![]() |
denizler kadar derin rüzgarlar kadar
serin senin en güzel yerin o güzel gözlerin bi gül kadar güzelsin aşkımla kalbimi delersin o güzel gözlerinle dünyalara bedelsin |
zaman yine gece yarısı yine seni düşünürüm
ıslak gözlerim camda belki gelir diyorum hani bir şarkımız vardır her onu söylüyordüm öyle seviştinki sevgilim seni unutamıyorum ZİYA ÖZSOY_47 17/03/2008 PAZAR.T |
Gitme sevdiğim
Beni buralarda bırakıpta gitme Yalnızım sanki seni beklediğim sokaklarda Yanar yüreğim,sessizce ağlarım Bütün anılar canlanı verir sanki,bitmemişler gibi yolunu gözlediğim dönecekmiş gibi... Gitme sevdiğim Beni bırakıpta gitme Severmi sence bu can bir daha Paylaşabilirmi sence bir kalple daha Ben sana deliler gibi aşıkken Sever mi sence bu yürek bir daha Katlanabilirmi sence bir sevdaya daha |
hatırlar mısın sevgilim seni ne çok sevdiği mi
düşündün mü hiç giderken benim sensiz öleceği mi aldığım her nefesin sebebi sana olan aşkım değilmiydi ne çabuk unuttun anılarla bıraktığın geçmişi başka yürekler verebiliyormu sana verdiğim değeri onlarda çekebiliyorlar mı benim gibi kaprislerini onuda alıştırdın mı yalanlarına beni alıştırdığın gibi hata yapsan bile bir bakışta titrettin içimi ne çabuk sildin geçmişimizi sevgili bir bakış mı öldürecekti bu büyük sevgimizi bitti sözün |
hala son aşkımsın sen
seni silip yoluma devam etmek istesemde senin yerini dolduracaklar belki ama seni unutmamı sağlıcaklar unutmak çözüm değil biliyormusun zamanı gelir unutursun ama içinde izi kalır yaranı kanatmaya çalışırlar.... seni hala sewiyorum.... unutma ilk ve son aşkımsın.... |
Hayallerimin idam edildiği,
Duygularımın topluca kursuna dizildiği, Günesin doğmayı unutup, Günlerin karanlığa büründüğü, Yüzlerce insanın ortasında, yalnızlığın hüküm sürdüğü bir yerdeyim şimdi. Ne yalnızlığın içindeki karanlıktan kurtulabiliyorum nede yüreğimdeki sevdayı yasayabiliyorum, Ben böyle bir yerdeyim sen gitmişsin, SENSİZİM! SENİ ÇOK SEVİYORUM... |
özlemini aşamıyorum
Yüreğim dalıyor uzarlara Güllerin açmadığı, Güneşlerin doğmadığı yerlerde Sebebini arıyor Sebepsizce Sıkıntıların ortasında yapayalnız, Sıkılıyor Ne konuşuyor benimle Ne de şikayet ediyor Yine o yalnızlık Aynı tanıdık hüzün Sensizken bir an bile Gülmüyor yüzüm Gönlüm esir düştü Özlemini aşmaya yetmiyor gücüm |
anlatamam sana duygularımı
senı gordumu karsımda dıılım tutulur konusamam bır anda gozlerım dolar aglayamam sana duygularımı anlatamam gozlerın bakıslarıyla sevdım senı o bakıslarınla yaktın ıcımı bır sans ıstemıstım tanrıdan uzakta olsa ne fark eder sevdıgım olsun yeter guldu yuzum dondu sansım sana vurldu kalbım kuslar kadar ozgurce sana uctu yuregım dudaklarımda adın yuregımde senın sevgın nefes alıyorum butun gun |
gözlerini önce kaçırdın gözlerimden
sonra sözlerini kaçırdın sözlerimden en acı olan yüreğinin gidişiydi benden gidiyordun yavaş yavaş geride neyin kaldığının önemi olmadan gücü yetmiyordu sevginin bu gidişe dur demeye gücü yetmiyordu zamanın bu firakı engelemeye seni bana getiren ne varsa gidişine bir yol oluyordu gidiyordun hemde benden bu kadar uzakken gidişine dur diyecek bir kelime varmıydı yeryüzünde vardı ise hangi sözlüğün hangi harfinde gizliydi , bilmiyordum bilmek is |
suskunluğumu bilip yalnıuzlığımı girüyorsan
sevdiğimi görüp çaresizliğimi biliyorsan hasretini hissettirip acımı dindiriyorsan bilki beni gerçekten çok sevmişsin |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:42 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.