![]() |
Şiir duygu ve düşüncelerin anlatılması
kederin, öfkenin, mutluluğun,hüznün,acının,aşkın ayrılığın,kelimelere dökülmesidir. duygu ve düşüncenin bileşimidir.ağızdan deil yürekten gelen cümlelerin dökülmesidir kısacası şiir hayattır. fATİH KARATAŞ |
gönlümü yıkan aşkın
odam aydınlık olsa bile kalbime giren kör kurşunun esiri oldum aşkın en güzelini seninle yaşamalı hergece yıldızlara seni soruyorum haykırıyorum sewdiğimi karanlık *******e ben sewiyorum karanlık gecemin ışığını benden çok uzakta olsanda wişnem hissediyorum aynı havayı soluduğumuzu kalbim hep seninle sewdiğim!!! |
şiirler şarkılar boşa .duymuyorsa sevgili ne fayda.duymuyorsa
yüreğinin sesini.gözlerdeki bakışı anlamıyorsa.gülüşünü hissetmiyorsa.sözler boşa.anlamıyorsa sevgini.kalbinin çarpışını duymuyorsa.okumuyorsa şiirlerini.yazmak boşa. |
bu yürek söz dinlemiyor. bilmiyor yasak bilmiyor günah.duygular
hayallerde.gelmiyor dile.kalp hırçın karadeniz.haylaz bir çocuk.ismin kalbimde.gelmiyor dile.şimdi bu şiir yarım.gerisi mezarda biter.gelmiyorsa kaleme ismin.seni seviyorum diyemiyorsa dilim |
Sular yükselince, balıklar karıncaları yer. Çekilince de karıncalar
balıkları. Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyeceğine su karar verir. Çin atasözü |
En yakın deniz kenarına atıyorum kendimi
Her dalga halime üzgün.. Her dudakta bana tebessüm.. ne vardı diyorum 'ah' ne vardı Şu kaldırımda resmin olsaydı... Eğilip öperken ben Görenler, varsın dileniyorum sansaydı... ceyhun yılmaz |
Hiçbir duygumu ertelemedim ben. Yaşayacağım hiçbir şeyi sonraya
bırakmadım. Sonra diye bir şeyin olmadığını biliyorum çünkü. Hep yarına dair hayaller kurmak, gelmesi mümkün olmayacak zamanları beklemek benim işim değil. Aşk zamana meydan okur ama sen karşı koyamazsın ona. Orada durup öylece bekleyemezsin geleceği. Bir adım atmalısın, bir el uzatmalısın aşka doğru..! Aşkın anahtarı cesaret değil mi yar? Cesur olmak gerekmez mi bir sevdayı yaşamak, büyütmek için? |
aylar yıllar gecti sensiz
seni arasamda bulamam artık yollarım gidiyor burdan uzağa geldesende bana gelemem artık kalbimi senle tabuta koydum kazdığım en derin cukura gömdüm sevgidenen şeyi hepten unuttum sev desende bana sevemem asla |
Ben Sana Yanarken
Gözlerine bakarken umurumda değil mevsimler Gülüşün hep deniz kenarı bana Sen bir adım attığında göreceksin Elinde balonlarla bekleyen o adam benim Aldığım en derin nefessin sen Dudaklarının dudaklarımdaki işgali hala yüreğimde Nefes alıyorum ama hala bulamadım seni 'ben sana yanarken şimdi...sen kim bilir nerede üşüyorsun' |
Sen beni terkettiysen
Güneşe ne Niye ısıtmıyor ki beni Yoksun diye tebessümler bana mı küs? Peki her şarkıda ağlamamın Sebebi de mi sensin? Ceyhun Yılmaz |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:36 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.