![]() |
Gülmekten korkuyorum,
Ağlatırlar diye. Sevmekten korkuyorum, Ayırırlar diye. Senden uzakta olmaktan korkuyorum, UNUTURUM DİYE!!!! |
Inan Bana Sensiz Bir Günüm Mutlu Geçmiyor,
Bu Kalp Seninle Yaşadı Seninlede ölmek Istiyor,, O Bakışın O Gülüşün Birde Gözlerime Bakıp Seni Deliler Gibi Seviyorum Deyişinn Aklımdan Hiç çıkmıyor, öl De Dizlerinin önünde öleyim, Gel De Bir Saniye Durmam Gelirim, Iste Kapında Köle Olurum, Ayrılalım Deme Işte O Zaman Kendimi Vururum, |
acımasız korkunç bir karaltı var üzerimde
gittiginden beri ne yüzüm gülüyor nede biri beni güldürebiliyor kısa demesen yaşadıklarımza aşk diycem bunun adına ama aşk kolay olanı sevmezki nekadar olsa yakın hissetmeyi,ucunda ölüm olsada sevdigine varmayı bütün karanlıkları aydınlatmyı ister,neden bilmiyorum seni yıllardır tanıyorum sanıyorum,içimdeki huzur kaybetme onu git kaçırma diyo fakat o beni istemiyo çarelerin bitip tükendiği anlar bu sevdiğinn seni istemediği sen nekadar istesende elind |
Bir gün bir el uyandırdı beni
Kimsin dedim Azrail'im dedi Ölüme o zaman isyan etmiştim Ölümden o kadar çok mu korkuyorsun Dedi Evet korkuyorum Niçin dedi!!! Sevdiğimi bir daha göremeyeceğim için Onu o kadar çok mu seviyorsun Dedi!!! Evet ölümüne seviyorum Baktım gidiyor Hani canımı alacaktın Bana baktı ve güldü Sen zaten ona OLAN SEVGİNDEN ÖLMÜŞSÜN |
ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü...
kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü ışık ışık, dalga dalga bayrağım. senin destanını okudum, senin destanını yazacağım sana benim gözümle bakmayanın mezarını kazacağım, seni selamlamaan uçan kuşun yuvasını bazacağım dalgalandığın yerde ne korku ne keder... gölgende bana da bana da yer ver! sabah olmasın günler, doğmasın ne çıkar; yurda ay yıldızının ışığı yeter savaş bizi karlı fağlara götürdüğü gün kızıllığında ısındık; dağ |
seni okadar çok seviyorken neden
ben sana kıyamazken neden ben senin içinde olmadıgın bir hayal yokken neden ben senın içinde olmadıgın bir hayat istemezken neden benı boyle bırakıp gittin be gulum neden!!!!!!!!!!1 |
Seni Seviyorum
NEDEN Mİ? ... Şafağın her söküşünde Saçlarından hayata asılmamın tek nedeni sen varsın Unutma! ...sana tutku halinde bağlanmam için Milyonlarca sebebim var.... Şu çirkef dünyada tek parıltı sensin Ünlü bir heykeltıraşın spatulasından çıkmış gibi Fakat...sönük bir parıltı değil.. Güneşin tüm ışıklarını silik bırakan bir parıltı Şu kuru ayazda içimi yakan bir volkan gibisin Cayır cayır esiyorsun Yüreğime işleyerek.. Sonrada çekip gidiyorsun Ne zaman yaktı |
o kadar mı zordu beni sevmen
o kadar mı imkansızdık biz bilmiyorum ugruna herşeyden cazgecip her şeyi silecemgimi... değermiydi bunlara bilmemem ama ben birazcık sevgine degerdim ianan her gece uykularınımı zehir edecegini bilseydim eğer seni ugruna ölecek kadar severmiydim her gün seni görüp sana dokunamamak senin başkasının oldugunu düşünmek o kadar zorki benim için ama sen bunları anlamayacak kadar körmüşsün ve ben .... bunu farkına yeni vardım.... |
ben seni,
beni attığın dipsiz kuyuda beklerken sorular soruyorum kendime acaba, acaba;biri varmıydı?hayatında kurtulacakmıyım bu dipsiz kuyudan kafamdaki sorular cevaplanacak kuyu aydınlanacakmıydı? korkuyorum!!! gözyaşlarımla kuyu bir gün dolacak ve, seni görmeden öleceğim diye not:sibel bu şiir seni için seni ne kadar sevdiğimin bir belgesi bu SENİ SEVİYORUUUUUUUUUUM Bİ TANEM |
sana şiirler yazmak isterdim
sana olen sevgim gibi sonsuz sana şarkılar bestelemek isterdim kalbimi ızıtan bakışın kadar derin güller sermek isterdim önüne sevgim kadar saf ve masum ve, kalbimi vermek isterdimellerine dünyanın endeğerli mücevherini gör diye |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.