![]() |
Bu gece kendime küstüm
hersey senin yüzünden gülüm beni iki paralikseye sattin kalbimi camura attin degermiydi güzelim bilirsin bende üzdümmü üzerim anlycagin sira bende: seni cok sevdim bilirsin seni adam edende bendim biliyorum sende cok dertlisin kaderine feryat edenlerdensin! ama ikimizden hayati seven sendin benide sevindirenlerdendin! simdide cektin gittin küstün diye dilimde tüy bitti söyleye söyleye deligim senligine! nekadar konuscam bos senin icin |
deliyimben aşığım ben senisevdim seveceğim
aşkımızıöveceğim.aşıkolursam bidaha olmaz aşık olamam biterim ölümünesade sana aşığım |
bir gün aşık oldum.ogün aşıklar tepesinde aşık oldum.sevdiğim kızın
ailesizengin ben fakir.aşka çok kızdılar. |
gözlerim soruyorsa yokluğunu sensiz akşamlara
seni görememek korkusuyla kapanmak istiyorsa sonsuzluğa, gözyaşları kelimeler olup dökülüyorsa bu satırlara o zamandır işte beni bıraktığın zaman. rüzgar getirirse saçlarının kokusunu burnuma güneş parlarsa seni hatırlatırcasına göz pınarlarıma veya aşk kapımı çalmazsa, bıraksa yalnızlığa o zamnandır işte beni bıraktığın zaman. ne zaman gülsem gözlerim doluyor bir suçlu gibi ölüyorum umut getiren o sıcak nefesini düşünemez olurum ayrılığı, seni |
Sendin beni aydınlatan,
Sendin bana doğru yol gösteren, Sendin beni buralara getiren, Bir gün geldin; Bir de ayrılık haberi getirdin bana. İşte o an işte an kırılmıştı kalbim; Geri dönüşü olmayan bi ayrılık yüzünden. PEKİ DEĞERMİYDİ BUNA??? |
Aşk bazen kaf dagının ardında
Bazen hemencecik yanı başında Her ikisindede acı var, hüzün var Ne kadar baglansanda aşık olsanda.... Bazen kaktüs olur dikenleri sarar kalbini Bazen gül olur kokusuyla sarhoş eder seni Sonu göz yaşı olur, hüsran olur aglarsın Sen seversin, o sever görünür seni... Hayat bu kime ne diyebilir, ne söyleyebilirsinki Sevgiyi her zaman hak edene veremessinki Aşkı hak edene ver, bilene ver derken Gönül bu nereye konacagını bilemessinki.... Yoruldum hayatı |
şafak vakti yagan çıh tanesi kadar mahsum gün batımın da denizlerde
esen rüzgar kadar çılgın ve okyonusun derinliklerindeki inci tanesi kadar özelsin aşkım |
Severim ölürüm Aşk Için Sen Bikere Sevdim Ve Seveceğimben Seni
Unutamam Unuttuğum An öldüğüm Gündür... |
Sen gittin.Bir zifiri karanlık bir zindan yalnızlığı ağır bir boşluk
bıraktın geride. Gittin ve dönmeyeceksin bir daha.Haklısın gidişinde,bu aşkı bittirmekle haklısın.Tek söz söyleyemedim,yüzüne bakamadım.Karşında ağladım,eridim,tükendim.bittim.Sonsuzlukta bir insan nasıl olur.Sesi soluğu nasıl duyulur. Elveda aşkım…Elveda sevgilim.Sen kendini hiç böyle gereksiz böyle böyle yapayalnız hissettin mi?Ayrılık ölüm kadar acı ve soğuk. Aynalara bakıyorum.Aynada gördüğüm ben değilim gözleri |
Hadi gel! yoksa kaybolacağım karanlıklarda.Belki hüzünlü bir sonbahar
akşamı, Belki sisli bir kış gecesi cesedimi bulacaklar çamurlar arasında. Gelip sana haber verecekler şaşıracaksın...Bir elinde resmin,bir elinde silah vardı diyecekler inanmayacaksın... Kalkıp bana geleceksin sonra cesedimi görünce taş kesileceksin. Senin için neler çektiğimi bir bir anlayacaksın. Tutup ellerimden affet diyeceksin affet beni!!! Seni çoktan affetiğimi bilmeyeceksin, Eğilip sarılacaksın soğuk vücuduma İ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:36 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.