![]() |
Öyle senden çok uzaklarda degilim, görmesini bilen gözlerin bakisindayim ; belki sana senden daha yakin biryerde yani çarpan kalbinin her atisindayim...
|
GÖZLERIN DILI VARDIR GÖRMESINI BILENE HAYAT ÇOK GÜZELDIR SEVMESINI BILENE.
|
AYRILIK BILE AGLARDI AYRILIGI YASASAYDI UTANIRDI ETTIGINDEN FELEK ASKI TANISAYDI.
|
Kuslari çok seven bir çocugun kaçmasin diye simsiki sarildigi serçe yavrusunun biraz sonra öldügünü fark edisini çocugun gözyaslarini ve...Seni kaybeden beni anlayabilirmisin.
|
O vefasiz kalbin hissetmesede.. Sana bu sarkiyi dinletecegim.. Bu askin ugruna ömrüm bitsede.. Sana sevmeyi ögretecegim...
|
Seni ne kadar seviyorum biliyor musun? Söz verip de tutmadigin günler kadar, beni beklettigin saniyeler kadar, bana sevgiyle bakmadigin an kadar, uykularimi kaçirdigin ******* kadar, sonunda anladim senin de beni ne kadar sevdigini zalim...
|
Gecenin karanliginda, günesin isiginda, Suyun damlasinda, selin coskusunda Kimi yanimdasin kimi rüyamda Ama hep aklimdasin sakin unutma......
|
Degerli olanlar gelisleri ile bosluk dolduranlar degil! Gidisleri ile bosluk yaratanlardir...
|
Ne dil yeter seni anlatmaya, Ne göz kiyar sana bakmaya, Ne ellerim dayanir sana dokunmaya, Ne kollarim uzanir seni sarmaya Hiç ömür yeter mi? Bir sen daha bulmaya bitanesi...
|
Unuturum desemde inanma sakin.Ömrüm boyunca kalbimden silinmez adin.Bunca sevgi ugruna yok çalsada kapin.Benim olacagin gün yarindan daha yakin...SEVGILIM
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.