![]() |
Birer birer, biner biner ölürüz
Yana yana, döne döne geliriz Biz dostuda düşmanıda biliriz Vurulup düşenler darda kalmasın Çünkü isyan bayrağıdır böğrüme saplanan sancı Çünkü harcımı öfkeyle, imanla karıyorum Ve kederin Ve solgun yüzlü işçilerin üzerine Dağ başlarının hırçınlığı savruluyor benden Çünkü beni ateşiyle dimdik tutan kin Çünkü benim gözbebeklerimde tutuşan şafak Miting afişleri cesur pankartlar Ve binlerce militan Derin denizlerin aydınlığı Zorlu sabahlar Gökyüzü ve |
Buna nasıl ayrılık bu nasıl veda
Gözlerin kal diyor dudakların git Bakışın anahtar gözlerin kilit Ellerin aç diyor dudakların git Ayrılık dönüşü olmayan nehir Yalnızlık yıkılmış bomboş bir şehir Kaç sevda kül oldu böyle kimbilir Gözyaşın kal diyor dudakların git. Gidersem bir daha dönmeyeceğim Kalırsam kalbime yenileceğim Çözemedim seni delireceğim Gözlerin kal diyor dudakların git Duvardan insin mi resimlerimiz Yabancı olsun mu isimlerimiz Ya o deli dolu gecele |
ÈrQêQLèR aLìnMâyìn aMa ....
êY êrKêKLêR NâMúS NêDir BîLmêYêNLêR YûZsûZ âDî SéRéFsîzLêR 2 MîNî êTêQ gÓrûNcê gÔzLêRí DôNer BâCíSîNdâ gÔrSéLêR DôVêrLêR KîZ âRKâDâ$i GîYêrSê ôrTêrLeR KîZ DêGíSmêSSê ZîLLî DerLéR CâNíM BâLiiM GûLûM DérLer êLDê éDîNcê SîQTîR êDêrLêR HâNí NâHmûStâN BâHsêDénLêr GêNc Yâ$Tá âRâBâ âLMâK íCíN GîDêRLêR êRóiN DâGîTirLâR KêNdiLêRîNî âDâM SâNírLâR HâVâLi HâVâLi GêZêrLêR ôRDâ BúrDâ SûrTêrLêR KênDîLeríNí TâRkâN ZâNNêDêrLêR ôYsâ CôGûNûkLâ Bii b0K |
seni ilk gördüüm günden beri seviyorum kalbim senin bana duydun
sewginin kırıntıları gibi yorgun ve kızgın ama olsun seni yinede seviyorum yaz aşkım |
Gelicem dedi hiç bir şey demeden gitti,
Aylar yıllar geçti bir kere bile aramadı. Ne zaman arasam yüzüme kapttı, Neredesin yaz aşkım. Neredesin tek varlığım! |
aşık olunca kalp çarpar
onu görünce karşında kalpbin şıkışır elin ayağın bir birine girer belli olmaz ne yapmaya çalıştığını |
sensiz nefes alamam demiştim
ama alıyorum sensiz yaşayamam demiştim ama yaşıyorum sensiz ölürüm deiştim ama ölmedim yüreğimi yakan gidişin değil ihanet edip gidişin hatırlıyor musun? yeminler etmiştik sözler vermiştik hiç mi hiç ayrılmayacaktık bir sonbahar yağmurunda yapraklar gibi savrulduk sevdiğim ne zaman sonbaharda yağmur yağsa bizim ağacımızın altında ilk öpüşmemiz aklıma geliyor ne olur deniz gözlüm geri dön sensizlik çok zor geliyor bu bedenime ne olur bitanem ne olu |
sessizlikteyim...bir kuşun kanat çırpışıyla raks eden yağmur
damlalarının eşlik ettiği bir sessizlikteyim.bir serçenin cıvıltısı ve kanat çırpınışlarıyla dinleniyor ruhum.Bir yandan yağmur çiseliyor,temizleniyor;günahlarından arınıyor ruhum..Ağlasam kimse anlamaz,yüzüm gözüm sırılsıklam..Belki gözyaşı belki de ruhumun ecel terleri..Zaman geçtikçe hızlanan yağmurun,derin bir sessizlik ve alacakaranlığın tam da ortasında son demlerini yaşıyor hayatım..Kim bilir belki de bana ağlıyor gökler!?Gözler |
Hayatta bir kez gittiğinde asla geri dönmeyen üç şey;
-zaman,sözcükler ve fırsattır Hayatta hiç bir zaman kaybedilmemesi gereken üç şey; -barış,umut ve dürüstlüktür. Hayatta en değerli üç şey; -sevgi,kendine güven ve arkadaşlardır. Hayatta hiç emin olunmayacak üç şey; -düşler,başarı ve zenginliktir. Hayatta insanı geliştiren üç şey; -çok çalışma,samimiyet ve başarıdır. Hayatta insanı mahveden üç şey; -çaresizlik,gurur ve öfkedir.......! |
Dalgalar seni getiri mi? Bir gün
rüzgar esintisiyle sahile vurur musun? güneş ısıtır mı? Senin gibi hiç bir şey yerini tutmuyor kimse senin gibi doldurmadı kırık kalbimi ve sen bir tanem her zaman benden kaçtın gölge gibi peşinden geldim ama arkana bile bakmadan hep gittin kayboldun karanlıkların içinde deli gibi heryerde seni aradım sokak aralarına baktım her köşe başında seni aradım ama yoktun hayatım hep seni aramakla geçti sonunda ömrümde bitti........ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:45 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.