![]() |
Sevgilim bir gün sordu "AŞK NEDİR"diye?
Bilemedim ,sustum Zaman istedim düşüneyim diye Birkaç gün sonra Yürürken yoldadalgın ve tek başıma Anidençarptın bir adama Başımı kaldırdım özür dilemeye Bir kadın ve yanında zalim sevgilim O an buldum cevabınıeğildim kulağına Dedim ki ;AŞK IZDIRAPTIR |
Kapkaranlık bir gece
Sen hiç gecenin kör bir vaktinde,herkes uykudayken şehri izledinmi? Ben hergece izliyorum özellikle sen uykudayken Biliyormusun Elele dolaştıgımız park sordu dün gece seni Nerde o aşık adam dedi Yok dedim yok gitti Nereye dedi niye dedi Sustum,anladı Anlamsı susmamdanmı kaynaklandı yoksa; Gözümden akan bir damla yaştan mı bilemedim Ama anladı işte artık yoktun olmayacaktında Bu gecede uyku yok bu gözlere bi bilsen en çok gece sarar insanı En çok geceleyin ag |
Bir daha hiç kimseyi sokmam dedim hayatım****apatmıştım artık yoktu
sevda bu yürek için olmamalıydı.Aynı hataya düşmemeliydi bi daha bi daha inanmamalıydı yalan sevdalara.Yorulmuştum taşınamayacak kadar ağır geliyordu adına sevda dedigim yalan kalbim için.Yalandı herşey gözümde yalandı artık tam bitmişti herşey bitmeliydi yada.Herneyseydi o hissetigim yaralıyordu beni çok yaralıyordu.Çok yalnızken kalbimin kırıklarıyla kimseye sıgınamıyordum sıgınmamalıydımda tek kalmalıydım tek olmalıydın tektim |
uçsuz bucaksız bir çölde yürüyorum
genede aklımda tek şey var, tek şeyi istiyorum .. seniii.. sen benim için herşeyden önemlisin .. sen benim suyumsun..hayat kaynağımsın..bitanemsin.. canıgönülden istediğim tek şeysin... jt... |
Sen gideli kac saat oldu? kaç gün gecti kac hafta ?sayamadım...bana
yüzyıllar gecmis gibi geliyor son anda sen giderken görlerinin buğusunu bıraktın.Şimdi sis içinde bütün dünya.Çiçekler gözyaslarımı içti Sen onları kırağı sanırsın çiğ sanırsın oysa hepsi benim gözyaslarımla ıslak sevgilim özlüyorum seni bir balta indirildi içimden bir ağac köküyle devrildi gözlerimden akan yaslardan belli değilmi içim kanıyor.özlem bir bulut gibi sarıyor beni kusatiyor.seni sevmek bir sonsuzluk gibi büyüyor içi |
Ne olur sevdiğim bırakma ellerimi koyma beni tek basıma ne olur
sevdiğim dön geri yoksun bırakma kokuna ne olur dön dön artık alışamadım yokluğuna |
gözlerimi aldın sen...
kimseleri göremiyorum hani yüreğin nerde dersen, inan ben de bulamıyorum... bir avuç hasret kaldı bana ve bir de şu dayanılmaz ızdırap... alacaklı gibi bekler acılar kapımda.. ruhum seni özlemekten bitap... nefret etmek hatta kızmak istiyorum sana ama duygularımı aldın sen neden böyle yaptığımı sorma.. bilmiyorum.. tek bildiğim '' SEN'' öyle böyle değildi sana sevdam... anlamadın ya da inanmadın belki de.. başkasını sever miyim böyle.? hiç sanmam.. ben |
sen benim için dogan güneş bense senin için çile çekmiş çilekeş seni
sevdim sen esrayı seçtin ömrümün sonuna kadar seniş beklicem birgün dönersin die |
Bır atsız cıcek olsam kırda,
Alıp koklarmısın benı, Bır avuc tporak olsam, Alıp saklarmısın benı, Hasta dussem mapusta, Gelır yoklarmısın benı, Ölum gunu basımda, Gelıpte beklermısın benı |
Yüregim kaniyor isyanim var Kadere,
Taparcasina Sevdigim Yardan yemisim darbe. Dünyam karardi kaldim oldugum yerde, Isyanim sana degil yar, isyanim Kahpe Kaderime... Canimdi CANAN olmustu Gönlümde, Hayat vermisti solmus ASK Gülüme. Feryadim Mühür Gözlüme degil seven kalbime, Isyanim sana degil Yar, isyanim Kahpe kaderime... Hasret birakildim Yarime kallesce, Ihanet hancerini vurdular sineme. Sensiz bu bedene ölüm olsun hediye Isyanim artik hem sana yar, hemde Kahpe Kaderime... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.