![]() |
Yaş döküldüğünde gözlerinden Yaprak döker yüreğim Ayrı kalmak senden Yaprakları dökülmüş ağaç gibi Çırılçıplak olur yüreğim. |
Belki de sen beni düşünmedin ama Ben seni her gece düşündüm Sensizdim üşüdüm Sevgisizdim Her gece zamansız düşündüm Seni ne kadar çok sevdiğimi Zamansız sessizliğimi Yalnızlığımı düşündüm. |
Yine yağmur vardı içimde, Yıkadı diye aldırmadım. Dün de yağdı, bugünde, Dünde aldırmadım, bugünde. Hasretini yıkayamamış gülüm, Güneşini yıkayamamış, İçimdeki sevgiye dokunamamış. Leke yapmış damlalar, Lekeyle adını yazmış, ama yalan yağmur, Dün de yağdı, bugünde, Her gelişinde aklıma, hançer gibi, Yıkanmadan duruyorsun, Çıkmayacaksın biliyorsun. Yine yağmur vardı içimde, Yıkadı diye aldırmadım. |
Yine yağmur vardı içimde,
Yıkadı diye aldırmadım. Dün de yağdı, bugünde, Dünde aldırmadım, bugünde. Hasretini yıkayamamış gülüm, Güneşini yıkayamamış, İçimdeki sevgiye dokunamamış. Leke yapmış damlalar, Lekeyle adını yazmış, ama yalan yağmur, Dün de yağdı, bugünde, Her gelişinde aklıma, hançer gibi, Yıkanmadan duruyorsun, Çıkmayacaksın biliyorsun. Yine yağmur vardı içimde, |
Bir özveridir ağlayabilmek Hayatla birşeyler paylaşmaktır Kalbinin kapılarını yeniden açmaktır hayata Yeni aşklara.. Belki de bana..... |
Bekle beni küçüğüm umudu karartmadan sevinci yitirmeden bekle döneceğim bir gün elbet bekle beni. |
Gizlice resmini öptüm. Parmak ucumla yüzüne dokundum usulca... Çok özlemişim seni! Ben sensizim, Ben kimsesizim... Daha ne kadar sürecek bu; Sensizliğim... Kimsesizliğim... |
İmkansızlıgı sevdim. Gözlerindeki nemin saflığını, gözyaşların duruluğunu ve iki dudağın arasında hayata hediye ettiğin nefesini sevdim. |
Neden sustu, neden konuşmuyor gözlerin, Hiç bu kadar ümitsiz olmamıştı sözlerin Gözlerinden akan yaşlar benimdir sevgilim Hıçkırıklarının sebebi, sahibi benim. Ayrılık olmasaydı yine böyle olur muydu? Sözlerin beni derinden vurur muydu? Yok yok! Bu kez de vuran gözlerin olurdu Nerdesin sevdiğim, nerdesin ölüm sebebim |
ÇOCUKÇA AŞK Seni özlemek geldi içimden Çocukluğumu özler gibi Babamın eve gelişini gözler gibi Sobanın üzerinde kızarmış ekmek Çaydanlıkta tıkırdayan çay İçmek geldi seni içimden Oh çekerek yudum yudum Ağlamak geldi içimden Hüngür hıçkırık çocukça Hiç neden olmasa bile Türlü kaprisler yaparak sana... Karanlıktan korktum da yine Yatağında uyumak istedim Sokulup kedi gibi koynuna Sıcaklığını duymak istedim Haydi evcilik oyna benimle Çamurdan köfteler yap bana Bu yaramaz bebeğine Ninniler söyle dizinde Haydi çocuk gibi davran bana Hiç olmadığım kadar çocukça Çocukluğuma ver bütün bunları Farzet ki - Çocukça aşık olmak geldi içimden... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:42 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.