![]() |
ah benim yarim gece gözlü kara kaşlı kara gözlü yarim sen tıpkı bir
gecenin o sert karanlığısın o sert bakışlarınla o sert gülümsemenle bakışlarınla korkutuyor gülümsemen ise insanın içini ısıtıyor insana o gülüşün bir dolu hayat veriyor sen hep gül olur mu benim canım yarim hep gülki insanlar hayatına yepyeni bir gün doğsun hep gülki insanlar hep mutlu ve sevinçli olsun bu hayatta herkez mutlu ve sevinçli olsun diyorsan sen hep gül olur mu benim canım yarim |
Unutma Unutulanlar Unutanları Asla Ve Asla Unutmaz Gencooo Anladınmı
Unutulanlar Unutanları Asla Unutmaz Bende Unutmam !!!!! |
Vurur düşlerine ozanın
Güneş kızgınlığından birkaç ağustos Birkaç ağaç Yüksek ormanlar kuytusundan Kardeşliğin alıcı kuşu Kalkar konar Köylü Biçer ayrık otlarını ayırır başaklardan Kalkar konar Kardeşliğin alıcı kuşu İşçi Tutar ucundan en acar biçimlerin Sürer Bin başıboş atı bin cehennemi birden Kardeşliğin alıcı kuşu Kalkar konar Duran el Gitmeyen ayak Bir göz ki Arkasında bir ölü gözü Bir ses ki Arkasında bir ölü sesi Döner durur Kardeşliğ |
Bakınca o kıza
Topukları dolaşıyor Belleri, kolları Karışıyor birbirine İnce kız delişmen Bir de işveleri O can içi sızı Yürüdükçe tozuyor saçları Döndürüyor başımı Ergenlik kokuları Kız bu koku çirkin ya Kız bu koku güzel Bakınca o kıza Gülüşleri dolaşıyor Sokaklar esriyor her çıkışında Dokununca koluna Kanatıyor göğü hırsından Limon dikenleri Saçlarını Yosun uçlarından devşirmiş Göğüslerini Ekşi alıçtan Bakınca o kıza Bakışları dolaşıyor |
Uzun bir koridordayız,
El ele,koridorun sonu , Yokmuşcasına yürüyoruz. Seni sevdiğimi söylüyorum en sonunda. Gözlerim gözlerine bakarken, Dudaklarınla birleşiyor dudaklarım. Elini hiç bırakmıyorum. Gözlerimi senden alamıyorum . Senden ayrılınca kendimi hissetmiyorum. Sevgilim uzunca söylüyorum Seni Seviyorummmm... ŞİİR KESİNLİKLE BİR ALINTI DEĞİLDİR... BU ŞİİRİ DÜNYADA Kİ CANIMDAN ÇOK SEVDİĞİM KIZA ARMAĞAN EDİYORUM...RMK... |
Ask bazen yasamak için hiç bir sebebin kalmasa bile bi qün qelcek die
ümüdüni kayebtmeden onu beklemektir ..! Bütün umutların tükednginde we bütün hayallerin yıkıldıgında artık dayanamayacagını düsünsen bile onun bir gülüsünü aklına geitrip tekrar sarılırsın hayata..imkansızz oldugunu bilsen bile o sımsıcacık qülüsü bi dha görürüm die beklersin ...! "bende" simdi bunu yapıorum askım..beni yasama senin bna bakarak qülümseyecegin günü beklioRum.. !! :S:S:S <<<& |
Geçen günlere bir parça mutluluk eklemek isterken yine hüzün gözyaşı
olup akıyor gözlerimden… Gecenin verdiği uykusuzluktan gözlerimi zor açıyorum… Geceye eklenen hüzünler içimi parça parça ayırmakta… Bir tarafta içimde yaşadığım duyguları açıklayamamanın verdiği yük bir yandan beni maddi ve manevi şekilde yıkıp giden eski sevgili… Canım acıyor işte. Tam her şey düzeldi derken yine aksilikler üst üste geliyor… yine yüreğimi dağlıyor g |
Her aşk bir sonraki aşkın dewamı mı yoksa her yürek atışı bi öncekinin
katilimi anlayamadım..ben yaklaştıkça uzaklaşan,ben uzaklaştıkça yaklaşan duyguların hükmü ne zamana kadar sürer??ben bu satırları yazarken yüreğimde uysal adımlarla yürüyen adamla wedalaştım..we maalesef yarım kaldı yazıda aşkta..sadece dokunmayın artık bana,diyorum..DOKUNMAYIN BANA !!! |
..seni sewmenn bedelini çok aır ödüyo olsamda artık acı çekmekten zewk
alıo gbiyim..bedeninin sıcaklığını bana dokunmasını gözlerinin içinn gülerek bna bakmasını özlemişim sanırım!!SENİ SEWİORUM cümlesini kurmak çok zor gelio artık.. kalbn göslern ellern başkasına aitken bu cümlei kurmak ölüm gbi..ama sanırım her defasında wücudum ölümü tadıo we bunu sölemekten kaçınmıo..herşeye rağmen seni tüm benliğimle SEWİORUM.. |
İsyankar Delikanlı......
İşte başladı gece yine dertlerini boşaltıyor.... Sitemler yağıyor yağmur yağmur içime... Yaz yağmuru değil bu yaşlar delikanlı..... Aşinalaşmış aşkın son rtık parçası-... Ne olacağı belli; Bu aşk hikayesinin.... Kaderi olan ayrılık sahnesinin kan damlaları bunlar.... Anlayamazsın bu duyguyu hiç tatmadın hiç bilmiyorsun... Rüyaların kabuslara döonüştüğü gecenin yaşları bunlar... ........ Dünyaya geldiğini kabahat sanabilirsin..... Ebedi mutluluk ararsın |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:51 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.