![]() |
Gel desem gelir misin?
Bitirir misin içimdeki hasreti Sarılır mısın boynuma Karşıma ilk çıktığın anda Bakar mısın gözlerime Umutlara dalar gibi sessizce Öper misin dudaklarımdan Nefesimi içinde hissederek Tutar mısın elimden Birlikte yol alarak yarınlara Kalır mısın yanımda Geçmişi ardında bırakarak Evlenir misin benimle Hiç düşünmeden "evet" diyerek... |
Sebebi yok sensizliğimin, yalnızlığımın
Esaretim hep boşuna, sevgiye aşka Lamı cimi kalmadığı artık yalnızlığımın Mevsimler bile değişirken her saat başka başka Aykırı düşler gözümde, gönlümde sonsuz umutlar Kestiremediğim sonuçlarla yüklü görünmez ufuklar Asla emin olma!, bir gün sevdiklerin de unuturlar Yolu yok yolsuzluğumun, hep sana çıkarken bütün yollar Nasıl olsa bir gün göçüp gitmek de var Arzum bir tek sana kavuşmaksa da yar Keşfedeceksin sonunda sen de, bendeki seni, ben kada |
Masum bir çocuk gibi
Hayatı tanırsın her yönüyle Aşık olursun deli dolu Hatalar yaparsın çoğu zaman Ama yinede vazgeçmezsin Acıyı hissetmekten Büyüdüğüne inanırsın Aslında daha yolum başıdır Dev aynada izlersin kendini Hayata çelme taktığını sanırsın Oysa bilmezsin ki hayat denen şeyi Lise biter saltanatın da biter Artık canım dediğin dostlar yoktur yanında Farklı diyarlardadırlar kankaların Sıralarda oturmaya benzemez hayat Kopya vermez kimse sana dersten kalınca |
Kalbimin Kırılmış Dalı Düşüpte Alma Ey Zalim.ben Coktan Unuttum Seni
,bir Daha Sevemem Ey Zalim.arama Sorma Yar Beni Gelipte Bulma Izimi,ben Coktan Unuttum Seni Bir Daha Sevemem Ey Zalim.güvenmiştim Yar Ben Sana ,yemin Etmiştik Kura Na ,sen Beni Sattın Ey Zalim Vefasız Bir Kula. |
Kap Karanlık Bir Odadayım ,yine Seni Düşünüyorum.hayalin Bir Anı
,gözümde Düşüne Düşüne Aglıyorum.bin Bir Sızı Var Yüregimde,anladım Başın Yine Dertte,zararın Neresinden Donsen,gel Gülüm Kalbim Yine Sende. Cünkü Bilegimi Bükenlerden Degil Aşkımı Cekemiyenlerden,hesap Sorarım. Söz Güven Sayan |
İlk aşkım Naciye!
İlkokul aşkı işte.. Düz ve uzun saçları, Boyu boyum kadardı.. Sırf onu göreceğim diye, Erken kalkardım sabahları.. Kahvaltı bile yapmazdım; Kaptığım gibi çantamı, Bir koşuda varırdım; Zaten okul da yakındı! Bazen yetişirdim gelişine, Bazen de yetişemezdim; Ya O gecikirdi derse, Ya da ben gecikirdim.. Bir an önce ilk ders bitsin diye, Sabırsızca beklerdim; Konuşabilmek için teneffüste! Halbuki; bir arka sıradaydı yerim. Bazen saçına uz |
Seni sevmek, kendime katlanmaktır
Senin için aşk ateşinde köz olmaktır Yoğurasın diye elinde hamur olmaktır Pişiresin diye arzuladığın olmaktır Ve yiyesin diye dilinde tat olmaktır Seni sevmek, kendime katlanmaktır Senin için beyaz bezli tuval olmaktır Renk veresin diye türlü boya olmaktır Boyayasın diye samur fırça olmaktır Ve seyredesin diye model olmaktır Seni sevmek, kendime katlanmaktır Senin için gönül sofranda şamdan olmaktır Öğütülesi esmer buğday denesi olmak |
Sevgilim!
Ben seni delicesine sevmiştim, Sense beni deliyim diye terketmiştin. Şimdi uslandı bak deli yüreğim! Artık sana gelebilir miyim? Ya da sen gel, Ben beklemesini de bilirim, Kaç sene bekledi bak, İhtiyarlamış bedenim! Hâlâ genç oysa sevmelerim; Yine okşarım saçlarını, Özlemişim sarılıp yatmalarını... İstersen sarılıp uzanırız yine, gün boyu! Ama söz ver, gitmeyeceksin yine sabaha doğru! Gayri dayanamaz bu yürek bir sensizliğe daha; Ve sakın gelme, terk |
Aşkımın közünde kısaldı yollar
Seni beklemekten uzadı yıllar Zarfında tozlanmış mektuplar Tırtılından eser yok, eskimiş pullar Gelip dikilsen karşıma, dizlerim titrer Dayanamam bakışına, gözlerim gider Dokunsam vücuduna, ellerim buz keser Sokulsan koynuma, cânım kendinden geçer Durmayın artık, uzayın yollar... Bu can batık, kısalın yıllar! Yücel Terkanlıoğlu |
Seviyorumseni
Ekmegi tuza batırıp yer gibi Geceleyin ateşler içinde uyanarak Ağzımı dayayıp muslığa su içer gibi Ağır posta paketini Neyin nesi belirsiz Telaşlı, sevinçli,kuşkuşkulu açar gibi Seviyorum seni Denizi ilk defa uçakla geçer gibi İstanbul'da yumuşacık kararırken ortalık İçimden kımıldayan birşeylar gibi Seviyorum seni Yaşıyoruz çok şükür der gibi. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:24 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.