![]() |
Sana yıllar sonra rastladım
Görmeyesin diye hemen saklandım Elinden tuttuğum bir çocuk vardı Sana baba diyordu Batkımda ağladım Demek evlenmişsin Çocuğun olmuş O pembe yanağın sararıp solmuş Bu fani dünyanın kanunu buymuş Kaderime isyan ettim ağladım Peşinden yürüdüm sen görmüyordun İçimden bir dönüp baksa diyordum Bir anda çocuk elinden kurtulup kaçtı Onu benim ismimle Çağırıyordun baktım ağladım Demek beni bu kadar sevmişsin O anda bir kere daha ölmek istedim Sana mutlu |
ATEŞ GİBİ
Fidan boylu esmer güzeli Şaşkın şaşkın gezer durursun Zaten doğuştan güzel Kara gözlüm gezer durursun Anladım ki o sevdalı Nazik eli ince beli Gözleri yağmur seli Bakışları yakar durur Yaradan güzel yaratmış Saçlarını omuza atmış Onu üzen güneş batmış Ateş gibi yakar durur Necip der yüreğin yara Bu uzun kaşlar kara Uğra dedim ara sıra Bakışları yakar durur |
CANIMSIN
Sen canımsın Damarımda kanımsın Sensizlik dünde kaldı Bugünüm yarınımsın Bu bendeki sen Hep yaşayacak Senin sevginle Dolup taşacak inan Senden başkası hiç olmayacak Belki bir köşede Sancılar tuttuğunda Yüreğimde hasretin Çığlık çekeceğim ama Seni unutmayacağım Senden başkası Zaten olmayacak |
Olmayan zalimlik olsada
Akan gözyaşım sel olsada Görmek istesemde seni Sana gelmek istesemde Duygularımı boş deftere değil Sana anlatmak isterdim Elimde kalem değil Senin elin olsun isterdim Saatlerce yazmayı değil Sana anlatmak isterdim Sevdiğimi boş sayfalara değil Sana anlatmak isterdim... |
Söyle o şehire değerini bilsin
Şehir güzelse sebebi sensin Nice yaşam dolu sehere alemde o Şehir sultansa taci sensin Unutma ki sevmeye değersin Bir gün bir el uyandırdı beni Kimsin dedim Azrail'im dedi!!! Ölüme o zaman isyan etmiştim Ölümden o kadar çok mu korkuyorsun Dedi; Evet korkuyorum Niçin dedi!!! Sevdiğimi bir daha göremeyeceğim için Onu o kadar çok mu seviyorsun Dedi!!! Evet ölümüne seviyorum Baktım gidiyor Hani canımı alacaktın Bana baktı ve güldü Sen |
Yollarına gül atan
Düşlerine renk katan Gözlerinden fal tutan Bendim işte o ÇILGIN... Dudagını ıslatan Yüregini sızlatan Kulagını çınlatan Bendim işte o ÇILGIN... Sana ümit baglayan Hergün selam yollayan Senin için aglayan Bendim işte o ÇILGIN... Yıllarını savuran Gençligini kavuran Şarkılarla yalvaran Bendim işte o ÇILGIN... |
şerefle bitirilmasi gereken
enagır görev hayattır bu nedenle birlokma ekmek için şerefini ayak altına almaya bir anlık zevk için namusunu lekelemye bir zamanlık memki için ayak öpmeye günlük menfeatlar için hayatını karartmaya degmez bu hayat vay dünya vay yıkılır üstüme sensiz bu şehir sokaklar dar gelir ******* zindan bu derdi sadece çekenler bilir bir garip aşıgım halim perişan birgün gelir sende boyun egersin aşkı elinde oyun etmişsin kaderine küsüp çekip gidersin pişman |
Yalnızlık kovalar peşinden
Kaçarsın ama Yine de yakalar seni ******* boyu esirisindir Yalnızlığın… Bağlamıştır ellerini Kaçacak kapı bırakmamıştır O an ölüm gelir aklına Her şeyi bi kenara bırakıp Uçuruma yönelirsin Bir süre beklersin orada Yaşadıklarımız gelir gözünün önüne Hakim olmazsın gözyaşlarına Düşüverir gözlerinden Ağlarsın… Pişmanlık duyarsın ama Nafiledir… Kalbindeki sızı geçmez bi türlü Ve bir adım daha… Az kalmıştır ölüme B |
duymak istemiyorum görmek istemiyorum hiç birşeyi
herşey bana seni hatırlatıyor sanki seviyormuşsun gibi konuşuyorlar biliyorum merek etme yine yalan sölüyolar sevmiyorsun gözlerin öle sölüyor..... |
yeniden bana gelip seviyorum deme
bu defa sana inanmamı bekleme seni bir zamanlar çok sevdim evet ama birdaha bunu benden isteme arkanda yıkık dökük bıraktığın bendim unutma sen bu kalbime sadece acı verdin şimdi gelip bana seviyorum bırakmıycam bida deme sence çok denemedik mi bunu olmadı işte daha fazla ısrar etme sevemiyorsun beni sevseydin eğer üzüpte arkana bakmadan terketmezdin sevseydin gözyaşımı akıtmama izin vermezdin sölesene nerde sevgin biranda mı sevgi doldu kalbin.. in |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:54 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.