![]() |
gelecek misin sevgilim birgün? o zifiri
karanlıkları arayıp ellerle aydınlıkla gelecek misin seni bekleyen yarınlarıma beklemelimiyim yoksa vazmı geçmeliyim hangisini seçmeliyim içimden bir his diyor ki bekle onu bir gün gelir ama karanlıklar diyorki sen bizimsin onun degil |
Git ve unut beni bir daha gelme
Ne zaman beni sevdinki artık ağlatma Ayrılık belki bir çözüm belkide bir son Beni benle, aşkımla yanlız bırak Ne zaman bir sevgi sözü kullandın bana Hep üzüldüm yanlız ben ağladım sana Kolay değil seni unutmaya çalışmak Biliyorum çok zor ama unutmaya mecburum |
Hani bazen derler ya; 'söz verdim
Ama sözümü tutamadım seni unutamadım.' İşte öle oldu benim ki de söz verdim ama Tutamadım 'niçin' dedim kendi kendime 'niçin Unutim ki seni' Yapamayacağım şeyi niçin yapmaya çalışayım? Seni severken seni nasıl unutayım?.. Aklımda olsan unuturum seni Çünkü unutkanım bilirsin. Ama sen aklımda değil kalbimdesin... Ha deyince söküp atamam ki seni.. Kalbime kilitlemişsin bir kere, Her anahtar açmaz ki..... |
gittin kaç ay oldu bilmiyom gittin saatlere bakmıyorum zamanım yok
artık günlerimi bilmiyorum.telefonlara bile çıkmıyorum.gittin bende ki beni alıpta kalpte ki seni çalıpta beni yapayanlız bırakıp gittin. |
yağmurla yarıştım bu gece:
o yağdı ben ağladım: o gök yüzünü anlatı: ben isetüm güzelliklerini anlatım: o güneşi özlemiş: bende seni??? |
Gözlerin yalan söylüyor bu akşam.
Gözümü kapatsam açsamda ayrılmamış olsam.. Ayrılık vakti olsam..gece olsam karanlık olup Sabahın kirlerini kapasam. Ama yapamam geldi ayrılık çattı gözlerini.. Dudakların haykırı verdi beni sevmediğini. Ne yapsanda yinede aklımdasın. Ama sadece uzaktasın. Olmuyor sensiz olmuyor!!.. Sensiz bu yüz gülmüyor.. Dokunmak ellerine bu kadar zor değildi. O!güzel gözlerin var ya bi zamnalar benimdi! Bu günherşeyi yapmayı göze aldım Senin için yanmaya bile |
Ben bu dünyada iki şey olmadan yaşayamam biri su diğeri de SEN.
Ben bu dünyada iki şeyi çiğnemem biri bayrak diğeride SEN. Ben bu dünyada iki şey için canımı veririm biri vatan diğeride SEN.. SEN su SEN vatan SEN bayrak SEN herşeyimsin... |
Saat Gecenin Bir Yarısı
Yine Seni Düşünüyorum Keşke Yanımda Olsaydı Gözleri Gözlerimde,elleri Ellerimde Diyorum Neden Değilsin Yanımda üşüyorum Biliyorum çağırsam Gelemessin Gelemezsin Ama Olsun Benseni Seviyorm Biliyormusun Gecenin Bir Yarısı Girdin Yine Kalbimin Ve Beynimin En ücra Köşelerine Içimi Acıtıyor Bilmediğim Bir Sızı Varlığından Mı? Yoksa Yokluğundanmı? Bilmiyorum Senle Sürecekse Bu ömür Varsın Acıtsın Içimi Razıyım O Sızıya Ya Biterse Sevgin Ya Bırakırsan Beni Ya Sevm |
Mutsuzum şimdi Gelecekten Umutsuz
Silinmiş Tüm Hayallerim Yıkılmış Tüm ümitlerim Deprem Olmuş Hayatımda Geriye Kalan Benim Bende Artık Viraneyim Sabret Diyorlar Bana Birazdaha Sabret Gelin Size Sabır Nedir öğreteyim Sabır Benim Adım Oldu Sabır Artık Benim Unut Diyorlar Bana Yaşananları Sil Geçmişi Maziyi Olanları Tabii Siliyorum Maziyi Olanları Değil Ama Bana Unut Diyen Herkesi Vicdansızları Kolaymı Herşeyi Birden Bire Unutmak Unutupta Kendini Yalanlarla Avutmak Ne Mazi Unutulur |
son bahar gelip yapraklar dökülüp aman dercesine sıcak güneşe işte
benim aşkım da böyle hayatları söndüren güzelim hazanları öldüren artık isyan eder oldum aşka sevgiye yarab kavuştur bizide bitsin bu çile isyanım sana değil hazanın ettiklerine hazan çektirsede çile seviyorum onu delicesine birgün kış gelipte hazan ölünce ilk baharı gözlüyorum başka bir hazan severmiyim dercesine... şükrü ŞAHİN |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:37 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.