![]() |
Aşk Nedir Bilir Misin???
Bnce Aşk; Severken Acı çekmek, Ama Yine De Vazgeçmemek, Kerem'in Leyla'dan Vazgeçmediği Gibi Sonu ölüm De Olsa Onu Bırakmadığı Gibi Sevmesini Bilen Kişide Bunlar Aşkı Büyütür Zaten Içinde Kerem Leyla'ya Kavuşamadı Için; Aşkı Dağlar Kadar Olmadı Mı? Acı çekmeden Kavuşsaydı, Bu Kadar Sever Miydi Aslıyı?? Aşkı Dağları Deler Miydi??? Söyler Misin Sevdiğim Sen Beni Sevmesen; Yaban Elde Dayanabilir Miydin??? Aşk Büyür Müydü Bnden Uzakta Olmasan Sölesene Sevdi |
Yok artık başımda aşkın belası
Bir izin kalmadı kurduğun düşde Kapandı gönlümde sevda yarası Unut diyordun ya unuttum işte.... Sensizde düşermiş takvimden günler Zorlasanda anmaz adını diller Giderim sanmaki bu gönül özler Unut diyordun ya unuttum işte.... uzaklaştı gönlüm her hatırandan kalmadı senden iz geçen zamandan çoktan küle döndü alevli yanan unut diyordun ya unuttum işte.... |
gonlune dusmeden bir damla ates
kahredip kendini uzme arkadas ask aci saraptir kadehi dudaktir icersen izdiraptir goz yasin silinmez kiymetin bilinmez sonu bir ayriliktir basinda eserse bir deli ruzgar gezersin sonunda hep diyar diyar |
Sen dindiremediğim bir özlemsin
Şiirlerimi süsleyen bir aşk meleğisin Labirentlerimde çıkış yolum,ufkumda bir ışıksın Kalbimin derinliklerinde gizli bir yara Geçmeyen günlerde ara sıra vuran bir sancı Beni hayata bağlayan tek ilaçsın Sen benim vazgeçilmez gerçek aşkımsın Dinlediğim şarkılarda yalnızca sen varsın Sen benim dört mevsim içimde ilkbaharımsın Dilimden taşıdığım kanımsın Bana en az benim kadar yakınsın Sen sende değil ki HER AN bendesin!!! |
hayat gordugun gibi güzel olsaydi
dunyada dert denen bir sey olmazdi sevenler sevilip mutlu olsaydi meyhaneler böyle dolup tasmazdi seni sevdigim gibi sende sevseydin beni boyle yakan hasret olmazdi vefasizligina care olsaydi simdi gozlerimde yaslar olmazdi |
Soluyup kesik kesik
Rengi yüklenir çöker Kervandır çanı eksik Çankırı'da tepeler. Bir garipçe iş olur Meyva dalda kuş olur Yamalar nakış olur Benek olur bereler. Kaya bile şimdi tül Diken de bir çeşit gül Dünyaya küskün gönül Kapısını aralar. Işıklar ipek olur Yapraklar çiçek olur Çalılar petek olur Dolar kuru dereler. Ana evlendir bizi Bak renk renk, dizi dizi Dallar asmış çehizi Tamamlanmış töreler. Ürperen bahçelerde Bir içkidir keder de Gökte kanar gider de |
Bir gözyaşı damlası aşk
Suskun hasretimin sessiz çığlıklarında Ağlayan kalbimin Özlem dolu gönlümün yanında Çırpınan küçük bir yürek aşk! Hayalini kurduğum boş *******de Sensizlikten yandığım bu boş şehirde Akan gözyaşımda, çarpan kalbimde Bir deli rüzgar, bir duygudur aşk Bir garip sızı, bir gözyaşı damlası aşk... bu arada şiirlerimi okuyan herkese çok teşekkür ediyorum.son zamanlarda beni merak eden , benimle tanışmak isteyenler çoğaldı(bunun için herkese tekrardan çok teşekk |
seni tıpkı bir beyaz güle benzetiyorum
hayatımı aydınlattın diye seni tıpkı bir neşeli çocuğa benzetiyorum beni sevindirip mutlu ettin diye seni hayatın ta kendisine benzetiyorum hayatımı bana geri verdin diye |
gel hadi gel daha ne duruyorsun,halime iyi bak,gözlerimin içine bak
gözlerim bile senden başkasını görmüyorum diyor. akan göz yaşlarıma bak,o akan göz yaşlarım bile sensizliğin göz yaşları.kalbimin haline bak o'da senin aşkınla yanmış,senin için atıyor.sen yoksan bende yokum diyor yüregime bak,yüregim bile caresiz,bu caresizlik senin caresizligin. beynime bak,birşey göremezsin,acta bak, seni düşünürken o bile sensizlik hastalıgına yakalandı cigerlerime bak sarardı soldu, o bile isyan etti, |
Aşk;
Koskocaman bir yalan Bazen, çöllere düşüren, bazen de dağları deldiren Kavuşmasız kuruyan ırmaklarda yüzdüren Aynada yaşlanan yüzünü seyreden Koskocaman bir yalan dünyada gülümseten Aşk; Koskocaman bir yalan Boran kuşunun gözündeki üç damla yaşı akıtan Dümeni olmayan bir geminin kaptanlığını yaptıran Elimdeki kadehin içine bir parça kan damlatan Ve o kadehte yüzmesini bilmeyeni yüzdüren Aşk; Koskocaman bir yalan Neden diye her sorulan soruya yanış cevap veren |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:13 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.