![]() |
sebepsiz yere ağlamak istedinmi hiç, ağlarken boğazına bir düğüm
saplandımı, yanağından süzülüp yüreğine düşen her damlada, seni seviyorum diye haykırmak geldimi içinden sevdiğine, şimdide ben ağlıyorum ama sana degil, bir kalemde sildiğin aşkımıza ağlıyorum. SENİ SEVDİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM AŞKIM |
Bir gün bir el uyandırdı beni
Kimsin dedim Azrail'im dedi!!! Ölüme o zaman isyan etmiştim Ölümden o kadar çok mu korkuyorsun Dedi; Evet korkuyorum Niçin dedi!!! Sevdiğimi bir daha göremeyeceğim için Onu o kadar çok mu seviyorsun Dedi!!! Evet ölümüne seviyorum Baktım gidiyor Hani canımı alacaktın Bana baktı ve güldü Sen zaten ona OLAN SEVGİNDEN ÖLMÜŞSÜN DEDİ!!! Sevmek kalem alıp çizmek değil Sevmek kalem alıp söz yazmak değil Sevmek kuru bir ifade olan SEVİY |
Vazgecmeyi Bilmek
Bazende Yenilgiyi Kabullenmek Pişmanlıkları Itiraf Etmek Kalbine Taş Basmayı Ve Gerektiğinde Gitmesini Bilmektir |
Sen Benim Hayatımdın ,birtanemdin, Canımdan Can Idin Seni O Kadar çok
Sevmiştimki Benden Biranda Vazgeçeceğini Düşünememiştim Ama Nedense Hala Seviyorum Seni.demek Ki Aşk Böyle Birşey.sen Vazgeçsende Ben Senden Vazgeçemiyorum....birtanem Ibom??? |
Hayat..İki kapılı han...
Başlangıçta son gibi gözyaşıyla dolu bir an Bu filmin senaryosuna uymak zordur her zaman Kaderdir yaşamaktan korkulan Sevgi-Saygı_Güven üzerine kurulursa yaşanan Çile zevke dönüşür her an Ama bu üçünü yaşatmak zor olan Yoksa hayat tatlı maceran İki reklâm geçti… İşte filmin sonu Hayat hep sınavlarla dolu Bu sınavlar gösterir gelecekteki yolu YAŞANANLAR UMARIM YAŞATIR UMUDU… |
Kader değiştirilemeyen senaryo...
Zaman ise yönetmendir aşka.. Ya filmin sonu vuslatsa.... Şiir duyguları yaşatır yarınlarda Devadır; sevince, umuda, sevdaya Bazen ise hüzündür mutluluğa Dalgalar hırçın sedalardan arınınca Gerçek! Fırtınalı yakamoza karışınca Amaç olan vuslat ölüm olur aşka İşte! Filmin sonu vuslatsa ................................. |
Akrebin kıskacında kaderim
Bu yerde sessizce ölümümü beklerim Hayatımın mahvolduğuna değil Kaderin kederine isyan ederim Sevdiğimi değil. Sevildiğimi düşlerim Aniden sessiz sedasız ağlamak isterim Belki gereksiz şeylere dertlenirim Ama istenmediğimde O gönülden göçmesini iyi bilirim… .......................................... |
Yırtık, katlanmış kâğıtlarda
taşıyorum yazdığım özlemleri. Korsan söyleyişler narasında çırpınıyor parmaklarım. Aşkım, zamandan çalınmadır. Ve en önde açtığım pankart, en önde aşk beyazım. Yırtık, katlanmış kâğıtlarda taşıyorum yazdığım seni. Milyon sese bölünüyor, konuşamadığım her şey “Geçmek, tehlikeli ve yasaktır.” Suçlarıma gün değer, Dolunay keser önümüzü, öpüşler yaradır. Ve sonuncu perdeden açılıyor yaşamak, en önde aşk beyazım. |
Dönmeyeceksin biliyorum, tutmayacaksın ellerimden öpmeyeceksin
dudaklarımdan sevmiceksin beni deli gibi, vurmayacaksın kalbine zinciri benden başkasınıda alacaksın sevgilim......! |
Aldanmaktan yoruldun mu
Acılarla yoğruldun mu Hiç sırtından vuruldun mu Ne bilirsin yağmur olup Çağlamayı ne bilirsin Kahkahalar savururken Ağlamayı bilir misin? |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.