![]() |
Senin O Gözlerin Varya
O Gözlerin O Güzel Gözlerin Bitirdi Beniii! Ben Seni Sevdiğimemi öleyin O Güzel Gözlerin Içinmi öleyim Ha Söylesene Bana Söyle Artık. Güzelim Sende De Bana Seni Seviyorum Diye Aşkım Sen De Desene Güzel Gözlüm. Söyle Artık Güzelim Seni çok Seviyorum De Artık Lütfen Söyle... Söyle Artık Seni Bekleyecek ömrüm Kalmadı çünkü! çünkü! O Gözlerin öldürdü Beni Canııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııı ıııııııııııııııı |
Sevmiştim Seni Hiç Neden Aramadan....
Sevmiştim Seni Zorluklara Bakmadan... Sevmiştim Seni ölmekten Geösede Yolum... Sevmiştim Ama Ben Sende Kayboldum. |
Gözlerin Di Benim Içimi Eriten...
Hasretin Di Sonumu Getiren... Ellerindi Beni Benden Alıp Giden... özlemindi Başımı Döndüren...... Sevgimdi Seni Benden Götürenn... |
Neden Be Yarim Ben Bu Kadar Severken..
Neden Be Yarim Senin Için ölürken Neden Be Yarim Hasretinle Yaşarken Neden Neden Sen Beni Sevmedinn.. Gözlerinde Boğuldum Senin Için Neler Verdim , Herçeyi Göze Aldım,sevmediğini Bilerek Katlandım.. Sadece Tek Birşey Anlamadım Neden çok Severken Kavuşamadım.. |
Aklım Seninle Olmaz Diyor,
Bir Kez Daha Üzülmek İstemiyor, Ömrüm Hep Seni Beklemekle Geçti Verilecek Son Bir Şans Kalmadı Bizim İçin Yinede Kalbimle Aklım Savaşıyor Yıkıntılar Kırık Parçalar Uçuşurken Kalbimde Ben Sessizce Bekliyorum Savaşın Gali |
Sonbahar Gelmiş çatmış. Sevgi Sevda Dolu Bahçemize. Hergün Seni
Anlattığım çiçeklerim Solmuş. Içime Bir Dert Doğdu. Gözlerim Kan Doldu, Zaten özleminle Yanıyor Hasretinle Kavrulurken. şimdi, Verebilceğin Bir Bardak Su Ne Kırmızı Güllerimi Diriltir, Nede Ateşimi Söndürür. öldürür Be Gülüm.(öldürür)... |
BAzen duyulacak sözler yerine yok olmak,ölmek ister insan,
duymak en kötü ölümlerden daha ölümdür, bazen sevilmek deli gibi sevişmek,sevdiğinin kollarında ölmek ister insan,ona uzanamadığı heran ölüdür zaten, böyle boş anlamsız yarınlar yaşamaktansa,onunla sonsuzluga gitmek ister, çölde susuz kalıca suya kanmak ister yha insan işte sevdiğinin olmadıgı anlarda ona deli gibi kanar ve ona doyamadığı her an sessizce ölür:(:(((( |
Buz Kesti Yüreğimi. Aklım Durmuş,benzim Solmuş. Sanki Büyük Bir
Felaket Oluyormuş Gibi,çaresizim çaresiz. Sensizliğin Köşe Başındayım, Dağların Tepelerine Sığınıyorum, Yanlızlıktan üşüyorum, Yine Seni Arıyorum. Biliyormusun:mutluluğum Iflas Etmiş, öylesine Eksiğim Sensiz. Herdamla Gözyaşımda Seni Arıyorum, Sensiz Yapamıyorum. |
Dort duvar arasinda seni dusunuyorum,
Duvarlara bakip care ariyorum, Beni guldurdun Beni aglattin, Sevgine guvenemez oldum, Cunku beni olume goturdun, Tek kalbimin sahibi sendin O tek sahib oldugun seyi sen kirdin. Simdi hayattim darmadagin Ama boyle hayatti tercih ederim Senin gibi pislikten kurtuldum!!!! |
Why do you love me?
What have i ever done? What have i ever said to you? That told you i was the one? What is it about me? That makes you want me so much? Is it the words i speak? Or is it in my touch? Why do you love me? When i act the way i do? Why would you want to stick around... Is it because I LOVE YOU TOO??.... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:36 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.