![]() |
yüregim yaralı bir kuş gibi çırpınmakta
sen yoksun yine........ sensizlik kadar acıtan şey yok inan bu yüregimi çok zor be bitanem zor.................... keşke alışmasaydım sana keşke baglanmsaydım sana belki de yasak oldugun için çekici gelmişindir bana yoooooooooo hayır asla istesemde haykırsam da aglasamda vazgeçemiyo bu yürek....... girmiş bir kere sevda kurşunu çıkmıyo o kurşun beni öldürmeden çıkmayacak . inan yüregim sana karşı ne hissettigini bile bilmiyo s |
Birgün bu beden göçüp gidecek,
Kimisi üzülüp kimi gülecek, kimbilir ardımdan neler denecek; O zaman değerimi anlayacaklar... |
Bu şehrin bütün sokaklarına sinmiş yalnızlığım,
Sensizliğin köşe başındayım Avuçlarımda kırık dökük pişmanlıklar, Avuntusuz çıkmazlara yürüyorum Bütün umutsuzluğuma inat,yine YİNE SENİ ARIYORUM Dudaklarımda bildiğin o ıslık Sokak lambalarına sığınıyorum Hafiften bir yağmur ağlıyor benimle, Bir deli rüzgar saçlarımda,yanlızlıktan üşüyorum Bulamıyacağımı bile bile,yine YİNE SENİ ARIYORUM Anlatacak nelerim var bir bilsen, İçimde ihtilaller kopmuş, Kendimi sürgüne verdim Mutlulu |
aşk kalemle değil kalbindeki kanla yazılır
aşk kalemle değil sewgiline olan sewdayla yazılır aşk kalemle değil onu sewdiğingün yazılır aşk neden kalemle yazılmaz çünkü kalemle yazılan herşey sinilinir ama kanla we sewdayla yazılan aşk hiç bir zaman ne akıldan ne göznülden silinir....!!!!! |
sen gittin gideli uğramadı evimize mutluluk
anılarımızı sandığa kaldırdım alışamadım yokluğuna gittin... herşeyi silip yüreğimi söküp gittin canımı acıtsın diye anılarımızı bırakıp gittin alışamadın yokluğuna her yerde senin kokun her yerde senin sesin her yerde senin sözlerin alışamadım yokluğuna şimdi geçtiğimiz sokaklardan geçiyorum yalnız başıma seni soruyorlar bana gitti diyemiyorum alışamadım yokluğuna bu akşamda sensizliğe içtim kaybettikten sonra anlıyor insan meğerse |
en güzel rüyalarda gezerken
uyandım bir kabusla yoktun yanımda mektup bırakmışsın masa üstüne ayrılık mektubu ağlamak istedim satırlarında ağlama demişsin kelimelerinde maziyi düşünme demişsin seviyorsa beni lütfen dediklerimi yap demişsin küsmek istedim hayata kendimi bırakma demişsin beni bir daha bekleme demişsin kalbini başkasına ver demişsin ne olursa olsun beni unut demişsin ben seni unutamam ben kalbimi başkasına veremem çünkü o kalp sende seni sonsuza kadar bekleyeceğim |
ben senin için söylenmiş bir cümleyim,noktamsın!sensiz bitemem.sen
olmadığında hayallerini kuruyorum senli zamanlarımının böyle tükeniyoru,adını sayklıyorum diyorum ki gelse diyorumki hiç gitmese sevgilim sen benim planım,amacımsın uzaklaştığımda hemen dönmeli yaklaştığımda aklıma girmelisin: eğer sevgi, sevmek diye anlatılırsa benimki ne çünkü ben senin kokunu hayal edebiliyorum yani yüzünü değil senin bile bilmediğin kokunu tasarlıyorum aklımda kotladığım tanıdık kokunu insanlar seviy |
Birgün öleceksem eğer...
Kollarıda ölmeme izin ver Birgün öleceksem eğer... Son sözüm adın olsun izin ver Birgün öleceksem eğer... Cenazeme ağlamadan gel Öldüğüm zaman beyaz kefenime, İsmini işle göz renginle... |
sadece gel,uyan derin uykularından
bil sevildiğini ama candan ölesiye ön kabullerden sıyrılarak gel farketmez her ne olursan yine de gel çaresizliklerini bırak amaçlarını kuşanarak gel bisiklet hediyesi alam çocuğun neşesiyle katıl bizlere... bak ve gör yaşam ümitlerimizi modelle elde ettiğimiz mutlulukları sevinçleri,beklentileri,gözlemle yaşadığımız hayalleri hayata tat katma teknolojilerini ansızın ufkun açılacaktır sevmenin,yaşamanın anlamı farklılaşacaktır her şey daha baş |
seni uzaktan sevmeyi,
sana bakmadan görmeyi, seni duymadan dinlemeyi, gözyaşlarımla gülmeyi, kavuşmak için sabretmeyi öğrendim. ama sensiz olmayı... asla öğrenemedim aslaa........ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:33 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.