![]() |
seni tıpkı bir beyaz güle benzetiyorum hayatımı aydınlattın diye
seni tıpkı bir neşeli çocuğa benzetiyorum hayatımı aydınlattın diye seni hayatın ta kendisine benzetiyorum hayatımı bana geri verdin diye |
seni tıpkı bir beyaz güle benzetiyorum
hayatımı aydınlattın diye seni tıpkı bir neşeli çocuğa benzetiyorum beni sevindirip mutlu ettin diye seni hayatın ta kendisine benzetiyorum hayatımı bana geri verdin diye |
gel hadi gel daha ne duruyorsun,halime iyi bak,gözlerimin içine bak
gözlerim bile senden başkasını görmüyorum diyor. akan göz yaşlarıma bak,o akan göz yaşlarım bile sensizliğin göz yaşları.kalbimin haline bak o'da senin aşkınla yanmış,senin için atıyor.sen yoksan bende yokum diyor yüregime bak,yüregim bile caresiz,bu caresizlik senin caresizligin. beynime bak,birşey göremezsin,acta bak, seni düşünürken o bile sensizlik hastalıgına yakalandı cigerlerime bak sarardı soldu, o bile isyan etti, |
Aşk;
Koskocaman bir yalan Bazen, çöllere düşüren, bazen de dağları deldiren Kavuşmasız kuruyan ırmaklarda yüzdüren Aynada yaşlanan yüzünü seyreden Koskocaman bir yalan dünyada gülümseten Aşk; Koskocaman bir yalan Boran kuşunun gözündeki üç damla yaşı akıtan Dümeni olmayan bir geminin kaptanlığını yaptıran Elimdeki kadehin içine bir parça kan damlatan Ve o kadehte yüzmesini bilmeyeni yüzdüren Aşk; Koskocaman bir yalan Neden diye her sorulan soruya yanış cevap veren |
Busana onuncu mektubum
vede sonuncu artık fark etmiyor benim için ne olursa olsun sonuncu nasılsa göründü artık ikimize ayrılığın ucunda derler ki, her aşkın gökyüzünde bir meleği varmış bir aşk bitince o melek ağlarmış ve bir yıldız kendini vurup sonsuzluğa kayarmış kaldır başını bak gök yüzüne şimdi bütün melekler yasta ve bütün yıldızlar sana gitme diye yalvarmakta sense hala içi boş kupkuru bir inatta bense jala resmini çiziyorum bu son mektupta oysa aylarvar umutları |
Hiç Kalbin Ağırıdı Mı Sebepsizce
Hiç Için Titredimi Sıcak Yaz *******i Dolunaya Baktığımda Hissettin Mi Hiç Yapayanlız Derin Bir Karanlıkta Olduğunu Ve Acı Bir şeklide Farkına Vardın Mı=? Kalabalık Içinde Sessizce Dolaştığını Düşündüğün şeyi Bilmeden Uzaklara Takılır Gözlerini Ellerin Bilmediği Elleri Tutar Sanki Tuttuğun El Sana Huzur Verirde Sen O Huzurlu Bir Türlü Rahatlayamazsın Boğazından Kelimeler Düğümleri Yutkunur Bakışlar Bugulanır Gözlerini Kısarsın Tek Damla Düşmesi Di |
Duysaydın Keşke Haykırışımı
Senin Için ölürken Duysaydın Keşke Anlattıklarımı Senin Için Göz Yaşı Akıtırken Tutsaydın Keşke Ellerimi Senin Tutman Için çırpınırken Sesin çıkmaz Hiç Nedenin Belirsiz Gözlerin Görmez Hiç Nedenin Sevgide Yoksulluğun.... |
seviyorum seni nedenim yok aslında
sen ben oldun ben sende kayboldum tanımıyorum artık,takip edemiyorum günleri sevemiyorum artık senin gibi kimseyi anlatamıyorum kimselere içimdekileri anlıyamıyorum anlatamadığım gibi sorunlardan kaçarken içinde buluyorum kendimi seni unutmak isterken sen oluyorum yine ben anlamsızdı önceden unutmak şimdi bi anlamı var yaşarken ızdırabı yaşamak... |
Hiç Sevmemişsin Gibi Davranıyosun Bana
Oysa Bir Zamanlar Aşkım Derdin... Hiç Tanımıyor Gibisin Beni Gördüğün Yerde Dönük Bakmıyorsun... Hiç özlememişsin Gibi Beni Oysa Bi Gün Bile Dayanamazdın Yokluğuma.... Hiç Sevmemişsin Beni Sevseydin Gelir Yanıma Hiç Olmasa Bir Merhaba Derdin............ Hiç Tanımamışım Seni Tanısaydım Arkandan Uğruna Göz Yaşı Akıtmazdım... Hiç Anlamamışım Nasıl Da Sevmişim Seni şimdi Anlıyorum Herşeyi Değmezmişsin Arkandan Gözyaşı Akıtmaya.... |
Yalanmış Seninde Aşkın
Ne Kadar Da Aşıkmışım Herşeye Rahmen Sana Inanmışım Ne Kadar Da Safmışım Senden Sonra Başka Kimseyi Sevemem Derdim Meğer En Büyük Yalnı Sölemişim Sen Gittikten Sonra Sevgiyi Tanıdım Sen Gidince Sevgiyi Tattım... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:29 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.