![]() |
İstemesem... Uzanmasam onlara doğru... Avuçlarımı açıp yalvarmasam
Allahıma, bu kadar uzak hissetmiyorum onları. Attığım her adımda uzaklaşmıyor hayallerim o zaman. Hayat bana hiçbir zaman çok istediğim şeyleri vermedi. Çok istemek başarmanın yarısıydı hani! Öyle öğretmişlerdi bana... Başarmak... İmkansızı başarmak mucize değil miydi? Peki ne istiyor hayat benden, kimsenin yapamadığını mı? İmkansızın yenilmezliğini alt etmemi mi umuyor, bana istediklerimi vermek için? Ben sanmı |
Sen varken de aradım seni,
yokluğunda olduğu gibi, belki seversin diye beni, çözmeye çalıştım seni.... karanlıkta aradım seni, korkmadan, soğuk kaldırımlarda aradım, bıkmadan, artık bıktım yokluğundan, soruyorum seni, her tanıdığından.... sensizliği kaldıramam bilirsin, bilirsin de nerdesin, sen şu yarama tek çaremsin, sen hergün ağlattığın yüreğimsin.... satırları senle doldurdum, her geçene seni sordum, hiçbir şeyden değil, sensizlikten yoruldum, artık kalbime adını koydu |
Ne zaman seni düşünsem içim ürperir
Seninle geçen her saat, her gün gelir aklıma Bir akşam vakti gelir bir deniz kıyısı gelir O eşsiz hatıralar bütün gelir aklıma Ne yapsam unutamam yaşadığımızı Sevgindi sevgilerin en yalansızı Şimdi nerde bir gül görsem kırmızı Dudaklarımı uzun uzun öptüğün gelir aklıma Bir çıban büyürcesine ortasında gecenin Dolar yüreğime hüznü seni sevmenin Dünyada ne benim yerim var artık ne senin Ağlarım başucunda ölümün gelir aklıma. |
sen bir yerde ben bir yerde
kalplerimiz birbirimiz için atar durur sadece seni düşünür bu saf gönlüm bu kalbim senin için çarpar ben halen sana aşığım başkaları dioki köprünün ardından çok sular aktı diolar ama ben ne yapayım seviyorum. E:İLBASMIŞ |
Penceremi araladım rüzgarlarla öpücük yolladımşimdi pencereni arala
öpücüğü yakala yanağında hissettiğin anda bana çağrı yolla...seni seviyorummm |
Unut Kalbim ü
Adını Bile Unut Yak Içinde Kalmasın Ne Aşk Nede Umut Gün Olur Hasret çekilier Gider Sabret Hayat Sorar Hesabını Yaşanmadı Farzet.... |
Hayat çok acımasız
Kısa ve anlamsız İhanet etti yine bana Dedim ya hayat çok acımasız Bu hayat böyledir dostum Ummadığın anda sırtından vurur Unutulmaz dediğin anlar unutulur Dedim ya hayat çok acımasız Unutmaz dediklerim unuttu Bırakmaz dediklerim terkedipte gitti Yine bana ihanet etti Dedim ya hayat çok acımasız Adı anıldığında dostum dedim Adım anıldığında tanımam dediler Dedim ya hayat çok acımasız diye İnsanlar hayattanda acımasız:( |
Bir Sefil Rüzgar Esince
Güneş Gidip Ay Gelince Yıldız Körelip Sönünce Beni Hatırla ...mühür Gözlüm.... Bildigin Yollarda Kaybolunca şişeleri Kırıp Aglayınca Başını Egip Usulca Beni Hatırla .....zeytin Gözlüm.... Haykırıp Daga Taşa Düşünce Suya Aşa Kalınca Yanlız Başına Beni Hatırla Canımın Içi ışıklar Sönünce Birden Bire çöküp Bir Köşeye Dizinin üstüne Yaşlı Gözlerinle Beni Hatırla .....sevdicegim... Sevdiklerin Senden Kaçınca Tek Başına Yanlız Kalınca Adını Herkez |
sen gittiğinden bu yana üşüyorum
o çok sevdiğin yeşil kazagımı giyiyorum kokun sinmiş aklıma sen geliyorsun,özlüyorum... gittiğin günden bu yana ellerimi bile ısıtamıyorum... sobanın alevinde ısınayım diyorum olmuyor! avuçlarında ısıttıgının yerini tutmuyor gece yatağıma uzanıyorum,yine üşüyorum... sensizliğin nöbetleri alıkoyuyor titriyorum! yine çaresiz yine isyankar... sensizliği giyiyorum üzerime.... duvarlarda sesin yankılanıyor, çıldırıyorum.. elim uzanıyor telefone arayamıyorum |
Gözlerinin rengine hayranim Ne güzel
aydinlatıyor yüzünü Sanki bahar geliyor gülüşünle Ruhumda aciyor güllerin Mutluluk sensin san ki İnan tek hayalim oldun Sersemken aşk sarhosu oldum Deliyken sevgi şiiri oldum Yani aşkin derbederi oldum be Şimdi gel benim ol desem gelirsin biliyor |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:27 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.