrümde bir seni, bir de aşkı
anlayamadım, Olmayınca olmuyor demedim, hep seni kazanmak için peşinden koştum, Aşkın tarifi yazmıyor ki kitaplar da, ne demekmiş bir öğrenebilseydim, Dedim ya işte şu kısacık ömrümde bir seni, bir de aşkı anlayamadım, Kapı kapı gezdim gözlerini görmek, elini tutmak, sesini duymak için,Yılları, ayları ve günleri hiç hissetmedim, benden habersiz geçip gitmişler, Sormadılar halimi, onlarda senin gibi beni yalnız bıraktılar, Karanlıklardan k |
gitmek kolaydır,sırtını çevirip anılara
dön ve bak gözlerime,bu kadar kolaymı söyle dakikaların saat olduğu anları unutmak söyle ama bana değil yürerğine söyle. gitmek kolaydır sırtını çevirip dostlara, bir daha bak arkana ne bırakıyorum diye, bak ve gör arkandaki harabeyi, gördüklerini anla anlamak zor olsada. gitmek kolaydır sırtını çevirip acılara, gittin acıları bana bırakarak, zoru ben yapıyorum ve savaşıyorum, bin türkü ve ümitle avunarak. |
seni ben gözyaşlarıma sakladım
kimseler görmesin diye seni ben kendime sakladım sadece benim olasın diye seni ben günbatımına sakladım hep en son ve en özel olasın diye seni ben bugünüme yarınıma sakladım hep benle olasın diye seni ben kalbime sakladım sadece senin için carpsın diye ah!!seni ben seni ben benliğime sakladım sadece benim olsın diye şimdide seni herşeyime saklıyorum herşeyim olasın diye!!!!!!!!!!..... |
bugün seni unutmaya karar verdim
bir sigaranın üstüne ismini yazıp sigarayı her içtiğimde seni unutacaktım ama nerden bilebilirdimki seni sigara içerken her nefeste içime çektiğimi. |
seni ben gözyaşlarıma sakladım
kimseler görmesin diye seni ben kendime sakladım sadece benim olasın diye seni ben günbatımına sakladım hep en son ve en özel olasın diye seni ben bugünüme yarınıma sakladım hep benle olasın diye seni ben kalbime sakladım sadece senin için carpsın diye ah!!seni ben seni ben benliğime sakladım sadece benim olsın diye şimdide seni herşeyime saklıyorum herşeyim olasın diye!!!!!!!!!!... |
Sanmaki Sevdan Hep Bende Kalır. Bir Damla Yaş Olur çıkar
Gidersin Sanmaki Yüreğin Hep Seni Tanır Bir Başka Aşk Gelir çıkar Gidersin. Bu Kadar Zulüm Edipyakarsan Beni Bir Enkaz Halinde Yıkarsın Beni Kalbinden çıkarıp Atar Gidersin. Seni De Atarlar Düşer Gidersin. |
Askım Yemın Edelım Ama Bu Yeminn öle Bii Yemin Olsunn Kii Kim Kimden
Vaz Gecer See Onun Allah Belasını Versin Allah Onu Mutlulukdan Yopksun Koysun Hayatta Kimsesi Kalmasın Hayat Ona Hep Acıyan Tarafını Göstersin Ne Aile Si Içinde Nede Toplumda Yerii Olsunn Cennet Gidecekse Ceheneme Gidsin Kalbi Taş Bağlasın Sen Unutursan Benim Hasretimle Yan Ben Unutursam Ve Bırakırsam Senin Hasretin Le Yanam Eğer Sen Başka Sıı Ile Evlenirsen Her Yata ğa Yatığında Beni Hatırla Ben Senden Başkası Ile Evlenirsem |
kimi zaman uzaklarda duran sevgi
kimi zaman gece uykularının adıdır hasret sen yıldızların getirdiği özlen değil ölümün bile silemiyeceği birisin _MELEK YÜZLÜM_ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:02 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.