![]() |
Seni Seviyorum Diyebilsem
Bana Aşıkmısın Diye Sorabilsem O Sıcak Tenine Bir Dokuna Bilsem Dünyalar Bana Sevgi Sunacak... Seviyorum Diyorum Yanılıyorum Sevmiyorum Diyorum şaşa Kalıyorum Sevsem Mi? Sevmesem Mi? Bende Bilemiyorum... |
ben seni hiç sevmedim ki
yorgun akşamlarda görüştüğümüz o *******i sevdim çiçekleri öpüşünü sevdim yolda kol kola yürürken gördüyün çocukları sevişini sevdim ben seni hiç sevmedim ki gittiğin zaman gidişini sevdim geldiğin zamanda evreni sevdim eylül *******inde yağmur altında sırılsıklam oluşumuzu sevdim beni sevdiğini söylediğin günü sevdim ben seni hiç sevmedim ki |
Seni görüp dokunamamak cok acı veriyor.
gözlerine bakıp askımı sana defalarca sölemek istiyorum... SENİ SEVİYORUM diye haykırmak İSTİYORUM Ama ne yapsam nafile sen hep kacıyorsun Artık kaldıramıyorum bunu!!! Ben öyle üç gün sevenlerden değilim!!! Sonuna kadar sevrim sen sevmesen'de Pişman değilim seni sevdiğim için... Sende öğrendim aşkı Askın ne kadar büyük olduğunu Sende yasadım acıyı Ağlamanın ne olduğunu Ne istersen iste!!! Seni unutmamı asla isteme... Seni böylesine severken |
Kolay mıydı?
Sana kelepçelenmiş kalbimi sökmek Kan akıtmak gözlerime, sonra terk etmek Söyle Damarlarımdan akan şeydin sen Hani olmazsa olmaz şu şey Kolay mıydı? Büyülenmiş, bir noktaya saplanmış hayallerimi Eskimiş, sararmış sevgi duvarlarımı yıkmak Söyle Her dakikada sözlerimden damlayan tatlı sözcüklerdin Hani duyuldukça duyulmak istenen şey Kolay mıydı? Yol almak benim saf, tertemiz çiçekli bahçemden Gitmeler kolay mı gelmişti bir an Cesaretler de kolay gelsin haydi bu |
NE ZAMANKİ,DENİZLER GÖL,GÖLLER DENİZ OLURSA,KAYALARDA NİLÜFER,
AĞAÇLARDA GÜL BİTERSE,GÜNEŞ KARARIR,AY ÇİMENLER ÜSTÜNE DÜŞERSE,İŞTE O ZAMAN::::: seni unutur başkasını severdim..... |
* Sevgi karanlık bir tünelde yakılan mum ışığı gibidir... Size
yolunuzu gösterir ama uzakta ne olduğunu söylemez.. * Seni seviyorum derken hiç yalan söylemedim, yalan söylerken hiç seni seviyorum demedim!!! * eğer bir gün sevmek istersen önce kendini sev daha sonrada istersen beni ama beni ;beni sever gibi değil kendini sever gibi sevmelisin çünkü ben seni öyle sevdim. gönderen:yalnız_adam |
Yanlızlığını Karların üzerine Yazdım
Güneş Doğduğunda Erisin Diye Yokluğunu Duvarlara Yazdım Boyandığı Zaman Silinsin Diye Hasretini Dağlara Yazdım Yeşerince Kaybolsun Diye Aşkını Kalbime Yazmım ölenedek Yaşasın Diye....? Yazan Nizamettin Aydoğdu |
dün yine aklımdaydın saatlerce,
önce ölümü sonra sensizliği düşündüm. birşeyler takıldı boğazıma ağlayamadı. ayırt edemedim ikisini farkı yoktu cünki birbirinden.ölüm sensizlikse sensizlik zaaten ölümdü.... |
seni seviyorum diyebilsem
bana aşkım diye sorsan o sıcak tenine bir dokuna bilsem dünyalar bana sevgi sunacak seviyorum diyorum anlıyorum seviyorum diyorum şaşa kalıyorum sevsemi sevmesemmi bende bilmiyorum DİYAR ÖZSOY 18.03.2008 |
bir uçurum kenarında olsam tutunacak bir dal olsa ve o dal sen olsan
ölmekten deyil seni kırmaktan korkarım |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.