![]() |
Aşkım hep dersin ya hani beni seviyor musun diye
Ben de cvp vermekte zorlanırım hani Sakın yanlış anlama seni sevmediğimden değil Tam aksine o kadar çok seviyorum ki seni Kelimelere dökemiyorum sana olan aşkımı Aşkım ben seni niye bu kadar çok seviyorum acaba Biliyor musun ilk zamanlar böyle değildim Sonradan öyle bir bağlandım ki sana anlatamam Aklımdan çıkmaz oldun ben seni unutmaya çalıştıkça daha kötüsü de bu ya daha çok bağlandım hani derler ya sevdiğinin değerini onu kaybedince a |
rüyalara rest cektim hiç uyumuyorum herkes derin uykudayken ben sana
dalıyorum uykular tatlı derler ben seni tadıyorum |
ikimisde acemi birer aşıktık o zamnlar sen yollarda eski bir aşka
aglıyordun bense usta sanıyordum bu işlerde kendimi vede yagmur gibi akıp giden zamandan geriye ne kaldını bilmiyorum farkındayım yine de nezxamn senle olsam tannıdık bir kuş cıvıltısı ile uayanırım şimdiyse kırılgan mektyuplar yazıyorum hangi adrese gönderecegimi bile bilmeden |
Dört Duvar Ardında Acı Ve Ben
Insan Bu Halinden Memnun Olurmu Korkma Diyorlar Bana Aşktan. Korkusuz Aşk Yaşanırmı Dakikalar Azap Sanıyeler ızdırap Insan Bu Halinden Memnun Olurmu. Bitmiyor Karşılıklı Yaşanan Aşk Korkusuz Aşk Yaşanırmı Be Gülüm.. Yazan Nizamettin Aydoğdu ? |
Sevdam ışıktır.
Hücreye Zindana. Sevdam Köprüdür . Serhata Botana. Sevdam Sudur Dicleğe Fırata Sevdam Kurşundur. Namerde Alçağa. Sevdam Kelepçedir. Sonsuz Aşka....... |
Görmediğimden değil
yanımda olsan yine özlerdim.. ve bilki! bu kadar sevmem senden değil, gitsen benden, ben gidişini bile severim. aramızdaki hep aynı fark, Sen Gitmeyi Bilirsin..! Ben Sevmeyi..! kimseye soramıyorum seni. kirlenme diye hiç öpmedim ya! belki başkasını seversin diye, hiç söylemedim sana sevdiğimi. bilmiyorsun, boğazımda düğümsün. yutkunsam gideceksin, yutkunsam ölürüm... |
yazmıyacam dedikçe yazıyorum yine
bitmezki hiç yazacağın şeyler bunuda biliyorum ve buna inat yazıyorum bugün insanları yazmak istiyorum insanlığın anlamını tüm insanlar çıkarcı ve yalan niçin yaşadıklarını bilmezler veya bu hayatın sonunda ne olacığını bilmezler yani ölümü hiç düşünmezler hep ölümsüz olacakalrını sanarlar yanılırlar ama farkına varmazlar paraya taparlar allahları paradır peygamberleri servet birde üstüne üstün insanım diye utanmadan ortalıkta dolaşırlar hep k |
Seni Seviyorum Diyebilsem
Bana Aşıkmısın Diye Sorabilsem O Sıcak Tenine Bir Dokuna Bilsem Dünyalar Bana Sevgi Sunacak... Seviyorum Diyorum Yanılıyorum Sevmiyorum Diyorum şaşa Kalıyorum Sevsem Mi? Sevmesem Mi? Bende Bilemiyorum... |
ben seni hiç sevmedim ki
yorgun akşamlarda görüştüğümüz o *******i sevdim çiçekleri öpüşünü sevdim yolda kol kola yürürken gördüyün çocukları sevişini sevdim ben seni hiç sevmedim ki gittiğin zaman gidişini sevdim geldiğin zamanda evreni sevdim eylül *******inde yağmur altında sırılsıklam oluşumuzu sevdim beni sevdiğini söylediğin günü sevdim ben seni hiç sevmedim ki |
Seni görüp dokunamamak cok acı veriyor.
gözlerine bakıp askımı sana defalarca sölemek istiyorum... SENİ SEVİYORUM diye haykırmak İSTİYORUM Ama ne yapsam nafile sen hep kacıyorsun Artık kaldıramıyorum bunu!!! Ben öyle üç gün sevenlerden değilim!!! Sonuna kadar sevrim sen sevmesen'de Pişman değilim seni sevdiğim için... Sende öğrendim aşkı Askın ne kadar büyük olduğunu Sende yasadım acıyı Ağlamanın ne olduğunu Ne istersen iste!!! Seni unutmamı asla isteme... Seni böylesine severken |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:25 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.