![]() |
Seninim Artık
Tak ellerime tunçtan kelepçeyi Tak ayaklarıma prangaları yar ____________Sonra dinle beni Yık artık seni tutan engellerimi Yık artık savaşan kaprislerimi ____________Sonra çekil ve izle Yak kalbimi cehennem ateşi gibi Yak sevgilim o tükenmez aşkın ile ____________Sonra çekil ve izle Vur sana ait olmayan aciz kalbimi Vur kalbime aşkın zehirli hançerini ____________Sonra çekil ve izle Çak kalbimi kalbine ayrılmasınlar Çak kalbime bir kazık aşkın için ____________Sonra çekil ve izle Bak hayatın için de kayboluyorum Bak senin için yeniden doğacağım ____________Seninle olmak için |
Seninle Asla
Nefes alamıyorum artık Boğuluyor gibi oluyorum Ne bir sevenim kaldı Ne de sevecek gücüm Tozlanmış bir hatırayım Bir Allah'ım var benimle Derdimi dinleyen Allah'ım Elim telefona gitmiyor Özür dilemek istiyorum Ama sözleri seçemiyorum Senden vazgeçmek zormuş Yalnızlığıma mahkum oldum Bir Allah'ım var benimle Derdimi dinleyen Allah'ım Son mektubu yazmasaydım Pişman oldum suçluyum Ama senden umut yok Sen benimle sadece oynadın İnsan olarak bile saymadın Bir Allah'ım var benimle Derdimi dinleyen Allah'ım Seni sevmiyorum değil Hayal ötesi bir aşk benimki Ama sen beni sevmiyorsun Belkide sevmek istemiyorsun Ne zaman beni düşündün Bir Allah'ım var benimle Derdimi dinleyen Allah'ım |
Sensizliğe Çare
Aklıma düşer asi sevgililer Sevgilim nerede ben neredeyim Ağlamak geliyor içimden düşündükce Sensizliğe tek çare içki masası Sensizliğe tek çare sonsuz karanlık Kırılsaydı kalemim yazmasaydım aşkımı Yansaydı yapraklar ulaşmasaydı sana Artık kaçmıyorum ölümden bekliyorum Sensizliğe tek çare içki masası Sensizliğe tek çare sonsuz karanlık Herşeyi durdurdum bir kalbim kaldı Onu ben değil sahibi durduracak Seni gördüğümde sana verdiğim kalbimi Sensizliğe tek çare içki masası Sensizliğe tek çare sonsuz karanlık |
Sensizlikte Ben
Ziyan oluyor bir ömür, tutamıyorum Bedenim titriyor, engel olamıyorum Ruhum kayboldu, arıyor bulamıyorum Sensiz bu şehirde olmak istemiyorum Sensizlikte ben sadece rüyalardayım Gözlerim kapandı aşksız açılmıyorlar Dudaklarım sustu yalnız konuşmuyorlar Yıldızlar kayboldu sensiz parlamıyorlar Sensiz şu bülbüller dahi ötüşmüyorlar Sensizlikte ben geceye isyanlardayım Umutlarım tükendi artık yeşermiyor Saatler geçmiyor, zamanım tükenmiyor Ölüme olan dua dilimden düşmüyor Sensiz güller dahi bana güzel gelmiyor Sensizlikte ben ruhumdan uzaklardayım |
Sevdaya Veda
Suskun aşklar yaşadım Ölüm sessizliği içinde Kader dedim ve güldüm *******i yalnız yürüdüm Biz sevdanın askerleri Siz yalnızlığın neferleri Aşka susamış yüreğimde Sen olmalısın bedenimde Engelli yollarda yürüdüm Durmadım inat ettim sadece Sana ait ruhum ve bedenimle Bak yine ayrılık geldi bize Saatler geçmesin dursun Güneş batmadan doğsun Yıldızlara lanet okunsun Ezanlar ardımdan okunsun Ahım sadece geçen güne Sevdam destan dillerde Dur biraz daha kal benimle Sabaha ayrılık var istemesemde |
Sevdiğime Gece Güneşime
Düşünce zindanında mahkum oldum Ranzada uyuyup uykusuz kalkıyorum Tüm bir gece seni düşünüp duruyorum Arada bir sigara yakıp efkar kovuyorum Seni ben nefes almak gibi seviyorum Bazen dost elleri geliyor omuzuma Bir rahatlık veriyor yorgun ruhuma Seni anlatıyorum dost bildiklerime En güzel şarkılara beste oluyorsun Seni ben su içmek gibi seviyorum Yalın ayaklarım ile koşuyorum çöllerde Kızgın kumlar ayaklarımı yakıyor acı ile Önüme engeller çıkıyor ama yılmıyorum Yıldıramıyorlar sana doğru koşmaktan Seni ben Mecnun misali seviyorum Kanım düşünce toprağa gideceğim Belki bir daha asla geri dönmeyeceğim Seni gökyüzünden izleyeceğim her an Yağan yağmurlar gözyaşım olacak Seni bu deli aşık ölünce dahi sevecek |
Sevecekmisin?
Sensiz karanlıkta boğuluyorum Güneşi görmeden uyanıyorum Yalnızlığıma teselli arıyorum Artık hayalinde yetmiyor bana Bir gün seveceksin diye bekliyorum Kahpe dünyanın inadına ağlamıyorum *******i sokakları dolaşıyorum Sebepsiz yere arıyorum hiç olanı Beklide istemeden seni arıyorum Sana koşmak istiyorum bazen Ayaklarım izin vermiyor bana Dur diyorlar üzülmeyeceksin artık Sen istesen de biz izin vermeyiz Sen kaçarsan biz bırakmayacağız Dolunayda senin resmini çiziyorum Baharda çiçeklere seni soruyorum Soğukta aşkın ile ısınıyorum Yaz akşamlarında sıcak basıyor Yüzünü düşünüp ferahlıyorum Anla artık kabul et beni Seni senden çok seviyorum Sana her şeyden çok hasretim İzin ver bana gel artık ne olur Uzun bir ömrü beraber yaşayalım İnsanlara inat üzülmeyelim Aşkımız destan olsun dillerde Sonu hüzünlü bitmeyecek aşkımız |
Sevgililer Günü
Yazdığım satırlar da mutluluğu aramayın Hatta tebbesüm etmeyin asi sözlerime Ben sevgiyi yaşamadım diye suçluyum İnanın ben dün sizin gibi yaşayamadım Sevgililer günü diyorlar ama ben yalnızım Sevgililerin aldığı nefesi nasıl paylaşayım Nasıl onların gününde hüzünle yaşardım Çekildim inzivaya yaktım bir sigara daha Derin-derin çektim havada olan sevgiyi Hapsettim çiğerlerime salmamak üzere İntihar mektubu yazmaya mecalim yoktu Bu yıl da bir gün eksik yaşadım faniyi Elbet gelecek zamanı, sevdalanacağım İşte o zaman günleri iki misli yaşayacağım Şimdilik adım Siyahii kalsın gücenmem Şiirlerimi karanlık gece sinesinde saklasın Karanlığa inat bende karanlıkta yaşayacağım *******i güneş doğana kadar bekleyin beni |
Sevgiliye Mektup
Yine bir sabahı buldum Tek dostum olan sigaramla Ufukta güneşin kızıl maskesi Kuş sesleri sanki bir şarkı gibi Hayal meyal hatırlıyorum seni Senle beraber geçen günlerimi Gittiğin gün saçların omuzlarındaydı Sarı ama içinde siyahlarda vardı Daha gençtik o vakitler Ne saçımda beyaz vardı Ne vucudumda kırışıklıklar Şimdi özlüyorum o günlerimi Ama zaman bu dur deyince durmazki Oda da hafif bir karanlık var Hep gece olsun istiyordum Belki bana geri dönersin Hiç gitmemişsin gibi hayal işte Geçen arkadaşlar söyledi Evlenmişsin çocukların bile olmuş Mutlu olmana çok sevindim İstemem göz yaşı dökmeni,benim gibi Yine gevezeliğim üstümde Neyse kendine ii bak Dönersen ben buradayım.. |
Sevgiliye Son Soru
******* seni anlatır oldu artık Sabaha isyan vardı bende asice Böyle aşk olmazdı kalbimde asla Sana bağlanmaktı korkum benim Artık korkmuyorum sevgilim Çünkü seni sevmek istiyorum Akşamları artık hüzünlü değilim Herkes aşk yaşarken ağlamıyorum Artık benimde bir aşkım var Önceleri korkardım yalnızlıktan Artık korkmuyorum sevgilim Çünkü seni sevmek istiyorum Sabahları mağrur değilim artık Banada günaydın diyen var Çiçekler dahada güzel kokuyor Korkardım önceleri kururlar diye Artık korkmuyorum sevgilim Çünkü seni sevmek istiyorum Yağmurda ıslanmak istemezdim Artık ıslak aşk şarkıları söylüyorum Aşıklara merhaba diyorum sevinçle Hasta olmaktan korkardım ıslanınca Artık korkmuyorum sevgilim Çünkü seni sevmek istiyorum Artık seni sevmek istemiyorum Çünkü senin için çıldırıyorum Sana aşık oldum vazgeçemiyorum Sana son bir soru soruyorum aşkım Ben eminim artık seni sevdiğimden Benimle evlenirmisin gece güneşim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:27 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.