![]() |
Ben sana mecburum bilemezsin
Adını mıh gibi aklımda tutuyorum Büyüdükçe büyüyor gözlerin Ben sana mecburum bilemezsin İçimi seninle ısıtıyorum. Ağaçlar sonbahara hazırlanıyor Bu şehir o eski İstanbul mudur Karanlıkta bulutlar parçalanıyor Sokak lambaları birden yanıyor Kaldırımlarda yağmur kokusu Ben sana mecburum sen yoksun. Sevmek kimi zaman rezilce korkuludur İnsan bir akşam üstü ansızın yorulur Tutsak ustura ağzında yaşamaktan Kimi zaman ellerini kırar tutkusu |
Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan. Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol; Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol. Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli, Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli. Biçare gönüller. Ne giden son gemidir bu. Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu. Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler; Bilmez ki, giden sevgililer dönmeyecekler. Bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden. Bir çok sene |
seni sevdiğim ve sana emek verdiğim günleri arıyorum şimdilerde
ama bir türlü bulamıyorum nedenini kimse bilmiyor sadece ben biliyorum seni sevdiğim güne lanetler okuyorum "nereden sevdim" diyorum kendi kendime ama şunu çok iyi biliyorum "SENİ BOŞ YERE SEVDİĞİMİ" sen bırakınca anladım |
Bu Nasıl Ayrılık Bu Nasıl Veda
Gözlerin Kal Diyor Dudakların Git Bakışın Anahtar Gözlerin Kilit Ellerin Aç Diyor Dudakların Git Ayrılık Dönüşü Olmayan Nehir Yalnızlık Yıkılmış Bomboş şehir Kaç Sevda Kül Oldu Böyle Kimbilir Gözyaşın Kal Diyor Dudakların Git Gidersem Bir Daha Dönmeyeceğim Kalırsam Kalbime Yenileceğim çözemedim Seni Delireceğim Gözlerin Kal Diyor Dudakların Git Duvardan Insin Mi Resimlerimiz Yabancı Olsun Mu Isimlerimiz Ya O Deli Dolu *******imiz |
Sabahları seviyorum,
insanları seviyorum, filmleri ,şarkıları , kitapları,sıcak ekmeği, kalabalık sofraları,çikolatayı, minicik bebekleri, rüzgarda yaprak olmayı, *******i yıldız olmayı, yaz gecesinde yağmur olmayı sevdim... Ve en çokta seni sevdim, Hep yokluğunda... |
Bir sevgili buldum yıllardan sonra
Gözleri saçları sana benziyor Dilinde şarkılar öyle güzel ki; Her adım atışı sana benziyor. Kalbimi adadım ben artık ona, Bütün şarkılar armağan ona. Bir gece yarısı geldi yanıma, Kalbimi yakışı sana benziyor... |
Hasreti budadım körpe umutlarda,
Sallanıyorum bağ bozumu akşamlarda. Birleşirim hasretle rüyalarda, Seni çekerim sensiz ayazlarda. Bıçağım keskin ve acımasız, Saldırır uzayan hasret dallarına. Bir duman tüttürürüm tozlu yollara, Seni isterim sensiz dağlarda. Ne zor, ne acı, dayanamıyorum, Kolaylık bu ya hep ağlıyorum. Nafile dostum ne edersen et, Seni inlerim sensiz canlarda... |
Sana yıllar sonra rastladım
Görmeyesin diye hemen saklandım Elinden tuttuğum bir çocuk vardı Sana baba diyordu Batkımda ağladım Demek evlenmişsin Çocuğun olmuş O pembe yanağın sararıp solmuş Bu fani dünyanın kanunu buymuş Kaderime isyan ettim ağladım Peşinden yürüdüm sen görmüyordun İçimden bir dönüp baksa diyordum Bir anda çocuk elinden kurtulup kaçtı Onu benim ismimle Çağırıyordun baktım ağladım Demek beni bu kadar sevmişsin O anda bir kere daha ölmek istedim Sana mutlu |
ATEŞ GİBİ
Fidan boylu esmer güzeli Şaşkın şaşkın gezer durursun Zaten doğuştan güzel Kara gözlüm gezer durursun Anladım ki o sevdalı Nazik eli ince beli Gözleri yağmur seli Bakışları yakar durur Yaradan güzel yaratmış Saçlarını omuza atmış Onu üzen güneş batmış Ateş gibi yakar durur Necip der yüreğin yara Bu uzun kaşlar kara Uğra dedim ara sıra Bakışları yakar durur |
CANIMSIN
Sen canımsın Damarımda kanımsın Sensizlik dünde kaldı Bugünüm yarınımsın Bu bendeki sen Hep yaşayacak Senin sevginle Dolup taşacak inan Senden başkası hiç olmayacak Belki bir köşede Sancılar tuttuğunda Yüreğimde hasretin Çığlık çekeceğim ama Seni unutmayacağım Senden başkası Zaten olmayacak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:00 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.