![]() |
Dalgalara yazmıştım seni,
Sahile vuran tüm dalgalar Hatırlatsın diye kıyılara. Rüzgarlara verdim adını, Dağlardan esen tüm meltemlerde titretsin içimi diye. Ve yazdım yıldızlara adını, Tüm *******de parlasın gökyüzünde diye. Ey sevgili Hepsinden öte, hepsinden yüce, Yüreğime yazdım seni Asla ama asla unutulmayasın diye. |
Ne kötü biLiyor musun..? senınLe konusamamam,eLLerını tutup içimde
kopan fırtınayı anLatamamam,sewdigimi hemde deLice sewdigimi söyLeyememem,kendimi anLatamamam kötü..yasadıgım yogun duyguLarı sana werememem kötü,dudakLarında oLmamak kötü hemde cookk..sacLarını oksayamamak,beraber sarkı söyLeyememek,sana muhtac oLdugum bi anda sarıLıp agLayamamam kötü..anLadın ya SensiZ hersey kötü..ama umut war degıL mı..? geLecegın umudu war.. senı görmenın,doyasıya öpmenın,beraber kahkahaLara boguLmanın.. |
Gidersen birgün,
Kalırsam yalnız, Sensizse nefesim, Sensizse yastığım Bilki; imzalamışsın son yolculuğumun evraklarını Gidersen birgün Kalırsam yalnız Ellerini tutmuyorsam Yüzünü okşayamamışsam o gece Bilki; yola çıkmıştır beni almaya gelecek Azrail Gidersen birgün Kalırsam yalnız Öpmüyorsa dudaklarım dudaklarını Tenin değmiyorsa tenime Bilki; artık atmıyor bu yürek, nefes almıyor bu beden. Bir kurşun eksik şimdi, gitmenden az önce Gitmişsen eğer, o kurşun bedenimde,sen |
Sevgi ile başlar dostluğa çağrı.
Nefrete düşenin kalır mı uğru? Sevgi güneş olur, sevene doğru. Kin ve nefret ay, gün göremeyecek. Sevip sevilmektir istenen değer. Sevginin zirvesi aşk imiş meğer. İnsanlık sevgiyle dolarsa eğer. Nefret bir yürekte duramayacak. Sevgi meşalesi yanar aşk olur. Gönüllerde sevda olur, meşk olur. Sevgi yare, sevgi dosta köşk olur. Kin nefretse çadır kuramayacak. |
Unuttum ben seni
Unutmak istedim her defasında Nerden çıktın ki karşıma Unutmuştum ben seni oysa evlendim iki de çoçuğum var aşk evliliği yapmadım ama mutluyum şu anda anılar geçmişte kaldı unuttum ben onları hatırlatmasana bırak beni gideyim evime gerek yok beni düşünmene ben mutluyum ailemle nerden çıktın ki karşıma böyle evlenmişsin sende bir tanede cocugun olmus mutluyuz işte ikimizde git hadi uzamasın bu konuşma ağlamak istemiyorum karşında kendini kandırmışsın oysa |
Kara bir ok saplandı yüreğim
Bütün duyguları söküp çıkardı Sana olan aşkımdan bir parça bıraktı... |
Acıldı yıne yuregım sahilden derin denizlere bogulmaya hazır
yine,anlarımla acı anılarımla.Bazende trenın bos vagonlarında nereye gıttıgını bılmeyen bır kalbım var.önce bugulu camlara hayatımı yazıyorum sonrada ellerimle siliyorum tek,tek acı tatlı ne varsa hayatımda gözlerım doldu yine oyle bir hızla akıyorki yanaklarıma sıcaklıgını hissettıgımde ise daha bir hızlı akıyor.Acılarım biraz'da olsa hafifliyor belki ama güldüğümde cıkan gamzelerim dolduruyor göz yaslarım!!!Hayatım büyüdükce dahamı z |
Ya bazen insan duygularına hakim olamıyor.Ağladıkca ağlıyor geriye
baktığında ise sadece koca bir hiç yasamıs yasamıs ama gerceği bile az denilecek kadar az. Yalan bir hayatın içinde bulmus kendini ve bir kac damla göz yası ile haykırmıs dünyaya, kaderine hakim bir sekilde her sey en basa dönse yine gidermiydi o içinden cıkamadığı ANLAMLI ama ANLAMSIZ hayatın içine evet giderdi nede olsa kötüde olsa hayat onun yasadıkları onun yasayacak ama yasamadığı her sey onundu, bazen insan acıyıda tadar ta |
Görmesin Bırak
Sevmesin Eskisi Gibi Tutmasın Bırak Istemesin Ellerini Inanmasın Bırak Güvenmesin Görmesin Seni Sevmesin Eskisi Gibi Acı çekmesinn Yanmasın Ateşlerde Arkandan Ağlamasın Keşkeleri Ard Arda Sıralamasın Keşke Yerine Iyiki Desin Ama Ona Yaşattıklarını Hatırlamasın.... |
Ne Bir Sensizlik Nede Bir Sessizlik Istiyorum
Ben Sadece Seni Ve Beni Geri Istiyorum Benligimle Seni Hala Seviyorum Ve Tek Isteğim Senden Hayatımı Geri Istiyorum Yaşama Sebebimi Aldın Ya O Günden Beri Yaşayamıyorum Gittin Gideli Yaşamayı Anlıyamıyorum Sen Gittin Gideli Kendimle Dertleşiyorum Sanki Biri Varmış Gibi Kendimle Konuşuyorum Her Söylediğim Kelimede Ismini Anıyorum Kırılma Ama Senin Için Zalim Diyorum.... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:19 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.