![]() |
ask dediğin nedir ki tenden bedenden
sıyrık çocukların içinde yasadığı bir çığlık ask dediğin nedir ki histen nefesten bir varlık umutsuzluk içinde karanlığa son bir ıslık |
gözlerinle büyülenen gözlerimi ay ısığına sakladım
dün gece yıldızları yaktım sen gelirsin diye oturduğum seni izlediğim o bank bom bos artık seninle dolup tasan kalbim bom bos artık yeniden seve bilirmisin diye sordum kalbime kül olan ates yanarmı yine bir gün hatırlarmısın beni bilemem artık kalbimin atesi söner s |
ruh bedenden ayrılır uğurlar beden
geçmişi kimsesizlik çöker ister geri dönmeyi yağan her yağmur ıslatıyorsa artık seni esir olan ruhun ay ısığındadır artık |
ismin dudaklarımı yakıyor artık yeni doğan günes
seni hatırlatmıyor artık hoyratçasına esen rüzgar odamın penceresinden girmiyor artık günes söndüeren o gözler yüreğimi titretmiyor artık alev alev yanan kalbim küle dönüyor artık |
siyah beyaz hayellerim toz duman oldu o kara gözler beyazlar
içinde torumar oldu ben sanırdım siyah yutar beyaz meğer yalan beyaz gerçek siyah bütün renklerde varmıs beyaz siyah katsam olmazmıs beyaz ben ruhuma kattım siyah oldu her taraf bem beyaz yıllar sonra öğrendim varmıs öyle bir siyah oda gözlerdeki siyah gözlerde yokmu siyah dünya hem siyah hem beyaz |
ruhumu saldım alaca karanlığa uykusuz *******im
yoldas oldu ruhuma kalbinin kıyısı uzaklardada olsa inanki aklımda hep sen olacaksın yaktığım her sigara ciğelerime değil ruhuma işledi parmaklarımın arasındaki ruhum sigara dumanı gibi gökyüzüne uçup gitti |
sokaktayım yapa yalnız bir sokakta bulutlar kararmıs
askımı fısıldayan gökyüzü kararmıs seni seven yüreğim kararmıs ağlıyorum kaldırımın bir köşesinde bulutlar bana eslik ediyor parmaklarımın arasına döküyor öfkesini ağladığımı kimse duymasın diye gökyüzü karanlığa haps ediyor yıldızları gözlerindeki pırıltı bana acı veriyor diye |
yüreğime bir gül çizdim kanlı yaş ile
yaktın beni küle döndüm dumana döndüm nasıl edem nere gidem dertli baş ile bilemedim teli kırık kemana döndüm canım aldın, can evimden vurdun ya sende küstüm sana, faydası yok, geri dönsen de sende vefasız çıktın, sende hayırsız çıktın sen de vicdansız çıktın adın batsın zaman ola devran döne sen de çekesin yitiresin umudunu heder olasın aşka düşe kahrolasın candan bıkasın ömrün boyu bir kez olsun gülmeyesin sen ki beni rezil etti |
seni öpmek istiyorum
dudaklarım kuruyana kadar gözlerine bakmak istiyorum kör olana kadar seni sevmek istiyorum yok olana kadar seni çok seviyorum .... |
seni düşündükçe senle olmak istiyorum
biliyorum imkansız ama seni çok seviyorum unutmak mı seni inan asla unutamam çünkü senle yaşamak istiyorum senin yokluğunu mu düşünmek ölüm gibi birşey benm için evet sevdim ölürcesine sevdim seni unutmak imkansız benim için |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:52 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.