![]() |
Sen varken,
Taşı, toprağı severdim Her şey senle güzeldi Hayat senle anlamlıydı Sen varken, Severdim yıldızları Bir yıldız kadar parlaktı kalbin Duyguların öyle saf öyle temiz Sen varken, Bir başka bakardım hayata Sımsıkı sarılırdım umutlara Hayallerim vardı öyle sıradan Sen varken, Bende vardım, umutlarım da Sen yoksun, hayatta yok Bende yokum Kurduğum hayallerde yok |
Sen hep anladığını sanıyordun
Sevgimi ve umutlarımı Saygı mı duyardın sevgime Yoksa kırmak mı istemezdin beni Diyelim sevmiyorsun (ki öyle zaten) Söyle bileyim! Ben de boşuna ümitlenmezdim Koşmazdım hayallerimin peşinden Hani derler ya Senin için çok şeyleri erteledim, Hem de aklına gelemeyecek şeyleri, Bazı şeyleri de irdeledim belki de Evet haksızım, hem de çok Baştan saklamalıydım duygularımı İçime atardım, unutur giderdim Söyledim içimden geçenleri her defasında |
yalnız adam.........
İşte başaldı karanlık gece.. Ay gökyüzüne çıktı bile.. şimdi yürüyorum ıssız bir sahil kenarında.... Aklımda hatıralar yanımda hayalin var... Karanlıklaraın içinde ayışında aradım seni... Dün gece adımadım adını sayıkladım.. Yanımda sen olmayınca hatırarla avudum... Gözlerimde hayalin kalbimde sevgin KARANLIK SOKAKLARDA SENİ ARADIM... |
En saklı yasaklarla yağlı ballı oldum
Dindirmedim aşksızlığı hep istedim Kimine göre şanslı benim şanssızlığım Gözüm karardı gönlüm bulandı, direndim. Yalnızlığın deliliğe giden yolları boştu Düşüncemdi gardiyan sevdam bırakmıyordu Benim canımsın anladın mı kurtuluş yok Daha çok sevmeliyiz aşk için zaman yok Büyümek istiyorum çünkü çok çocuğum Hep aşk beni baştan çıkardı ben masumum... |
seni bekledim ben..........
seni bekledim ben, anılarımızın çürümeye yüz tutmuşluğunda. Çok eskilerde kalan bir zamandı Hala benim duygularım senli içtigim çayda, içime çektiğim sigaranın dumanında, yediğim yemeğin tadında yürüdüğüm yollarda baktığım engin dağlarda... yani ; heryerde ve herşeyde ben seni arıyorum... kalbindeki sararmış duyguları yeşertmeni bekliyorum ben hala göstermediğin unudundayım... ben hala seni diliyorum... ama ; sen bugün gelmedin dün bekleyipte ge |
Uzun Zamandır Hiç Olmadığım Kadar Mutlu Oluyorum Galiba..mutlu
Kimseler Artık Beni Hüzünlendirmiyor,daha çok Mutlu Ediyor Galiba...yaşama Sevincini öğreniyorum Belki De...tenha Sokalarda Yardım Isteyecağim Bir El Aramıyorum Artık..sigaramın Tadını çıkarıyorum...çektiğim Acıları Damla Damla Yutmaktansa Senin Sevgini Damla Damla Tadını çıkararak Yutmayı Istiyorum...sabredememek Küçük Sevgileri öldürür,bende Sabrederek Senin Kalbimde Koca Sevgini Yaşatmaya çalışıyorum...rüzgar Yalnızığım Için Ya |
Seni düşündükçe zamansız yağmurlar yağıyor gözlerimden
İçimde dinmeyen fırtınalar başlıyor esmeye Sensizlik miydi içimi acıtan Yoksa yalnızlık mı? Anlamaya çalıştıkça yüreğimdeki diken daha da derine batıyor Derine gittikçe durdurulamayan bir kan seli oluşuyor gözle görülmeyen Acısını sadece benim hissetigim ama gözlerimden fışkıran Kimsenin bilmediği, senin yalanlarının yaktığı kor bir ateş Sana güvenmişti bu yürek "Vazgeçilmezim oldun"demiştin |
SöYLe...
Yüreğim kırık bir ayna gibi paraparça Yaprak gibi duygularım da sararmış yoklugunda Yatağımın bir kenarı buz kaplamış Biliyorum;Sen eksiksin Soluk soluga çıkan bagırmalarını, Seni seviyorum diye haykırışlarını Duymuyorum Biraz sesiz biraz ürkekce söylenen bir sevda yükü gibi Yorgun ve bitkinim Biliyorum;Nedeni sensin Gittin yoksun yanımda Ellerim yapayalnız kaldı Karanlık sokakların altında Islanan sadece cadde ve sokaklarmı? Yoklugun gözlerimde bulutsa G |
Gidiyor musun diye sorma bana. Gönderen sensin. Ne terk etmeyi istedim
seni, ne de daha yaşamadığımız bu aşkı toprağa gömmeyi. Senin kadar öfkeliyim ben de, senin kadar endişeli... Bir dokunuşunla bin kenti yıkacak güç verirdin bana, ama inandıramadım seni. Sen sorgularken beni kafanda, ben gözlerinin içine bakıyordum kuşkuyla. Bir tek sözün bağlardı beni sana, oysa sen hep susmanın koynunda.. Aşkın içine bir kez girdi mi kuşku, teslim alır bedenleri de. Sütten çıkmış ak kaşık değildim ama ya |
Hayat kitaplarda yazılan gibi değilmiş. Kitaplarda her kelimenin
altında başka bir kelime gizliymiş. Her yüzün altına başka bir yüz... Böyle gidiyormuş, bunun sonu yokmuş. Geç de olsa şimdi anlıyorum. Beni aşar bu kelimelerin altındaki kelimeler, bu yüzlerin altındaki yüzler... Ben içimdeki acıya bakarım. İçimdeki enayiliğe bakarım. Evet, kelimelerin altındaki kelimeyi, yüzlerin altındaki yüzü biliyorum ama, ben seni içimde hissederken, sana inanmışken şehrin her tarafında yanan bir ışık |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:58 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.