![]() |
Güzel Sözler-16
' Sevgi her güzel şeyin başlangıcıdır... Sevmek ve sevilmek fiilleri ise fiillerin baş tacıdır... Başlarında taç ile dolaşanlar ise sevilmek için önce sevmeyi bilenlerdir.Sevilmeyenler ise sevmek fiilini ezberlemesi gerekenlerdir' 'Ben bu memlekette,ne köyler,kasabalar,şehirler ve bölgeler gezdim dolaştım,ne güzeller gördüm amma senin gibisini hiçbir yerde asla' 24.03.2005 Hüseyin Erdoğan |
Güzel Sözler-17
'Sensizlik yarı ölümmüş meğer,yaşadığımı hissediyorum seni düşlerimde görürsem eğer,bir kez bile olsa o güzel ellerini tutmak inan ki çok şeye değer,beni, bu bitkisel hayattan kurtarmak istersen sevdiğim,ne olursun yüreğimdeki bahar solmadan çıkıp geliver' 'Söyler misin sevdiğim,gözlerimle aydınlatabiliyor muyum yaşadığın bölgeyi,bakışlarımla ısıtabiliyor muyum hayatını sürdürdüğün kenti,acaba! değiştirebildim mi sizin oralardaki iklimi,sevgili küçüğüm,şimdi,senin dünyanda,mevsim hep bahar öyle değil mi? ' 25.03.2005 Hüseyin Erdoğan |
Güzel Sözler-18
'Sevmek ve sevilmek; hava,su ve besin gibi en temel ihtiyaçlarımızdandır.Sevgi ise bir çiçektir.Önce dikmek gerekir.Rengarenk açması,güzel kokması,solmaması ve kurumaması için de kökleri beslenmelidir' 'Hayat; otobanları,stabilize yolları,patikaları,iniş ve çıkışları olan,öylesine uzun bir yoldur ki sakın yoruldum demeyin,bir soluk alıp verin ama vaz geçmeyin ve kazanmak için mutlaka devam edin,mutluluğun ne de zor kazanıldığını görün ve kıymetini bilin,korumak için de mücadele edin...' 28.03.2005 Hüseyin Erdoğan |
Güzel Sözler-19
'Aşk; binlerce tür çiçek bulunan bir bahçedeki kokuları bir anda solumak ama dışarı vermemek,ciğerlerine hapsetmek ve orada müebbete mahkum etmektir' 'Sevgi; yüreklerde rengarenk açan,her gün değişik kokan ve hiç solmayan bir çiçektir' 29.03.2005 Hüseyin Erdoğan |
Güzel Sözler-2
'Dün gece,senin adını,aşkımı yazdım Akdeniz Sahilleri'ndeki kumlar üzerine, senden habersizce.Fark etmez, esen rüzgarlar kapatsa da üzerini,zaten,dalgalar bile öğrenmiş seni sevdiğimi...' 'Senin için her şeye hazırım hatta ölüme bile varım amma benden sonra hiçbir kimse seni benim kadar sevemez diye korkarım...' 'İnan ki hiç solmayacak bir gonca gülsün sen,dilerim sağlıklı ve mutlu yaşarız birlikte ebediyen...' Hüseyin Erdoğan |
Güzel Sözler-20
'Gözlerin bir Güneş,bakışların da bir ateş gibi.Aydınlattın dünyamı amma yaktın yüreğimi.Ben böyle aşkından yanıp tutuşurken,gelip bendeki yangını söndürmek varken,gönül bahçemdeki çiçeklerim göz yaşlarımla sulanırken,hiç mi üzülmüyorsun çekip giderken? Seyredebilecek misin beni, bitkisel hayatta yaşarken? Hiç mi için sızlamayacak,beni yaşama bağlayan sevgi köklerimi bir bir kuruturken? ' 'Yaşamak; soluk alıp vermek demek değildir.Yaşadığını hissedebilmek için,yarına umutla bakabilmek,her sabah Güneş'in doğuşunu heyecanla bekleyebilmek,paylaşmayı öğrenmektir.Önce sevmesini bilmek,sonra da sevilmeyi istemektir.Yani,yaşamak; aşk ve sevgidir...' 31.03.2005 Hüseyin Erdoğan |
Güzel Sözler-21
'Eğer,aşkın kökleri yüreğin derinliklerine kadar inmiş ise; yılın dört mevsimi hazan olsa da kuruması mümkün değildir.Sevda acı çektirse de kim bu acıdan kaçabilir ki? Aşk yüreğe düşmüşse,ayrılması ne ruhen,ne de tıbben mümkün olmayan yapışık ikizler gibidir' 'Gece uyku girmemişse gözlerinize,bir şeyler var demektir beyninizde.Hiç kaybetmeden danışınız yüreğinize.Dikkat edin sözlerinize.Artık,güzel sözdür sevdiğini acıtmadan vuran.Sevenler ve sevilenlerdir,güçlü olan, ayakta dimdik duran' 04.04.2005 Hüseyin Erdoğan |
Güzel Sözler-22
' Sen günüme doğan Güneş'im,*******ime çıkan Ay ve Yıldızlarımsın.Benim dünyamı yalnızca sen aydınlatır ve bir tek sen ısıtırsın.Sen benim vaz geçemeyeceğim ışığımsın...' ' ******* zifiri karanlık olsa da,sen yanımdayken ışıl,ışıl aydınlıktır dünyam.Yılın dört mevsimi kara kış olsa da,beni sıcacık ısıtır sevdam...' 12.04.2005 Hüseyin Erdoğan |
Güzel Sözler-23
'Sen öyle bir girdin ki dünyama,bilmem ki! kalbim dayanabilecek mi bu heyecana? Sen ne dersin buna? Bir güneş gibi doğdun kapkaranlık hayatıma,inan sen benim tek ışığımsın,ne olur sönüp de sakın ha beni teslim etme karabasanlara.' 'Sen benim,gönlümde esen meltem yelimsin,yüreğimde her sabah rengarenk açan,ömrümce solmayacak çiçeğimsin,sen benim günden güne daha da yeşeren hayallerim,ölünceye değin yaşayacağım gerçeğimsin,sen benimsin,ben de yalnızca senin,sen benim mahşerde bile bitmeyecek şiirimsin...' 27.04.2005 Hüseyin Erdoğan |
Güzel Sözler-24
' Yılın dört mevsimi rengarenk açan,her gün değişik kokan bir gülsün sen,yer yüzüne en güzel kokular yayılıyor senden,şırıl,şırıl sevgiler akıyor yüreğinden,pırıl,pırıl bir Güneş doğuyor gözlerinden,dilerim sen de sağlıklı,huzurlu,mutlu ve de umutlu yaşarsın ebediyen...' ' Sensizlik; günde bin kez ölmekmiş meğer,inan ki sevginden mahrum yaşamak susuzluktan da beter,bir gün beni bitkisel hayattan çıkarmak istersen eğer,bir defa bile olsa da beni sevdiğini söyleyiver yeter...' 02.05.2005 Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:29 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.