![]() |
Seni arıyorum yanlız seni.kokunu duyuyorum sesini. dokunuyorum sana
elimi attıgımda boş yastığına.ayak seslerini duyuyorum kulagım kapıda gelirsin diye berkliyorum. seni arıyorum yanlız seni .ellerin saclarımda okşuyorsun adeta dudağın dudağımda öpüyorsun yine beni tenimde bir sıcaklık sen gibi tenin gibi seni arıyorum yanlız seni. |
Ugruna Gözyaşı Döken Kim Söyle
Acaba ömründe Sevildinmi Böyle Ne Yazıkki Seviyorum Dünde Bugünde Kaderim Böyle Derim Boyun Eğerim Felek Kurbanını Ben Diye Seçmiş Dermanı Olmayan Dertleri Vermiş Bir Zalimi Sev Ama Sevilme Demiş Kaderim Böyle Derim Boyun Eğerim Bu Kadar Dert Fazla Bu Küçük Bendene Yazıklar Olsun Ben Ağlarken Gülene Kimse Acımasın Benim Halime Kaderim Böyle Derim Boyun Eğerim Ben Gülmeyi Unuttum Sen Gül Benim Yerime Ben Alıştım Sevip Sevilmemeye Mutsuzluğumu Gö |
Bugün Gördüm Ilk Defa Seni
Neden Bakmadı Gözlerin Gözlerime Eskisi Gibi? Neden Tutmadın Ellerimi Sormadın Beni Eskisi Gibi Sevmiyorsun Artık Değilmi? Derlerdide Inanmazdım Gözden Uzak Olan Gönüldende Uzak Olurmuş Diye Neden Bu Soğukluk Bu Uzaklık Niye Biliyorum Uzaksın Bana Tuzaksın Belkide Kahretsin Laf Anlamıyor Gönül Bu Işte Sevecekmiş Seni öyle Söylüyor Kalbim Sen Diye Hep Senin Için Atıyor ölene Kadar,sonuna Kadar,sonsuza Kadar. Seni Sevecek Sen Diye ölecek öyle Diyor Ben Değil |
bir gün yalnız kalırsan eğer...
bak o zaman etrafına... hayat dediğin küçük mü küçük bir macera... birde dostun yoksa eğer... yırt o dünya yı at bi kenara... saadetmi yalan, gülmek mi palavra... birde sen yoksun ya yanım da... yırt o dünyayı at bi kenara... |
yalnızlık sırdaşım, karanlık arkadaşım oldu,
göz yaşım kan, yatağım mezar oldu, sessizlik umut, sensizlik göz yaşı oldu, düşüncelerim intihar ,gözlerim görmez oldu, sen sevmedin beni, sensiz hayat zehir oldu... |
HaYAT çok gariptir aslında en imkansızları bile yakınlaştırır
bazen,bazense yanımızdakileri uzaklaştırır biz insanlar elimizdekyle yetinmek varken daha fazlasını isteriz halbuki bize verilenler hak ettiklerimiz degil midir ?olması gereken degildir önemli olan olansa zaten olmuştur ... |
Sensiz Olmuyor Hadi Ne Olursun Gel
Ellerini Yeniden Ellerime Ver Neden Böylesin Bu Vefasızlık Niye Sevmiyormusun Beni Artık Azıcık Bile Imkansız Diye Bitmelimiydi Herşey Zannettinki Sen Zaman Herşeyi Siler Olmadı Zaman Silmedi Hiç Bir şey Lanet Olsun Yazım Böyleymiş Benim Madem Bu Yazımsa çekerim Derim Umut Etme Sakın Seni Silerim Ya Ogün Ecelim Gelir Ya Ecelsiz Giderim Olmaz Ama Silmez Silemez Kalbim Rabbim Birgün Seni Bana Verecek Onu Beklerim.... Not:yukardan Aşağıya Doğru Oku |
SİBEL CANTÜRK'E
Panoramik düşler sofrasından kalkıyorum Bu sabah her sabah olduğu gibi.. Yüzümü bile yıkamadan. Düğün provaları yapıyorum Ellerinin getirdiği serinliği içerken Yudum yudum........ Alfabesi olmayan ülkeler atlasında Şükrediyorum sahibim olduğun için Kronikleşmiş sevinç yumağına Sardığından beri bedenimi.. Sana daha beter aşığım |
Sen Gittin
Bende Bittim Yarıda Kaldı Sevdamız Olsun Yinede Dayanmalıyız Gerçek Aşk Yürekte Yaşatılandır Biten Kül Olan Unutunlasa Yalandır Habersizim Halinden Nerdesin Kimlesin Ne Haldesin Unuttunmu Yoksa Beni Sildinmi Seni Terkettiğim O Gün Sanmaki Unutuldun Sanmaki Yalan Oldun Sen Ilk Günki Sıcaklığıyla Yüreğimde Var Oldun Ilk Aşkındım Ben Senin Ilk Aşkımdın Sen Benim şuan Ayrı Olsakta Asla Kavuşamayacak Olsakta Unutma Bedenen Değil Ama Ruhen Hep Senin Oldum ------------------- |
bi umuttu yasamak...
öyleyken öyle ama umutlarım yoktu benim... beklediklerim ya da bekleyenim... bir ucurumun kenarında; ufacık bi esintide savrulacak; pamuk iplikleriyle baglanmıs gibiydi umutlar yasamak dediginde... pes etmedim belk hicbir zaman ama tamam dedigim de oldu... yeter dedigim de... gözlerim hep acıktı ama rengi yoktu bedenim her daim dimdik dururdu ama bilirsin agaclar ölür ayakta kururdu... ben seni sevdim ve benim de umutlarım dogdu... gözlerimin rengi baktıgım he |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:59 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.