![]() |
MüMKüN Mü_?
Rüyalarda yaşıyorum mutluluğu Ömrümden akıp giderken günler Gözyaşlarıyla uğurluyorum sessiz sedasız Veda etmeden giden akşam güneşini Üzülmemek elimde değil gibi Mutlu olmak istesem bile sensiz mümkün mü_? Saatler demir atmış yalnızlığa Günler geçmek bilmiyor ki Yalan geliyor yaşmak ölmek gibi Sevmek sevmemek Yağmurdan sonra yaprak döken ağaç Nasıl bir can kaybettiğine üzülüyorsa Bende senden ayrı kaldığım her an için üzülüyorum.. Sensiz geçen her günüm ha |
Yalniz Olanlara;
Ask bir kelebek gibidir,pesinden kostukça hep senden kaçar.. En iyisi birak uçsun, inan ki hiç beklemedigin bir anda gelip omzunadokunuverir...Ask mutlu eder, bazen de üzer ama ask özeldir, askini hak eden birine sunarsan eger. Sevgilisi Olanlara; Askin amaci birileri için "mükemmel insan" olmak degildir,seni mükemmellige en çok yaklastiracak insani bulmaktir.. Çapkinlara; Sevmedigin birine asla "seni seviyorum" deme.. Içinde olmayan duygular |
İçim acıyor, geçer elbet, geçer de, anlamsız bir yer de, unuttuğumu
sandığım bir yer de , yeniden sızlar, ama varsın sızlasın, sızlamadı mı; kocaman sevilmiyor ki... " Ne yapacağını bilememek ne kadar kötü bir durum… Beyaz bir ışık arıyorsun bazen, görüyorsun.. Siyahın yoğunlu eritiyor ışığı yine kör oluyorsun.. Nerdesin sen şimdi kim bilir? Neler yapıyorsun? Özlüyor musun beni? Biliyor musun ben *******i hep seninle konuşuyorum uzun uzun.. Seni Seviyorum diye hay |
dört duvar içinde, yalnız kaldım sensiz
yüreğimde kenetli, bir zincir var nedensiz seni bana vermiyorsa, varsın ağlatsın ******* her anım yine sendir, senle dolar düşünceler elimde olsa aahh unuturdum, silerdim aklımdan senin aşkını, öyle kolay değilki bitanem, nasıl severim aahh başkasını.. |
Yıldızları Sevdim çünkü Yıladızları Seyret Ederken Gözlerini Gördüm
Güneşi Sevdim çünkü Güneşin Sıcaklıgını Sende His Etim Rüzgarı Sevdim Rüzgarın Serinrinligini Avuçlarında Hisetim Anlasana Geceyi Sevdiren Yıldız Seni Bana Sevdirdi Gündüzü Sevdiren Güneş Seni Bana Sevdirdi Bulurları Sevdiren Rüzgar Seni Bana Sevdirdi Gecenin Yıldıza Ihtıyacı Oldugu Kadar Sana Muhtacım Gündüzün Günese Muhtaç Oldugu Kadar Muhtacım Bulutun Rüzgara Muhtac Oldugu Kadar Sana Muhtacım Ben Sana Mecburum Gülüm.... |
birini çok seversen,gerçekten ama yürekten seversen
ondan ayrı olsanda onun hayaliyle yetinmeyi bilirsin yüzünün her karesini ezberlemişsen,kokusu hala burnundaysa,teninin sıcaklığını hissedebiliyorsan,kalbin onu düşündüğünde duracak gibi oluyorsa,ve sadece onun için atıyorsa,ve sadece bir gün kavuşacağının hayalini kuruyorsan,artık ayrılık sana çok acı gelmez,onu göreceğin anın hayaliyle yaşarsın,bir gün belki bir gün sevenler ka |
SENİ HALA.......
Ölü soğukluğunu yaşıyor şimdi kalbim... Ve fırtına öncesi sesizliğini yaşıyorum şimdi .... Sen usulca giderken bir fırtına başlayacak..... Ve aşkımı cehennemin en köşesinde saklayacağım Takii mahşerde hesap günü gelinceye kadar ..... Sende yanacaksın bende Sen..... Beni aşkınla yaktığın için yanacaksın Bende .... Sana taptığım için yanacağım .... Tam seni yakacakları sırada Aniden bir çığlık atacagım Alabildiğine kulakları sagır eden bir çığlık Ve bir isyan b |
gözlerin
Olurda sensizliğe mahkum etmek istersen beni.... Sen gitsen bile gözlerini bırak ardında... Bırak ki onlarla avunayım yalnızlığımda... Olurda bir gün dönersen geri pişmanlığın olacağım... Geri döndüğünde üstü başı kir,pas tutmuş Birini bulacaksın; o bıraktığın yerde.... Ve sana soruyorum pişman kız.... Beni böyle kabullenecekmisin; Yoksa ! Çekip gidecekmisin yine.... Seni gördüğümde azda olsa... Anımsadığım hayalin gelecek aklıma.... Gözleri kör eden güzelliğin, |
SONBAHAR AKŞAMI
Bir sonbahar akşamıydı..... Yüzünde daha önce görmediğim bir hüzün vardı Güler yüzlü hamınefendi ölmüştü sanki..... Gelip bir tek kelime bile etmedin ağzını bıçak açmıyordu... Bir ara gözlerinden bir kaç damla yaş aktı. Sonra '' bitmeli '' dedin ve bitirdin... Anlayamadığım bir bir duyguydu ayrılık İçimde fırtınalar koptu o an Ve sevgi aşk denilen duygularımın intiharıydı Şimdi her şeyi unuttum yeniden bağlanmaya çalışıyorum hayata Beni unutabilecekmisin dediğ |
Sen Nasıl Bir Şeysin...
Hangi memleketin ayazısın bilmiyorum.... Bir fırtına başlattın yüreğimde sebepsiz... Sonbaharı yaşar bedenim dökülür umutlarım ...... Ellerim soğuk duygularım donuk.... Hazan mevsimlerindeyim şimdi ..... Kuru bir ağaç yaprağı gibi Sararmış içimde sevda yeşili duygularım Gözyaşlarıyla yeşerir ve solarmış mutluluklar... Ne yeşerecek nede solacak duygum kalmadı..... Sen giderken ardından akıttığım gözyaşlarımla... Beni bir yaşıma bıraktı duygularım sen gi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:33 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.