![]() |
yüregimde kapılar var!!
belki gelirsin diye odalar açıyorum herbirine.. yüregimde çaresizlik var!! sensizlige attıgım her adım, biraz daha gem vurur ömrüme.. yüregimde bir sen var!! olmadığın kalabalıklar beyhude.. yüreginde aşkına sefil bir ben! yoksan mutluluk ne çare.. |
derdim çok büyük doktorun faydası yok
yüreğim çok soğuk ne kara benziyor nede yağmura ğörmen çok zordur ne dostu nede arkadaşı yaram çok derin ne ilacın nede melhemin faydası var yarim çok uzaklarda ne gelebiliyor nede gide biliyorum YAZAN NİZAMETTİN AYDOĞDU ERSİN IŞIK |
Sen sahip olamadığım tek şeysin içimde
Hiç gerçekleşmeyen rüyalarım gibi Belki de hiçbir zaman yakalayamayacağım bir umut ışığı... İçimde gerçekleşmek isteyen her şey…. Bir kıvılcım kalbimde…. Yanmak için sebep bekleyen! Sen benim için mucize olan şeysin Aklımı alacak kadar muhteşem, Kendimden olacak kadar acımasız… Elimdeki kalemimsin içimi dökmeyi bekleyen Görebildiğim kadar yakın, Ama tutamayacağım kadar uzaksın… İçimdeki en güzel şey Belk |
Bir kız ve bir delikanlı bir motosikletin üzerinde 180Km hızla
gidiyorlar ve aralarında şöyle bir konuşma geçiyor; Kız : Lütfen yavaşla, ben korkuyorum Delikanlı : Hayır, bak ne kadar eğlenceli Kız : Lütfen, lütfen, çok korkuyorum Delikanlı : Peki, beni sevdiğini söyle Kız : SENİ ÇOK SEVİYORUM, lütfen yavaşla Delikanlı : Şimdi de bana sıkıca sarıl Kız delikanlıya sıkıca sarılır Delikanlı : Kaskımı alıp, kendine takar mısın? Başımı cok sıktıı Ertesi gün gazetele |
istanbulda son gecem
son sabahım olacak hayal rüya ama gerçek sevgimi açtım sana ruhumu yüreğimi aldın be istanbul sevdam ağır geldi sana uykusuz *******imin sabahını her akan göz yaşımı yere düşen bir damla yaşımı kaldırımadın, sevgim yük oldu umutsuzluğa mahkum ettin beni ama gerçek olan hayatı verdin insan yüreğine acımasızlığı zorluğu gösterdin boş sokakları yüreği yanmış sevdaları gördüm çaresizce gülmeyi başardılar ama ben sensiz gülmeyi bile beceremedim |
Ne yani sahiden böyle mi gidiyorsun?
Ama ben hazır değilim ki sensizliğe Beslediğim kuşlara ne derim? Gitmesen ben belki bekleyemem Özlediğim iç çekişleri, Beklediğim cevapsız telefonları Ve dünden ağır bugünleri Yalnız yalnızlıklarla nasıl taşırım ben? Sigaramdan duman çıkmazsa birgün Ben dünden de üzgünüm... Bilme diye bulutlara aşık gibi bakıyorum gökyüzüne Sen sev diye nerde başka sevda görsem Elimle kapatıyorum yüzümü Sen hiç sormuyorsun hüznümü |
yüreğimi yakan sevdan
gökyüzü güneş olsa sensiz karanlıktayım yüreğime serpilen bir damla suyun kölesi oldum sevdamın yüceliği gökyüzünü aydınlatır Ama sen karanlık bulutun arkasında güneşi görmekten korkarsın yıldızlar seni sevdiğimi haykırıyor duymaktan sevmekten korkarsın ben seviyorum karanlık gecemin güneşini ne kadar uzakta olsanda kalbimdesin yüreğimdesin canım canınla beraber mehtap (gök yüzü ğüneş olsa sensiz karanlıktayım) |
şimdi daha ii anlıyorum ki
nefes almak degilmiş yaşamak ateşlerde yanmak gibi birşey seni severken sensiz olmak |
çok değer werdim sanaa
amaa kıymet bilmedinn... çokk sewdim senii amaa anlamadın.... çok koştum peşinden ama bakmadınn.... şimdi sen benim yerimdesinn... şimdi senn seww... şimdi senn reddedil... şimdii sen acı çek... şimdii sen ağlaa... şimdii sen yannn... ALLAHSIZZ.....KİTAPSIZZZ... YÜREKSİZZZZ..... |
Seni Tanımadan önce Bir Hiçtim Ben
Seninle Hayat Buldum Ben. Güzelliğin Başımı Döndürüyor Gülüm Sensizlik Beni öldürüyor. O Bakışlar,ah O Bakışlar Yüreğime Saplanır Bir Hançer Gibi Gülüşün Içimi ısıtıyor Yeni Doğmuş Bir Güneş Gibi. *******i Uyuyamaz Oldum Sensiz Yapamaz Oldum Ben Senin Sevdan Için Dünyayı Karşıma Koydum... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:06 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.