![]() |
Bana verdigin aciyi hissede bilsen,
Verdigin aciyi herzaman o gun gibi hissetiyorum, Bu sevgiyi beraber yasadik Ama bana sadece aci ve goz yasi verdin. Hayat boyunca hata yaptim Cunku sana guvenmistim, Bagzen mutlu bagzem aci cektim Ama okadar aci cektim ki mutlu gunleri unuttum. Seviyorsun sandim Ama bana aci ve yalnizlikla biraktin. Demek ki bana yasattigin mutlu gunler sahte, Aci cektirdigin gercek, Yalanci askina karsi gercek sevgimle Ve aciyla direndim Beni simdi gercek aci v |
senu hamsinun karadenüzü sevdügü cibi seviyirum misir ekmegünü
garalahanaya verdugu dad cibi hatuma dad verdun.. cözlerun ayder yaylasi gadar cüzel cüldügün zaman yüzün cüneş cibi parlayı sesun cemençe sesi cibi adami coşturayi.. agasar balii cibi dadlisun giresun findigi cibi şirinsun rizenün cayı cibi doyulmayısun varlugun varlugun adami rüzgarun yelkeni savürdügü cibi savurayii.. uyyy dha senü senü sevdügümden beri garaya vurmuş hamsi cibiyim daaaaaaaaaa |
Seni sevrken hersey ne güzeldi.sanki dünya benim etrafimda dönüyor
sanki hiçbitmeyecekmiş gibiydi.ayrılıgı hiç hesap etmedim.cünkü aklimda sen vardin sadece sen.benim olma hayellerin vardi ama sen gittin ve bitirdin sevgimi.benim olmaliydin bu sevgi bunun üzerine kurulmustu.gelsen dönsen beni tekrar seversin ama ben asla sen gittiginde bitirdin sana olan sevgimi.şimdi yoksun ve anladim benim olmadigini.... |
Sen anlayamazsin sen sevgi nedir bilirmisin ki sen aşk nedir
bilirmisin ki eger bilseydin yanimda olman gerektiginide bilirdin sen beni anlayamazsin neler cektigimi bilemezsin ben her gece yanlizliklarla bogusurken sen aydinliklarda sıkıldın ben bahari beklerken sen güneşten kaçtın ben susuzken sen yagmurdan kactin ben ölüme giderken sen yaşamayı sectin şimdi ben gidiyorum sen bekle bakalim nasil bi duygu anlarsin beni zalim |
Yokluğun canımı çok acıtıyor sevgilim...
Dursun bu dünya, duysun sesimi hayat... Seni getirsin artık bana! Canım acımasın bu yolda... Her ağladığımda, başımı yaslayacak bir omuz aradığımda, sen ol yanımda.... Canımı acıtanı duvarlara değil de, Sana anlatayım ki; Son bulsun varlığınla... Yokluğun anlatılmaz bir acı kalbimde... Ama ben bu acıya inat savaşıyorum... Çünkü inanıyorum bir sabah aynı güneşe, Birlikte ''Merhaba'' diyeceğimize... |
Seni öyle özlediki bu beden bu kalp,
Yolunu gözler oldu artık... Baktığım her yerde seni görüyorum sevgilim... Elini tutmayı özledim! Gördüğüm her sevgilin kalbinde avutuyorum kendimi... Ne olur gel artık.... Bak bu beden yaşamıyor sensiz! Gittiğin şehri yakıp yıkmak istiyorum, Her geldiğinde seni tekrar benden almasın diye... Gelen her sabahı sensiz karşılamaktan yoruldum, Gel ve bitsin bu özlem! Herkes anlasın sevgimizin büyüklüğünü... Ve yok olsunlar... Hayat ikimizin yaşayabilec |
Hayatta yaşadığım en güzel ve en acı şeydir aşk...
Bedenimin derinliklerinde hissettim kimi zaman! Kaptırdım kendimi... Ayrılık kapımı çalınca ayıldım... Gerçeklerle yüzleşme vakti gelmişti anladım... Bendim bu aşkı cesurca yaşayan, Acıyada katlanacaktım... Ellerimi tutan bana sımsıkı sarılan erkeğim, Yoktu hayatımda, Gitmişti bensizliğe... Bende sessizliğe... |
Gidiyorum işte...
Mutlu OL kurtuluyorsun benden Sana emanet bırakıyorum gözyaşlarımı Sana en büyük sessizligimi bırakıyorum Anlarmısın bilmiyorum En büyük sessizlik işte İçinde söylenmemiş,söylenememiş bir sürü cümle Sana gözyaşlarımı bırakıyorum Senin için döktügüm Senin ugruna döktügüm gözyaşlarımı Başkasına bırakamam ya SANA BIRAKIYORUM Sana olan sevgim şimdilerde can çekişlerini yaşıyor BİTİYOR!!!! Son damlalarıdır gözyaşlarımın Sana olan sevgimde damla damla bitiyor Üzülü |
Yağmur yağıyordu
Resmin elimde Rüzgar esiyordu İsmin dilimde Kalbim ağlıyordu Sen gönlümde Sana aşkımı anlatıyordum Şarkılar eşliğinde Sana öyle muhtacım ki Dünyanın kuytu bir köşesinde... |
Her kalbime giren sonradan bi sebepten ölüyor
Gömülüyo kalp şehrinin mezarlıgına İçimde bir mezarlık Mezar taşlarında isim yok SEVDA yazar hepsinin üzerinde Söylermisin? Bir kalbe kaç sevda sığar sence Kaç sevda için gözyaşı döker insan Anlamak zor Bir defa sevilir diyenlere mi inat hayatın Yoksa.... Yalanmı!!!bir defa sevemezmi insan Kalbim mezarlık şehri gibi Yaşayan yok Herkes bi şekilde gömülmüş Bazıları isteyerek gömmüş kendilerini Bazılarıda istemeen gömülmüş Şimdi yoklar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:37 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.