![]() |
Bedenin agrı dagın karı gibi,serpilmiş üzerime ,Gözlerin daglardan
topladıgım zeytin tanesi gibi Adını içtigim soguk pınarlardan anımsarım.Bazen bir rüzgar senin kokunu getirir sarar bedenimi usulca . Cogu zaman bir ateş olurum bir kıvılcım kadar yakamadım seni şu dagları yaktıgım kadar.Su oldum düştüm denizlere ,bulut oldum yagdım üzerine ama bir göz yaşı kadar ıslatamadım sen, şu yaprakları ıslatıgım kadar.Adın gönül benim iki gözüm adın gönül seni sevmekle gececek ömrüm.Ay ışıgı yıldızların |
Seni seçtim
Günde ısınmadım Ayazda yürüdüm seninle Düzde gitmedim Yorgunluğum… aştım seninle yarları iteledim Sevinçlerimi Seninle kahır yoğruldum Dumanım kaldı son sigaramda seni içtim geçtim yarınımdan ben ahirini seçtim |
seni bakliyorum bıraktığın yerde!tek başıma yapayalnız.bıraktığın gibi
ölümüne sevdalı.yine rüzgar saçlarımda dolaşan nefesin yine sis,nemli gözlerin yine hayalinle başbaşa.seni seviyorum ve ömrümce seveceğim........ |
Gündüzler dumanlı,******* karanlık ömrümün kısaldıgını
hissettim.Bedenim yorgun düştü sevgine sen gittin ya artık sevmiyecegim ,hiç gülmiyecegim,ve hep aglıyacagım.Yeşeren dünyayı kötüleyecegim,agacları yerinden sökecegim,çicekleri gülleri koparacagım kimse koklamasın.Gözlerini anımsatan denizlere taş atacagım.sen gittin ya artık sevmiyecegim,ne baharı ne yazı nede kışı kapatacagım perdeleri ,bütün hatıralarını teker teker yakacagım.Seni rakıma gömecegim,sigaramın tütününe karıştırıp cakmagımla |
geçmişte attığımız yanlış adımların telafisi miydi bu çıkış yoksa aşka
susamış gönlümün atabildiği sn çığlıkta mıydı bu arayış?bana geldiğin gün bilebilir miydim yaşama sebebim olacağını bir gün,şimdi tek bişey var bildiğim;seninleyim,seninim her gün! |
18
ben hala 18 yaşındayım hala hayallerimin başındayım.. gidenler geriye dönmeyecek olsa bile. kaybettiğim ben geriye gelmeyecek olsa bile...ben hep aynı yaştayım.. gözlerim isyanda yüreğim firarda.. umut etmek zindan köşesinde paslı prangaysa... ya beklemek ya gelmeyecek benii..umut etmek hayal kurmak sen ne dersen de.. ben hala 18 yaşındayım hala hayallerimin başındayımmm....... |
Adını sen koymuştumaldığım her nefesin şimdi nefessiz kaldım
ölüyorum.. gökkuşağımdan hayatıma renk veren şimdi siyah-beyaz yaşıyorumyazdığım her kelimeydin yeni açtığım sayfamda...şimdi kelimeleri küstürdüm yazamıyorum..dünümdün bugünümdün ama yarınım olamadan kadere boyun eğiyorum çaresizliğime ağlıyorum.. belki bir gün biryerlerde... Yıkılan umutlarıma umutsuzca sarılıyorum seni daha kolay unutabilmek için bırakıp gittin günü hatırlıyorum nafile.. Öyle sevmişki bu yürek seni ne ddesem söylese |
uçan kuştan
sürünen böcekten sarı çiçekten ela gözden bal dudaktan seni kıskanırım GÜLÜM kendim kadar kanım kadar vatanım kadar bayrağım kadar canım kadar seni seviyorum GÜLÜM güzel vatan türkiye güzel şehir erzurum bu temiz kalp bu güzel can bu dadaş barış seni özlüyor GÜLÜM... |
güneş yavaş yavaş kızıllığını gösterdiinde,
ışığı sabah güzelini ararken , en güzelini yani seni bulduğunda, göz kapakların usul usul aralanıp gözlerinin güzelliği sabahı ayrı bir aydınlattığında, günaydın . . . |
Seni Unutmak Kolay Olsaydı Adını Kalbime Değil
Yağmur Yağdığı Zaman Yok Olup Giden Deli Dolu Toprağa Yazardım Seni Sevmek Kolay Değil Asıl Zor Olan Sensiz Kalmak Ben Sensizliği Istemiyorum Sensiz Bu Dünya'yı Da Istemiyorum Lanet Olsun Sensiz Aldığım Her Nefese Haram Olsun Sensiz Geçirdiğim Hergüne Al Allah'ım Canımı Yaşayamam Ki Ben Onsuz Mahvoldum Senin Sevdandan Kahro |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:00 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.