![]() |
Bir şarkıdır sana sevdam
Nakaratında tutkularımı Notalarında kıskançlığımı Sakladığım... Bir pınardır sana sevdam Kaynağında arzularımı Sularında fırtınalarımı Beslediğim... Bir hazinedir sana sevdam İçinde sonsuza dek Seni gizleyeceğim... bütün mısralar bana seni hatırlatıyor Göknur:( |
O kadar çok yazmak istiyorum ki
Ömrüm yetmeyecek diye korkarım İçim öyle güzel duygularla dolu ki Kağıtlara sığmayacak diye korkarım Kaleme sarılırım sen geldikçe aklıma Yanarım ben sana yazamadıklarıma Yanarım ben! Sana anlatamadıklarıma Nerden başlasam anlatmaya? Seninle başladım ben yaşamaya Kelimeler yetmiyor duygularıma Dünden razıyım seninle yok olmaya Sensin benim ilham kaynağım Yaşadıkça hep sana yazacağım Tüm şiirlerimi ben sana adadım... |
Ne zaman baksam sana
Binbir acıyla doluyorum Her bakışta daha güzelsin Yeniden, yeniden aşık oluyorum Uykusuz *******de sen Aşk dolu bu hecelerde sen Çözülmez bilmecelerde sen Çaresiz bir aşka düştüm ben Bu gece uyku haram bana Senden kalan gönül yaram bana Daha nasıl anlatayım, anlasana Her şey bir yana, AŞIĞIM SANA!!! eski aşkım GÖKNUR'a yazdığım ilk mektubumda yer alan ona yazdığım ilk şiirim ama bu şiire bile karşılık alamadım:( |
Mavi gözünde buldum yitik sevdamı
Çevirme kabuslara tatlı rüyamı Ne olur çok görmesen pembe hülyamı Sevgi dolu, yürekten bakışın yeter Güneş doğar kalbime, acılar biter O mavi gözlerinde ne sırlar saklı Sana sevdalananın kalır mı aklı? Hayran olup sevenler bin kere haklı Sensiz cihanın yoktur hiç bir manası Sana kavuşanların cennet olur dünyası... eski aşkım GÖKNUR'a yazdığım onlarca şiirden sadece biri:( |
Kalbimdeki umudum
Sığınacak tek yurdum Karanlıktaki avuntum Olur musun sonsuzluğum? Sevginle doğuyor günlerim Seni görünce titriyor ellerim Gülümsemenle tükenir bedenim Olur musun yaşama nedenim? Yüreğimdeki derin sancım *******i umutsuz çırpınışlarım Gülüşünle süslenmiş rüyalarım Olur musun kalp ağrım? Aşığım? eski aşkım GÖKNUR'a yazdığım onlarca şiirden sadece biri:( |
Gökyüzü ve deniz
Bana seni hatırlatıyor Neden mi? Çünkü onlarda mavi Tıpkı gözlerin gibi Hemde en temizken Sana sevgim sonsuz mavi Artık gözlerinsiz olmaz mavi Seni özlediğimde Gökyüzüne denize bakacağım Ya sahilde Ya yanında olmalıyım Gözlerine anlam katan mavi değil Maviye anlam katan gözlerindir Ve o gözlerin sende oluşu Aşkımında sende oluşudur... eski aşkım GÖKNUR'a yazdığım onlarca şiirden sadece biri:( |
Sana hoş geldin deyip öyle gitmek vardı.
Ama kusuruma bakma, eğer bir kez daha baksaydım gözlerine. İnan dayanamazdım. Uzun zaman olmuş alışalı yokluğuna. Seni de görmeyeli. Bütün bir ömrümü senin geleceğin günü beklemekle geçirdim. Seni bir kez daha görüp, sonra ölebilmek için Gittiğin günkü yerdeyim üstelik. Telvelerin altında güneşin en çok vurduğu ve ayrılığın en çok koyduğu yerde Ellerim titrerdi seni görünce karşımda, nedendir bilmem ne zaman gülsen sana sevdiğimi fısıldard |
YA UNUTAMASSAN BU KADAR KISA Bİ AŞK YA KALBİME KAZINIRSA yha
silemessem onu unutursun derler yha unutursun her yaşanan iz bırakır insanda ençokta hoşuna giden yaçadıkların belki uzun yıllar almaz ama yinede kalbine dokunur yine de yüregini acıtır sende kalbime dokundun sende yüregimi acıttın ben hatalarımın bedelini ödüyorıum belkide olması gerekenleri yaşıyorum yine herşeyde bi hayır var diyorum sana hissettiğim aşk mı bilmiyorum ama gittin yha kalbimde tarif edemidegim bi acı oluşuyo aglasamda |
Hangimiz ihanetleri yaşamadı, hangimiz ihanetlere düş kurmadı ki
Hangimiz yalanciklar söylemedi, hangimiz kıymet verdi sevdalarına,hangimiz terk etmedi kar, fırtına, boranda Bir ismi riyakarlık bir ismi sevda, bir ismi terk etmekse yağan yağmurda, bir ismi düşünmek yeniden, yeniden hicran yarasına Hatırlamak tatlı bir düş kırık bir söz gibi söylenmez bunlar şiir, türkü, masal gibi: Bir sebebi dokunmak, koklamak, sevişmek bir eylem gibi. Hangimiz yalanciklar söylemedi, hangimiz kıymet verdi |
Hata bende söylediler
Erkek seni sevmez aldatır dediler Sen safsın, sevgini kurbanisin bildiler Kadın sevse erkek sevmez dediler Belki erkek sever ama bağlanmaz O eski aşklar bir daha yaşanmaz Eğer o güçle karşılassaydı insanlar Bu yürek bir daha hayal kırıklığına uğramaz Ebedi güç kalbin sesi ve aşkı Ebedi mutluluk erkek kadın aşkı Senin aşkin yüreğinin parçası Biliyorsun o erkek senin hala parıldayan aşkın Kadın erkeğe bağlanmayacaktı Sevgisi bir daha son bulmayacaktı Aşkin yüz |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:09 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.