![]() |
*******in karanligi
Cehennemin sicakligi Unut artik ayriligi Olumune sevmedikmi, Araya daglar girerken Genclik elden giderken Bu omrumuz biterken Olumune sevmedikmi, Yollarimiz ayrilsada Kollarimiz bos olsada kader bizi ayirsadsa Olumune sevmedikmi??.... |
hasta düştüm senin yokluğunda
doktora götürmüşler hep ilaç yazmış reçeteyi alıp okuduğumda anladımki ilacım sensiz kalmamakmış... |
ömrümü çalan yıllarmı yoksa yalanlarmı? beni erçekten seven kalbinmi
yoksa kelimelermi, sana hayatını adayan benmiyim yoksa sana olan aşkımmı, bilmiyorum aşkın yalan veya gerçek sende günün birinde bir yabancı olcaksın ama şunu unutma benim gönlümde yerin hep aynı olacak seni hep sevecegim |
Sever Göründüler Hiç Sevmediler. Bin Vaat Verdiler Gülüp Geçtiler
Yüzüme Güldüler Alay Ettiler. Ne Aşktan Ne Sevgiden Gülmedi Yüzüm. Derde Esir Olmuşum Aleme Hüzün. Kalmadı Kimseye Diyecek Sözüm. Deneme Tahtası Olmuş Benim Bu Gönlüm... |
Sen Bir Gül'dün Yüreğimde Sakladığım, Sevgimle Yaşattığım,
Gözyaşlarımla Büyüttüğüm, Yaşayan Bir Gül'dün. Ama öylesine Soldurdun Ki, Ne Sevgim Kafi Gelebildi Nede Sensizliğin Gözyaşları, Gülü Maziya, Beni Toprağa Gömdün... |
Biliyormusun bu güneşte üşüdügümü Sensiz akşamlarda
agladigimi hemde hıckırırcasina Sensiz olmanin bu kadar zor oldugunu bilmiyordum Ögretmeliydin aci günlerle kalacagimi Ama sen bunu bile yapamazsin ki be zalim Sen duygusuzsun ne anlarsin sevgiden sana deger verenden Sen ancak sıkıştıgında kacmasini bilirsin Cünkü sen korkaksin sevgi degerini |
Kolarimda ki aci
Kalbimde ki aciyi dindiriyor Sakinlesmenin yolunu kendime zarar vermekte buldum. Kalb acisi okadar agir ki yapa bildigim tek Sey buydu. Ama hala kalbim deki aciyi hissetiyorum, Bu yazimi okuyan beni deli olarak gore bilir ama Acimi dindirecek baska Carem yoktu.... |
her sabah hüzünle karışık bir umut doluyor içime.sensizliğin
hüznünü,yeni bir günün seni getireceği umuduyla bastırıyorum. her doğan gün,yeni bir umut,yeni bir arayış benim için.belki de sana kavuşacağım zamana bir gün daha yaklaşıyorum.bugün değilse yarın... kimbilir belkide yalnızca kendimi avutuyorum.hiçbir sevgi yetmedi senin özlemini gidermeye... ben,her sabah beni sana getirecek yollarda yürüyorum.senin duyacağın şarkıları söylemeye çalıştım yalnızca ve gelmeyişinin her akşamında aslınd |
Bu gece içimdeki hasretinle sokaklara fırladım.
Seni arıyordum yar, O içimi titrettiğin bakışları, Ama yoktun Her sokak sen kokuyordu yar Seni öyle özledimki Yüreğim bile hayret etti yakarışıma Yüreğim değilmiydi aşka küsen? Senden nefret eden Ama olmadı. Yine yenildi aşkına, Yine buruk yüreğim, Yine acılı, Yine sensiz. Sen olmasan da yanımda yüreğim aşkınla... |
dört duvar arasında zaman geçmiyor, çaresiz bekleyişlerim dinmiyor,
başım yastıktan hiç kalkmıyor. çünkü: bin keder yüklüyüm bedenimde rüzgar şiirimdin, damarlarımda kan ırmağımdın,sevgide sırılsıklam yağmurumdun gizlimde saklı sevdamdın sen. seni nasıl sevdiğimi tahmin bile edemedin. şimdi bana öle bi buraktın ki duyabilceğim en ufak ses bile seni bana hatırlatıyo içim yanıyo. gözyaşlarım yağmur tanesin gibi bedenimde geziyo. senin aşkın bu kadarmış UÇURUM ÇİÇEĞİ. güzellikler senin olsun. BİR D |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.